GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Сцената с Варис /на военния съвет/ и неговото кимане я гледах поне 5 пъти  и не виждам да кима на Тирион. Докато Денерис обеснява на Тирион, че и трябва умът му /да се разбира като помилване, защото преди това замалко да му изхвърчи значката на Ръка на Кралицата/ Джора поглежда към Варис и Варис му кима утвърдително. Разбирам го като: Варис и Джора са се съветвали и решават да повлияят на решението на Денерис за бъдещето Тирион. Изпращат при кралицата, този, който тя по-вероятно ще "чуе" в гнева си /Джора/, но са го обсъдили с Варис и Джора, а може идеята да е изцяло на Варис, но да е убедил Джора, че е по-подходящ да предпази Денерис от грешни решения, освен че спасиха значката/главата на Тирион инициираха и разговора Денерис-Санса. Т.е. Варис все още е в играта, просто няма екранно време да покажат действията му.

# 91
Станли е Станис+Ренли😂

Мелисандра няма нищо общо с Ренли. Тя въобще не е била при него.

# 92
Само дето леко го уби... От разстояние....

Да бе, кой ли ще умре другата седмица? Сигурните за мен за Джора, Подрик и онзи от стража, забравих му името. Под въпрос Сив червей, Бриен, Джейми.

Оле, а каква пародия беше появата на Дух....

# 93
  • Чужбина
На мене ми липсват кралските интриги, политическите игри, както и разни разкрития по отношение на Безликите, майстерите, жриците и т.н.

Липсват ми също остроумните разговори м/у Кутрето, Варис и Тирион.

# 94
  • България
ИНтересно - никой не вярва, че Ц. ще спечели.
Това го бях писала, като най-невероятния, вероятен финал Smiley.
Церсей се омъжва за Джон и властват над Седемте кралства.
Но искам и очаквам, победа на Старките, разрушен ЖТ.

# 95
  • Дивата природа

# 96
  • България
На мене ми липсват кралските интриги, политическите игри, както и разни разкрития по отношение на Безликите, майстерите, жриците и т.н.

И на мен.
Битките с мъртвите са ми само за подправка. (Не харесвам филми за зомбита и други гниещи гадости.)
 Да приключват с тях в следващия епизод и да си дойдем на думата Smiley.
Все пак гледаме "Игра на тронове.".

# 97
Точно абсолютно никога Джон ще вземе Церсей за жена,  абсурд !

# 98

И на мен.
Битките с мъртвите са ми само за подправка. (Не харесвам филми за зомбита и други гниещи гадости.)
 Да приключват с тях в следващия епизод и да си дойдем на думата Smiley.
Все пак гледаме "Игра на тронове.".

На мен пък ми харесва идеята за абсолютно зло, което убива, за да се забавлява. Най-се изкефих на главите Смрад/Рамзи. Дори Джофри не даде истинска свобода на себе си той просто задоволяваше първичните си садистични наклонности. Но Рамзи беше пълен психар, той изпитваше истинска наслада да мачка околните. Съжалявам, че не видяхме Рамзи да се сблъсква с Другите,  би ми харесало. Би ми харесал и сблъсък на Церсей с Другите. Може да мислиш, че си много зъл, но докато не срещнеш, някой  който убива просто защото му се убива не знаеш какво е зло.

# 99
  • Чужбина
На мен пък ми харесва идеята за абсолютно зло, което убива, за да се забавлява. Най-се изкефих на главите Смрад/Рамзи. Дори Джофри не даде истинска свобода на себе си той просто задоволяваше първичните си садистични наклонности. Но Рамзи беше пълен психар, той изпитваше истинска наслада да мачка околните. Съжалявам, че не видяхме Рамзи да се сблъсква с Другите,  би ми харесало. Би ми харесал и сблъсък на Церсей с Другите. Може да мислиш, че си много зъл, но докато не срещнеш, някой  който убива просто защото му се убива не знаеш какво е зло.
Другите не са зли по начина, по който са Рамзи или Джофри. Те не изпитват удоволствие да измъчват някого, а просто увеличават числеността на армията си. На всичкото отгоре са един вид сателити, т.е. под майндконтрол ... доколкото имат майнд де.

Зло е, когато имаш избор, т.е. опции, и правиш избор да накараш някого да страда.

# 100
  • България
Скрит текст:
Точно абсолютно никога Джон ще вземе Церсей за жена,  абсурд !
Дано и сценаристите мислят, като нас.
Джони с неговите идейки, може да сътвори още някоя голяма глупост.
Няма да му е първата.

На мен пък ми харесва идеята за абсолютно зло, което убива, за да се забавлява.
Много се изтърка тази идея.
А и аз се вживявам и не желая да си деля света с някакви миризливи зомбита, с изгнили мозъци.
Искам повече магия, повече действие между живите.

# 101
Моарейн то и те не желаят да делят с теб. Освен това не бих нарекъл КнН безмозъчен.
Ели естествено че не са по същия начини Зли. Те са чисто Зло, което убива просто защото може да убива, докато Рамзи или Джоф са психопатичон зло - убиваш, за да се кефиш. Много ми се иска единият вид зло - яростни емоции - да се изправи срещу другият - абсолютен лед

# 102
  • България
Такъв е изразът, Джон.
Много ясно, че ако ги има, ще се постараем да се унищожим взаимно.

# 103
  • Чужбина
Те са чисто Зло, което убива просто защото може да убива, докато Рамзи или Джоф са психопатичон зло - убиваш, за да се кефиш. Много ми се иска единият вид зло - яростни емоции - да се изправи срещу другият - абсолютен лед

Не за чисто зло. Ако направиш робот, който да убива, той зъл ли е?

Зло е когато имаш избор - избор м/у добро и зло и е присъщо само на онези, които имат съзнание и право на избор.

Животните, които убиват други животни, за да се хранят, не са зли.

# 104
  • Варна
Един малко глупав въпрос ама.. Някое от зомбитата, така да се каже, мъртвите и не толкова мъртви, както и КнН изобщо може ли да говори?

Общи условия

Активация на акаунт