Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 41 144
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Разходките на сянка задължително!

# 346
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро дами. Макар че трудно го изричам при днешната гледка в София. Имам работа за половин час и си бягам към Бургас. Тук не ми харесва😀 ще пиша подробности относно поставянето ми на "Искадор" като се прибера.
Няма кафе, няма дявол...

# 347
  • Варна
Разходките на сянка задължително!

Точно това мислех да споделя и мен какво са съветвали лъчетерапевтите. Благодаря на Арми, че и тя се включи и не звучат съветите като наша си измислица някаква, а реално е хубаво да се спазват. Не е за подценяване слънцето по време на лъче. Пазете се от него, че ето вече лятото идва и ще става все по-силен и жарък Слънчо. Сутрешните свежи часове, под сенките на дърветата, в добре обгрижваните паркове или късния следобед по залез, тогава си вземайте енергизиращата разходка. То човек не може пък съвсем като къртица да се затвори зад спуснати щори и пердета вкъщи, но избягвайте пряка слънчева светлина и неподходящо облекло също така. Махайте всички синтетични, наудобни, стягащи и протриващи облъчваното място дрехи и бельо. Като бебенцата бре, мен дори съветваха потниците да си обръщам с шевовете навън, да няма просто допълнително дразнение на кожата.

Дива, лепенките на мен ми казаха, че трябва да са водоустойчиви, хипоалергенни, дишащи, прозрачни. В почти всяка аптека имат такива, ако не ти препоръчат определена марка докторите можеш просто да заложиш на най-доброто, което ти предлагат фармацевтите. Но като цяло това е достатъчно като условия, на които трябва да отговарят лепенките и ги пази при къпане. Не е желателно да се разместват или отлепят. Като видиш, че някоя е тръгнала да се отлепя, ремонт с еднаа по-голяма отгоре колкото да я застопори. Те ако преценят ще подменят твоята и тяхната преди процедурата, важно е маркираната точка да не се загуби. Успех и не се бой. Ще мине всичко наред. Аз съм с крайно чувствителна, бяла, алергична кожа и почти не я усетих лъчетерапията. Получих само една пигментация към крайните курсове, ти такива проблеми ако нямаш и ги слушаш какво ти позволяват да мажеш или с какво да не мажеш ще е наред всичко, вярвам!

Лейди, това което сподели за баща ти е повече от радващо. А дано все така. Знаех си аз, че ти не си щерка на кой да е. Силен човек се оказа, каквато си и ти. Дано все повече такива добри новини.

# 348
Каша, как си ги укрепвала?  Мойте бяха маркирани отгоре. Дори се наложи да ми свалят една от страничните защото получих и алергия от тях.
За лъчетерапията няма да се изказвам и ще го отдам  на различните органи които се облъчват.
Как отгоре? При мен с черния маркер беше белязано на кожата и отгоре лепенка. Като тръгне да се отлепва , слагам от моите си лепенки върху отлепващата се. Ако лаборантката прецени  на следващия път маха старата, чертае и пак лепи.

# 349
  • на път
Вчера в Сити ми татуираха точките направо. Няма маркер, няма дамол, има TATTOO. Надявам се да не се изтрият, само пропуснах да питам дали завинаги съм дамгосана ....

# 350
  • София /Абсурдистан
Добро утро дами. Макар че трудно го изричам при днешната гледка в София. Имам работа за половин час и си бягам към Бургас. Тук не ми харесва😀 ще пиша подробности относно поставянето ми на "Искадор" като се прибера.
Няма кафе, няма дявол...
Добро утро! Мите, това какво е - инжекции или имплант?
В София днес времето е гняс, вали и е студено, като че ли е ноември. Искам на морето пък!
Спиритче, при мен родата е такава, глава се дава, инат се не дава Simple Smile)) Синковеца ми също го е унаследил това Simple Smile
Ива, зелените точки няма да се изтрият, това е татуировка. Ама те почти не се виждат, толкова са малки.
Аз минах вече на лъчето, сега чакам да ме закачат на системите, уф...
Красивата руса дама с очилата,  съфорумка, с която се видяхме преди мако при гардеробите, моля да ми пише на лични коя е тук Simple Smile

# 351
  • Варна
Вчера в Сити ми татуираха точките направо. Няма маркер, няма дамол, има TATTOO. Надявам се да не се изтрият, само пропуснах да питам дали завинаги съм дамгосана ....

