Дюни Роял Ризорт

• 62 419
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • here and now
В МРП храната е една идея по-качествена ( по-разнообразно месо, вместо кайма например). Асортимента не бих казала, че е по-голям напротив. На мен лично най-много ми допада храната в Созопол и предпочитам да се храним там.
milittana, и той по принцип е пълен с румънци и доколкото съм те чела, няма да намериш това, което търсиш там. Точно заради неработещи МБ и Пеликан в непопулярен сезон МРП беше фул 2020.
Най-спокойно е в ресторанта на Пеликан и когато сме били там сме си го ползвали, защото всички ходят в другите ресторанти.

# 586
Вярно е това за ресторанта на Пеликан. Но за обяд ми е малко тегаво да ходя до там, иначе за вечеря се разхождахме редовно. Бяхме в Белвил настанени. Ами 2019-та бях за последно, голяма лудница беше, точно август месец. Отделно че при платени 10 нощувки използвахме реално май само 3, наложи се спешно да се върнем в София, как поне един сух пакет не ни загънаха, тръгнахме призори, ресторантът още не беше отворил, предупредихме вечерта, но....както и да е.

# 587
  • Пловдив
Аз бях началото на септември 2020г.в Роял Палас.Храната беше малко по различна от останалите хотели.Пеликан не работеше .Само на Марина и Созопол.Различното на Рояла беше ,че имаше една вечер скариди,сюмга ,филе Елена,хубаво сирене,а пеканата тиква с орехи и тортата Гараш бяха уникални.Фреш хубав нямаше.Само нещо което минаваше за такъв разреден с вода.Иначе правят много хубава лимонада и коктейли.В Марина не ми хареса много храната.В Созопол беше вкусна.Но няма такива глезотийки.Ако сте ходили в Турция преди това тук няма да ви хареса изобилието от храна.Хотелите бяха пълни само с българи.Аниматорите бяха много активни.За първи път виждам толкова раздаващи се младежи.Места на плажа винаги имаше.Което за мен е голям плюс.Тази година се чудя дали да не запазя пак.Който е бил там пак повтаря .

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 18:44 от slavei4e

# 588
  • here and now
Най-добрата и разнообразна храна в Български Ол инклузив съм яла в Риу Палас Слънчев бряг, но там плажа е леко недостатъчен по мое мнение и е 18+. Ако пак ми се случи друг да ми заведе детето някъде отивам веднага.
С детето сме били в Риу Хелиос, който е точно до него и също е много добър и от към кухня специално, но анимацията е доста по-семпла от тази на Дюни.

# 589
  • Русе
Мисля, че беше малко по-богат и някои неща, които са ми направили впечатление са били по-качествени. Алкохолът на бара по спомени също беше по-добър и с много добри коктейли. Последните три години сме били в Белвил и не знам как е сега. Сменихме единият хотел с другия случайно, защото при инцидентно запазване на места в края на август в Марина палас нямаше свободни. Хареса ни усещането да си някак по сред природата в тази част на комплекса и затова последните години предпочитаме Белвил.

# 590
Аз бях началото на септември 2020г.в Роял Палас.Храната беше малко по различна от останалите хотели.Пеликан не работеше .Само на Марина и Созопол.Различното на Рояла беше ,че имаше една вечер скариди,сюмга ,филе Елена,хубаво сирене,а пекарната тиква с орехи и тортата Гараш бяха уникални.Фреш хубав нямаше.Само нещо което минаваше за такъв разреден с вода.Иначе правят много хубава лимонада и коктейли.В Марина не ми хареса много храната.В Созопол беше вкусна.Но няма такива глезотийки.

Тия храни + още разнообразно и качествено меню имаше в Созопол през 2008-ма. След това в периода от 2010 до 2019 сме ходили сигурно 5-6 пъти - храната няма нищо общо.

# 591
Този ресторант Созопол,който често споменавате, към конкретен хотел ли е? Могат ли да го ползват гостите, независимо в коя сграда са настанени?

# 592
  • Русе
Созопол е ресторантът на хотел Белвил и Холидей Вилидж и може да се ползва от всички гости на комплекса.

# 593
От Марина Роял палас има ли доволни да споделят впечатления? На мен тълпите главно румънци ме отказаха последните години. То голяма битка да обядваш и вечеряш, крещят деца, тракат съдове, изсипват се манджи в казани пред очите ми като в ученически стол. Дали не е по-културно в техния ресторант предвид това, че там само гостите на този хотел могат да се хранят? А Марина бийч не го харесвам заради това, че често там се хранят всички, които не искат да се отдалечават от плажа и е страшна лудница.

Ние почивахме от средата на септември 2020г в МРП.Очаквах,че в края на сезона и поради по-малкото гости храната може да е ограничена,но в интерес на истината имаше достатъчно разнообразие и някои глезотиики-печена пуйка,сьомга,филета,Зареждаха напитки и храна до последните дни.Доволни сме и бихме повторили.

# 594
Здравейте, дали има агенция която да склони да ки настани 2ма възд+ 2 деца/ 1 год и 9 год/ в двойна стая?

# 595
Здравейте, дали има агенция която да склони да ки настани 2ма възд+ 2 деца/ 1 год и 9 год/ в двойна стая?
Защо не. Незнам . ако вие не правите проблем че ще ви е тясно защо не.

# 596
  • София
Така са ни настанявали доста пъти, важно е едното дете да е в кошара. Не е тясно в Белвил, Пеликан сме били с две деца

# 597
Ние бяхме двама възрастни и едно дете на 4 години в двойна стая в Белвил. Стаята беше с две отделни единични легла и един разпънат фотьойл, който играеше функцията на трето легло. Трудна работа да сместите и бебешка кошара и багаж, без да се прескачате. Съмнявам се, че и политиката на хотела го позволява.

# 598
И аз смятам ,че двойните стаи  в Белвил са малки .Но ако ви дадат такава  възможност,ще намерите начин да се вместите.

# 599
Бяхме с 2 деца - за едното имаше фотьойл, за другото - кошара. Имаше място и за багажа. Не е имало място за гоненица, но не ни е било тясно в никакъв случай. Стаята я приемахме като място за спане и хигиенизиране. В нея прекарвахме малко време

Общи условия

Активация на акаунт