Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 41 150
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
  • на път
Лейди, че може ли ивливане и лъче едновременно...???
На мен ми препоръчаха сега и лъче ама ще го правят сандвич със вливането - три вливания - лъче - пак три вливания. Не знам до кога ще издържи това мое сърчице дето работи с половин капацитет...

Аз ще ги правя заедно. Химията ми е на хапчета и не пречело, само Авастина ми спират временно.

Бях там на лъче миналата година, това, което препоръчаха е: да не ползвам козметика, т.е. да не се мажеш по облъчваното място с крем, стик и т.н., мястото, което се облъчва да не е мокро, потно и т.н., да се пие сок от моркови,цвекло на сок и салати, лимони си цедях аз.......

Благодаря! Имам смътен спомен, че съм чувала за изгорени кожи и ползване на бебешка пудра при лъче ....

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 18:11 от AnMary

# 331
  • Плевен
Когато питах момичетата вътре, които облъчват, те ми казаха, че колкото повече избягвам да ползвам козметика, толкова по-добре. Оставало в кожата, независимо от това, че се мие кожата, и после ефекта е като от слънчево изгаряне. Казвали са ми, че ако видят за1ервяване, само ще кажат да се маже човек, и с какво. Послушах ги, и нямах никакво зачервяване, само тен.

# 332
  • София /Абсурдистан
Лейди, че може ли ивливане и лъче едновременно...???
На мен ми препоръчаха сега и лъче ама ще го правят сандвич със вливането - три вливания - лъче - пак три вливания. Не знам до кога ще издържи това мое сърчице дето работи с половин капацитет...

Аз ще ги правя заедно. Химията ми е на хапчета и не пречело, само Авастина ми спират временно.
На мен ми вливат Херцептин само. Утре с бойна стъпка хем лъче, хем Херцептин.
Д_Ива, какво те интересува за лъчето? Аз и сега  ходя в Сити на лъче, та ако нещо те интересува, питай.
Днес правихме контролен т.маркер на баща ми, успял е да спадне от 860 на 70, супер, лечението действа. В началото на юли ще трябва да го водя и него на лъчетерапия, до тогава трябва да го свали още.

# 333
  • на път
На мен ми вливат Херцептин само. Утре с бойна стъпка хем лъче, хем Херцептин.
Д_Ива, какво те интересува за лъчето? Аз и сега  ходя в Сити на лъче, та ако нещо те интересува, питай.
Днес правихме контролен т.маркер на баща ми, успял е да спадне от 860 на 70, супер, лечението действа. В началото на юли ще трябва да го водя и него на лъчетерапия, до тогава трябва да го свали още.

Аз започвам другата седмица. Днес ми направиха скенер и ме татуираха. Ще ходя сутрин ....
Знам, че сега апаратите са съвременни, щадящи, но помня, че когато започнах приключението през 2011 година и се ограмотявах тук, много народ се оплакваше от разни ефекти свързани с лъчето (неразположение, разреждане на косата, изгаряния, удебеляване на кожата .... ).

# 334
Д_Ива  Аз декември месец минах лъчето- 25 броя. Не съм се мазала с нищо .  Понеже бюста ми е доста голям , понякога ползвах   бебешка пудра и то само в случай , че ми е горещо. Нанасях под самата гърда за да избегна подсичането. В крайна сметка нямах никакви странични ефекти от лъчето. Само един зверски глад след самата процедура хихиххи. Е разбира се се сдобих и с приличен тен, който към днешна дата почти избледня.
Не е лошо да си вземеш и лепенки за лъчетерапия, защото на мен няколко пъти ми се отлепваха вкъщи и аз веднага ги укрепвах.  Много е важно да запазиш маркировката.

# 335
Лейди, много се радвам за баща ти! Дано все така на добре да вървят нещата при него!
Аз да питам, Херцептин-а ли го водят прицелна терапия? И нали него го правят заедно с химията? Че имам спомен, че първите пъти ми правиха и двете неща, накуп....

# 336
  • на път
.....
Не е лошо да си вземеш и лепенки за лъчетерапия, защото на мен няколко пъти ми се отлепваха вкъщи и аз веднага ги укрепвах.  Много е важно да запазиш маркировката.

а лепенки откъде?

# 337
Аз нямах никакви оплаквания от лъчето, освен изгарянето. Работех, въпреки че бях в болничен и ходех на фитнес даже. Но 6м.след това ми ставаха все по-ограничени движенията на ръката от облъчваната страна, защото тъканите продължават да се срастват и след края на терапията. Раздвижвах ръката и гледах да разтягам въпреки болката.

# 338
  • Другата България
Лейди, браво за баща ти!
Дано се наредят нещата!

# 339
.....

а лепенки откъде?
Аз се лекувам в Бургас и лъчетерапевта ме насочи към една аптека. Единствено там се продавали. Когато отидеш за първата процедура, попитай от къде можеш да си вземеш.

# 340
Здравейте
Има 100% лечение на ракови заболявания чрез метода на dr. George Ashkar.
Човек болен от рак трябва да си смени лимфата на тялото.Лимфата е подкожна течност/нещо като хард диск на тялото/,в която мозъкът записва всички болести на организмът.Когато се разруши структурата на лимфата,всички болести изчезват.
Получава се нещо като .../ хард ресет на организма/.
Източването на лимфата става чрез изкуствена рана/обикновено долу в краката/и след определено време става смяна на цялата лимфа.
Има много информация в Youtube,...само напишете dr. George Ashkar.
Това лечение е дошло от Амазонските диви племена,който са се лекували по този метод за всички болести.
Бъдете здрави!

# 341
Лейди, много се радвам за баща ти! Дано все така на добре да вървят нещата при него!
Аз да питам, Херцептин-а ли го водят прицелна терапия? И нали него го правят заедно с химията? Че имам спомен, че първите пъти ми правиха и двете неща, накуп....
  Да, това е така наречената прицелна терапия. Аз минах 4 червени химии и с първата бяла започнах и Херцептина.

# 342
  • Враца
Каша, как си ги укрепвала?  Мойте бяха маркирани отгоре. Дори се наложи да ми свалят една от страничните защото получих и алергия от тях.
За лъчетерапията няма да се изказвам и ще го отдам  на различните органи които се облъчват.

# 343
  • София /Абсурдистан
Херцептин е прицелна терапия, да.
От лъчето има странични ефекти, но зависи какво облъчват. Падат показателите на кръвта като при химия. На мен и не ми се яде нищо, което е добре. Качвам много килограми обаче. Предполагам, че е от Херцептина. Мажа облъчваните участъци с Биафин, донесоха ми го от Гърция, тук не се продава. Това препоръча доктора. Първия път имах и малко изгаряне и то стана на последните три процедури. Нищо и няма на кожата иначе. Става и нещо като тен. А пудрата е само за подсушаване, защото кожата трябва да е суха, за да не изгори докато облъчват, специално днес питах.

# 344
Дива, към казаното за без всякаква козметика при лъчето, да допълня и повече чист въздух след процедурата- по възможност всеки ден в парк, горичка, сред дръвчета да се диша с пълни дробчета!
...и аз съм от 2011 тук, с неканения гост, помня те Flowers Four Leaf Clover Стискам палци!
.......Тогава ми бяха казали, че втори цикъл облъчвания на същото място не може да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт