Модни консултации 39

• 39 825
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не ти трябва друго сребристо, ако много държиш може колан, но с чанта сребро ще е прекалено според мен.

# 571
И според мен нямаш нужда от друго сребристо.
Ако имаш чантичка със синджирена дръжка може да пробваш дали ще се върже с обувките.
Моите нося така
Скрит текст:

# 572
  • София
Страхотна са тези , от къде са ?

# 573
Присъединявам се.
Нямат нужда от друг сребрист аксесоар обувките. Най-много някой мъничък елемент.
Скрит текст:

# 574
Kalitea, ти си душата на тази тема!

# 575
Много мило, Агент!:heart_eyes:
Тук ми е най-приятното място от форума - с хубави хора си лафим за хубави неща...

# 576
Страхотна са тези , от къде са ?
От физ. магазин във Варна, но са купувани преди 2-3 години и нямам спомен от кой точно.

# 577
  • Някъде там
Мисля да поръчам тази рокля

Чудя се с бели или черни кецове ще е по добре?
Или да избера нещо по цветно от цветове на роклята.
Предложение за чанта към нея(модел ) ?

# 578
Бели кецове, много по-лятно и свежо ще е!
На толкова спортен модел аз бих сложила някаква вариация на раница или овърсайз чанта.

# 579
  • Бургас
Искрице,можеш да си носиш с роклята подобнa на тези,модели чантички през кръста

Много харесвам тази(Споделям само)  
А подобен модел пак на Фенди,но не намирам снимка,видях миналия месец на едно момиче в чакалнята на моята зъболекарка...Зарадвах и се,направих и комплимент за чантата при което тя грейна.Попитах я дали е оригинална,а тя ми отговори,че не знаела-била и подарък от чужбина.И като започнахме един щур разговор за чанти...даже отвори нейната за да я огледаме и вътре.Оригинал или не, много добре беше изработена.(Извинявам се за отклонението.Поувлякох се пак) Stuck Out Tongue Winking Eye Blush

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:12 от Nina_Z

# 580
  • София
Бели, розови, червени. С раничка или малка чанта с дълга дръжка, нещо тип Фурла Метрополис.

# 581
Спортна рокля с бели кецове ми е любимата комбинация Heart Eyes

Забранено ми е лятото да нося къси панталони на работа, дори и по-официални, което ме дразни, защото работя навън, обикалям, ходя на 40 градуса. Откакто открих обаче спортната рокля и бели кецове се преродих. Миналото лято си го изкарах цялото с две-три черни рокли.
Тези така модерни чантички за кръста в стил "пея във Virginia records" са ми изключително противни. Дори май няма друга дреха или аксесоар, които да са ми чак толкова отвратителни.

Та, по темата - търся си бели кецове, но някак не успявам да намеря подходящите. Ще се радвам на някое предложение Blush

# 582
  • Somewhere far away
За белите кецове - моите ги взех от дайхман , супер доволна съм, супер леки и ми паснаха от първия път. няма такава удобна обувка. но ги взех от Швеция , тук може  също да ги има, но не ги намерих в онлайн магазина.

# 583
А какво мислите за този тренд с подаващите се чорапки? Аз изпитвам много смесени чувства. Хем ми е странно и недопустимо, хем е толкова сладко, бунтарско, особено happy socks с невероятните дизайни Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 584
Simple Smile Минала съм го вече този тренд преди години и не обичам да повтарям

Общи условия

Активация на акаунт