Сподели ако не е тайна някаква точно маркировка. Имаш вече трайна татуирана точица в центъра на гредния кош - т.е. някъде около сплита - тази специално няма как да се изтрие, затова я правят и перманентна, която бележи центъра на гръдния кош. Отделно са ти поставили разни там точици, които обаче с времето изчезват и се отмиват и станите на гръдния кош допълнително са маркирали. "Движещите точици" са нещо друго вече Simple Smile Не се страхувай, не се плаши, и тези маркери са важни просто, когато се настройват лъчите на апарата и в дълбочина на облъчване, и под ъгъл, и за продължителност...

# 352
  Аз нямах никакви точки.. Само кръстчета с черен маркер.

# 353
  • София /Абсурдистан
  Аз нямах никакви точки.. Само кръстчета с черен маркер.
Имаш Simple Smile но са малки и не ги виждаш.

# 354
  • SHOOT ME 10 $
Това са подкожни инжекции Лейди. Отначало ми вкараха две на веднъж. После една седмица по една на ден. След това през ден, и след това по две на седмица. И влизам в ремисия. Виждаш колко е лесно и просто. Само трябва да си целеустремен и уверен. Радвам се, че отново чувствам прилив на енергия и ярост да покажа среден пръст на оня Рогатия...за сега.😜

# 355
  • София /Абсурдистан
Хах! Точно така! Петел без як клюн и шипове не може да бъде Simple Smile
Айде и после да разкажеш какво е действието на илача. Чудя се дали за баща ми няма да е подходящо това.

# 356
  • SHOOT ME 10 $
Чети в нета за "искадор" - от билката "бял имел"

# 357
Моите татуирани точки седят вече цяла година и дори не са избелели, а ми бяха казали, че до 8 м.ще изчезнат. Cry

# 358
Моите татуирани точки седят вече цяла година и дори не са избелели, а ми бяха казали, че до 8 м.ще изчезнат. Cry
Дано само те да останат като белег от болестта!🤗
Има лазери,които премахват татуировки, опция е ако не се махнат

# 359
  • Варна

И моите трайни си стоят, Арми. Специално се огледах по повод предстоящото лъче на Дива и се зачудих какво да и споделя. Тая в средата която ми боцнаха между двете гърди си е там, още две трайни имам - острани близо до подмишниците, но тях специално едва различавам. Явно така са ми били маркирали бял дроб, сърце, гърди и друго, което е важно като параметри за целите на облъчване. Временните маркерчета не са маловажни също за облъчвателя, те просто е възможно да се променят с времето - отслабване, напълняване, подуване на млечната жлеза, изкривяване в гръбначен стълб било то и едва незабележимо предвид неравномерното премахване на двете гърди... затова ги правят тези временните, които се и измиват, и с лепенки хем гледат да опазят, хем наблюдават дали на мястото си са останали, трайните маркировки/татуировки имат друга цел явно. Грам не боли обаче от тези татуировки, при мен поне наистина избледняха страничните, остана само миниатюрното кръстче около сърцето което ми боцнаха. Повече ме наболяваше като ми вземаха кръв от пръстчето и с един резец там. Наистина леко боцване само се усеща, нищо повече, и като белег също почти нищо не остава, не си мислете все едно с мастило са ви опръскали, няма и милиметър са тези трайни маркери и с времето наистина избледняват, при някои просто повечко време отнема напълно да се заличат.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 12:28 от Spirit Crusher

Общи условия

Активация на акаунт