Акушер - гинеколози Варна - 10

• 103 991
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Mardinna , точно това правят  акушерките- мерят корема, теглят те, мерят кръвното, вземат кръв (2 пъти) и секрет за микробиология, слушат пулса на детето- общо взето е това. Ако искаш доктора да те прегледа на ултразвук,  отиваш в другата част на болницата, обаждаш му се и после плащаш на касата.

# 361
Ако сега трябва да бременея, ще се се следя при някой който има време да ми обърне внимание, а за раждане друг, например Славчев. Ако държа на АГ ВАРНА и 7 ет, ще отида като ми започнат контракциите и ще родя естествено при който е на смяна. Ако пък съм за секцио - само Танев и никой друг.

# 362
Аз се следях при доц. Славчев. Всеки път ме гледа на УЗ и никога не ми е поискал пари. Много човечен и позитивен. Недостатъкът за мен беше, че трябва да чакаш пред кабинета му по 2 часа, а прегледа понякога е 5 минути. Раждала съм и в АГ и в Окръжна. Разликата е, че в Окръжна не гледат на теб, като на касичка. В АГ ако не си платиш никой ме ти обръща внимание. Поне преди беше така...

# 363
Не бих се следила при някой, който ще ме преглежда за 5 мин. Това е пародия на преглед.

# 364
Родих преди три години при Георги Георгиев на вип етажа с избор на неговия екип. Идва да те види за две мин. всеки ден след операцията. Но са прави момичетата, че ще намери причина за секцио - и при мен беше така, нищо че отидох за нормално. Отделно Кара нещата на конвейер по моя преценка. Аз ако раждам пак не бих повторила при него.

# 365
Когато Ви чета се възмощавям толкова много от отношението което получавате.  Следях бременността си и родих в АГ - миналия януари . Отношението на всички беше отлично . Родих секцио , тъй като децата се завъртяха последният момент - но се възстанових изключително бързо . Лекарят ми идваше всеки ден да види мен и децата .Прегледите по време на бременност бяха обстойни ( обожавам да си гледам дисковете )  . Лекари ми бяха д-р Атанас Александров и д-р Кателия Александров .

# 366
Аз пък за ОБ не мога да кажа и една добра дума и като раждала, както и наскоро мой близък мина от там,но с други проблеми. Търговско дружество си е там, в моя личен опит видях че, гледат да те прекарат по всякакви клинични пътеки, пък ти се оправяй после.

# 367
За клиничните пътеки в ОБ съм съгласна. Задържаха мен и сина ми (конкретно него) в Неонатология 7дни след раждането. Всички бебета стояха по толкова, с неясни диагнози или "за всеки случай" - на антибиотици, отделени от майките си. Но в родилно не съм видяла такова държание спрямо родилката. Едната вечер вдигнах температура, веднага се отзоваха и не са ме задържали заради това. Още на 3тия ден бяха готови да ме изписват.

# 368
И аз раждах в АГ -вип етажа. Родих следобед в неделя и ме изписаха чак четвъртък - при положение, че беше нормално предизвикано раждане. Не знам някаква схема за точене на пари от здравна каса ли има, че толкова време стоях.. На всичкото отгоре една ми се изрепчи в четв като я питах в колко часа ще ме изпишат - старшата педиатърка щяла да каже дали сме за изписване - като ми го каза ми идеше да си взема детето и да си тръгна веднага, ама само заради документите останах, че ми трябваха за Булстрад.
 Преди да излезе в отпуска изграждащата ме докторка минаваше всеки ден да ме пита как съм и да види шевовете. Тя ми следи и бременността и съм доволна от нея. От другите не съм доволна. Никой нищо не ти показва, обяснява - поне на мен. Още повече, че ми е първо дете /добре, че имах опит с племенника преди 13год 😀/ . Никой не дойде да види правилно ли засуква бебето - само ми стискаха гърдите да видят дали тече мляко.
Танев е готин. Прегледа ме преди да ме изпишат и се пошегува, че съм готова за второ. Само това са ми впечатленията от него. Но идваше всеки ден да види момичето в съседната стая - секцио, преждевременно.

