GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 784
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз започнах да слушам внимателно саундтрака, защото нали ДиД бяха казали, че развръзката на сезона е в него. Освен тази за Джени, още една песен ми направи впечатление и сега виждам, че преди 6 часа са я качили от HBO с кадри от сериала: https://www.youtube.com/watch?v=eTkxsPBTrnk

# 466

Аз поне се надявах, че ще ни покажат, какво е казал оня глас в синия огън. Все пак бе загатнато в миналия сезон. Но, очевидно, няма да има време.

И аз. Сигурно ще го дадат, защото няколко пъти през сезоните натъртиха на този факт. Дори дадоха и магьосника, който го е обезчленил 😁Това ми говори, че е важен и ще го развият. Прави сте, че и  възможно да се окаже с кралска не, но благородническа кръв.

# 467
  • Вестерос
Mного интересно с песента!

Heavy is the crown, never for a queen

И малко смях за лека нощ
Скрит текст:

Някъде прочетох, че песента за Джени Регар я пеел на турнира в Харанхъл, където мислим, че са се залюбили с Лиана и си мисля, че затова я използваха, за да дадат после как Джон казва на Дани кой е.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 00:12 от Tiffany А

# 468
  • Бургас
Heavy, is the crown (ah), but never for a queen (oh, yeah)
Аз го открх в този му вид Simple Smile

Излиза текса в гугъл - “power is power lyrics “

# 469
  • Вестерос
Изтървала съм but , да Simple Smile

# 470
  • Бургас
Не, не си Simple Smile в клипа е записано по един начин, а текста по друг. Мятат ни пак в размисли гадовете Simple Smile
Коментарите под клипа във ФБ групата на GOT са уникални. Умирам от смях Simple Smile
Скрит текст:
Next up: Lord of the Rings the TV show and it's theme tune by Justin Bieber.....
You missed your mark with this song. Just let Podrick handle the singing.

# 471
Ужас! Цели 20 стр от последното ми мнение..
Не разбрах обаче за какво се пее  и набляга за втората песен ?
Нямам търпение за 3 епизод

# 472
аз бих искал следното  - битка между КнН и Церсей.
Че той ще я отнесе като товарен влак цинкова кофа.

Не бих се обзалагал. Церсей си има пироманти които да й правят адски огън, Франкейщан да я пази, и Кибърн който може да й направи гвардия от Франкещайни. Ползва се с подкрепата на всички в Чертога й е наела Златната дружина.
Пък НК си има Виз. Wink
Ако правилно предполагам, си нещо като фен на рицарството общо погледнато. Та да ти кажа нещо "от източника" дето има една дума - печелят тези рицари, които удрят най-бързо, най-безжалостно, без скрупули и без излишно мотаене. Simple Smile

....

Първо не съм фен на рицарството*, не повече от всеки друг. Честно казано не знам къде намери рицарството тук, като в Чертога няма рицари? има наемници, Франкенщайн, пироманти, некромант и психясала кралица.. Относно рицарството - рицарите като цяло не са много бързи. Самата идея на рицарите е да нанесат мощен пробив в живата сила на противника, но самите рицари могат лесно да бъдат победени с тежки копиеносци  на неравен терен или лека пехота която да ги смъкне на земята, комбинирани дисциплинирана тежка пехота. Така че рицарите печелят в дадени ситуации в други губят. Това се отнася за всеки тип бойна единица.

*ако съм фен на нещо то е най-вече леката кавалерия и в по-малка степен - тежка кавалерия тип самураи или прабългарска конница 10-14 век. Рицарите ми идват прекалено бронирани и тежкоподвижни, те са свръхтежка конница.

ОСвен това Нк си има виз, ама като го нацелят с требучетите с адския огън,  или с някоя голяма балиста, ще ми стане само на Виз. Брон почти се справи с Дрогон в Предела, ако имаше още пет-шест души като него Ланистърите щяха да спечелят.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 02:31 от Лорд Сняг

# 473
С требушети само по случайност могат да го уцелят, но 10-20 балисти и драконите няма да могат да припарят. Дотраките са безполезни срещу крепостните стени, а Неопетнените хем са по-малко от Златната дружина, хем не забелязах да са кой знае какви войни. Обсада не могат да наложат докато Юрон с флотата е на страната на Церсей. 

# 474
Ужас! Цели 20 стр от последното ми мнение..
Не разбрах обаче за какво се пее  и набляга за втората песен ?
Нямам търпение за 3 епизод
За предателство от човек, който обичаш. Grin

# 475
Няма ли някой лийк, че нещо ми е скучно Joy

# 476
  • Чужбина
Някъде прочетох, че песента за Джени Регар я пеел на турнира в Харанхъл, където мислим, че са се залюбили с Лиана и си мисля, че затова я използваха, за да дадат после как Джон казва на Дани кой е.
И аз четох, че Лиана се е влюбила в него, докато е слушала, колко прочувствено Регар е пял песента.

Няма ли някой лийк, че нещо ми е скучно Joy

Търсим за теб, мило, и шА пишем, ако намерим нещо интересно.

В песента се казва за Данито:

"Only love could kill me"

И сигурно така и ще стане!

А за Джон:

"I rise from my scars
Nothing hurts me now
"

Дали Джон има някакъв имунитет срещу КнН?

За короната в песента аз го разбирам като "Короната е тежка, но не и за кралица"

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:10 от Eleonora_27

# 477
Имунитет? В смисъл не може да го превърне в ББ? ББ и КН нали се бият с ледени мечове. Може те да нямат ефект върху Джон.

# 478
  • Бургас
Имам една молба: Ако някой гледа епизода в понеделник сутрин, нека да го преразкаже на бързо! Моля!
Гледам ги още като се кукна сутрин, а ще пътувам и ще ми е много тегаво. Ще бъда много благодарна Simple Smile за едно бързо разказче в Понеделник сутрин.

"I rise from my scars
Nothing hurts me now"

Церсей няма какво да губи вече и за нея важи. Тя живее с три дълбоки рани. НК и той влиза в това описание. Аря също...Абе смотано клипче, нищо ново не показва, освен меле в криптите.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:24 от MeMyselfI

# 479
И аз ще пътувам. Ще мога да го гледам следобеда. Ако може някой да ми прати на лично, дали Санса, Джон, Аря и Бран умират. В темата не смятам да влизам и да се спойлвам.

Общи условия

Активация на акаунт