Модни консултации 39

• 40 841
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
sl, харесва ми Simple Smile Снейкът е доста по-дискретен принт от леопарда и по-широко приложим (поне по мое мнение).

# 91
  • някъде под слънцето...
На някои дами им стои добре, на  други не ...Но това зависи от много показатели.
В интерес на истината до сега не съм виждала така масово да се носи принт.
Тук е вариант риза и пола

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:02 от sl

# 92
Здравейте, края на седмицата съм на сватба, а Времето се очертава не много благоприятно. С какъв шал мога да съчетая тази рокля?

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 16:52 от payla777

# 93
  • София
Много отворено ми идва деколотето на тази рокля , аз съм на принципа  при гол гръб или кряка , затворено деколоте и обратното.. но не и двете

# 94
  • Някъде там
Поръчах си тези сандалки.
Чудя се с какво да ги нося заради блестящия акцент ? Дали ще е о.к с панталони?
Като ми пристигнат ще ги обуя и ще пробвам с различни комбинации, до тогава ще се радвам на вашите идеи и предложения Simple Smile

# 95
  • Бургас
Аз такъв тип сандалки,все си ги представям с тюлена пола.В този случай,в ментово зелено и една спортно-елегантна тениска или блузка

# 96
  • София
И аз се поддадох на леопардовото!

# 97
  • някъде под слънцето...
payla77
Пинеже въпроса е с какъв шал , а не "дали тази рокля".
Предполагам, че няма да стчетаваш пиказаната панделка с роклята, а само да се ориентираме за цвета.
Фин копринен шал в цвета на обувките и(или) клъча.
Free Agent
чудесна кимбинация
И аз попаднах плен на масовката с една блузка, но още не съм измислисла с какво да я съчетая

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 17:17 от sl

# 98
Не, папионката е за приятеля ми. Още го убеждавам де 🤨😐

За роклята нямам съмнения,  просто ми стои доста добре 😎😊

# 99
Дано не успееш да го убедиш.

# 100
  • София
Не че съм голям моден специалист, но тази папийонка я виждам максимум на конската ти опашка примерно. Абсурдно е мъж да я сложи, нищо чудно да отнася подигравки с години за розовите пайети...

# 101
Напълно си права. Шивачката предложи да я изработи от оставащия плат и да не я обида, а ми се стори интересно - се съгласих.
А предложения с какъв аксесоар да се съчетаем, ако е до някъде възможно 🙄

# 102
  • София
Сигурно има вратовръзка+-кърпичка в подобен цвят, но без пайети. Или в някаква комбинация, съдържаща розовото, но поносима. Зависи къде ще ходите, роклята изглежда като за "тежка" сватба, моят мъж обикновено отказва вратовръзките и гледаме да напаснем ризата с мен (по-често аз се съобразявам цветово).

# 103
  • sofia
Честито на всички, sl зариби ме по този snake print и пуснах една миди рокля... (отново) 😀
Блузата ти, понеже е вталена, я виждам запасана в бял широк панталон.

# 104
За роклята има 3 варианта:
1. Оттенък на същия цвят, който е роклята, че да го задържиш в същата цветова гама;
2. С цвета на клъча/обувките
3. Драматично различен - аз я виждам с винено червен;

Колко ще те стопли обаче копринен/шифонен шал е друг въпрос... търси резервен вариант - елегантно сако или направо кожено яке Wink

Общи условия

Активация на акаунт