# 369
При коя лекарка се следяхте и ви изражда?

И аз раждах в АГ -вип етажа. Родих следобед в неделя и ме изписаха чак четвъртък - при положение, че беше нормално предизвикано раждане. Не знам някаква схема за точене на пари от здравна каса ли има, че толкова време стоях.. На всичкото отгоре една ми се изрепчи в четв като я питах в колко часа ще ме изпишат - старшата педиатърка щяла да каже дали сме за изписване - като ми го каза ми идеше да си взема детето и да си тръгна веднага, ама само заради документите останах, че ми трябваха за Булстрад.
 Преди да излезе в отпуска изграждащата ме докторка минаваше всеки ден да ме пита как съм и да види шевовете. Тя ми следи и бременността и съм доволна от нея. От другите не съм доволна. Никой нищо не ти показва, обяснява - поне на мен. Още повече, че ми е първо дете /добре, че имах опит с племенника преди 13год 😀/ . Никой не дойде да види правилно ли засуква бебето - само ми стискаха гърдите да видят дали тече мляко.
Танев е готин. Прегледа ме преди да ме изпишат и се пошегува, че съм готова за второ. Само това са ми впечатленията от него. Но идваше всеки ден да види момичето в съседната стая - секцио, преждевременно.

# 370
Връщам се 6г назад когато родих при Г.Георгиев в АГ. За мен беше грешка, ако можех да върна времето назад не бих го избрала. Все още се чудя на прехваленото му име, за мен в него няма нищо човешко. Абсолютно съм съгласна, че изражда на конвейр. Предизвика ми раждането 18дни преди термина, без да имам контракции или изтекли води. Имах някакво разкритие, бях в болница в края на 8ми месец за високо кръвно и при преглед ми казаха, че мога да родя всеки момент. Изплаших се и му се обадих, дойде, а прегледа беше много болезнен. Имаше и друг преглед не помня кога, но също толкова болезнен. В последствие разбрах, че имал практика да прави изкуствено разкритие с ръка. Изписаха ме от болницата а аз не раждах, просто си ходех с разкритието около 1-2 см. Извика ме една сутрин 18 дни преди термина да ми предизвика раждането, спука ми водите, сложи ме на система, мъчих се до 16,00 часа, все пак му наближаваше края на работното време, болките бяха страшни. Сряза ме сестрата, явно разкритието не е било достатъчно. Той ми натисна корема, на другия ден трудно дишах. Заши ме, упойката беше ме отпуснала, усещах шиенето. От тогава ми останаха травми и имам болки. За мен това не е доктор. А от персонала там също не съм доволна, изобщо не ми обясниха как да дишам, как да напъвам. След раждането не ми обясниха нищо за кърменето и за бебето. За мен раждането е свързано с лоши спомени от нечовечни лекари и акушерки.

# 371
Здравейте момичета,
Съвсем в начална бременност съм и се чудя при кой лекар да отида за първи преглед. Ходила съм на доста гинеколози във Варна, но все за разни други неща и сега много се колебая. Всяка препоръка би ми била от полза.
Благодаря предварително!

# 372
При Мирчева - изчака ме точно една седмица след термина.
Отделно като извадиха бебето - акушерката веднага го отнесе да го теглят, мерят. Даже не ми го показаха преди това, кво остана да се сетят да ми го сложат на гърдите. От другия край на стаята я вдигнаха да ми я покажат, чак когато Мирчева им каза да ми я покажат.

При коя лекарка се следяхте и ви изражда?

# 373
Здравейте, попрегледах темите назад. Извинете ме ако е обсъждано не съм видяла.
Предстои ми тепърва потвърждаване на бременност.
Въпросът ми е: да се насоча ли за ЖК към някой в АГ или Майчин дом (който евентуално да и изражда) или да си ходя при моята гинеколожка? Тя е Росица Мурад, доволна съм от нея, но е специалист по репродуктивна медицина и не срещнах мнения за ЖК при нея.

# 374
Здравейте, попрегледах темите назад. Извинете ме ако е обсъждано не съм видяла.
Предстои ми тепърва потвърждаване на бременност.
Въпросът ми е: да се насоча ли за ЖК към някой в АГ или Майчин дом (който евентуално да и изражда) или да си ходя при моята гинеколожка? Тя е Росица Мурад, доволна съм от нея, но е специалист по репродуктивна медицина и не срещнах мнения за ЖК при нея.
Препоръчвам д-р Анна Атанасова в Майчин дом. Много спокойна, обяснява всичко, знае какво говори и какво прави. Аз съм изключително доволна от нея!

Общи условия

Активация на акаунт