Акушер - гинеколози Варна - 10

• 103 996
  • 741
  •   2
Отговори
# 345
Аз следих бременност при д-р Желязкова (и преди това ходех при нея) и смятам, че и чакането и парите си струват. На мен нейният подход ми допада, тя обича да е сигурна и обича да се застрахова. От друга страна никога не ме е наплашвала излишно. Интересува се много и е в крак с нещата, по мое мнение. Прегледите на ехограф всеки път бяха изключително обстойни, което за мен е важно. Това е и една от причините за изоставането в графика, но всяка от нас е щастлива да й се обърне нужното внимание когато е вътре в кабинета, така че лично аз никога не съм се сърдила за закъснял час.
От д-р Анжел също имам много хубави впечатления. Макар и млада, смятам че може да се разчита на нея, освен това знаейки кой я е учил, (д-р Александров) съм убедена, че ще си свърши качествено работата.

# 346
  • Варна
Д-р Славова ,която е на ул.Струга ли се има в предвид? Не съм се следила при нея ,но без да ми направи цитонамазка ми каза че имам раничка и няма да мога да забременея! Запознах се и с още едно момиче ,на което е казала същото! Лекува без да прави изследвания и не я препоръчвам! Ходих при Славчев и човека ме успокои и съответно вече имам бебче на 5 месеца.

# 347
Не знам защо нямате доверие на д-р Симона Анжел . Млада е , но е много добра като лекар . А и на 7 етаж в АГ - няма случайни лекари .
Лека бременност ви пожелавам да намерите вашия лекар .

Честно да си кажа не знам защо ѝ нямам доверие. Тя ми направи късметлииската инсеминация, но така ми идва отвътре...

# 348
Д-р Славова ,която е на ул.Струга ли се има в предвид? Не съм се следила при нея ,но без да ми направи цитонамазка ми каза че имам раничка и няма да мога да забременея! Запознах се и с още едно момиче ,на което е казала същото! Лекува без да прави изследвания и не я препоръчвам! Ходих при Славчев и човека ме успокои и съответно вече имам бебче на 5 месеца.
[/quote

Да, за нея става въпрос.

# 349
Здравейте!
Препоръчайте гинеколог за следене на рискова бременност.

# 350
Благодаря ви момичета ще съм благодарна и за още мнения. Доктор Славова също много ми я похвалиха, но в темите няма много мнения за нея.

Аз мога да ти препоръчам моята, която сега ме води - Злати Димитрова. Работи в Аг болницата, ЖК ми я води в Терапията. Изключително внимателна и детайлна, винаги се вглежда и подсигурява. Записах се при нея без препоръки и мнения. За Желязкова се отказах след като още в началото се опитаха да ме за дължат да направя и ФМ с първия преглед. Това ме разочарова. Иначе нямам други впечатления. Успешна бременност!

# 351
Здравейте,
Искам да раждам в АГ Варна с избор на екип на ВИП етажа и търся лекар, който ще ме изражда и ще ми води ЖК. Препоръчаха ми др Георги Георгиев. Четох хубави отзиви за ражданията, но не толкова за прегледите и ЖК.
 Има ли момичета, които може да споделят впечатления за този лекар?

# 352
Здравейте,
Искам да раждам в АГ Варна с избор на екип на ВИП етажа и търся лекар, който ще ме изражда и ще ми води ЖК. Препоръчаха ми др Георги Георгиев. Четох хубави отзиви за ражданията, но не толкова за прегледите и ЖК.
 Има ли момичета, които може да споделят впечатления за този лекар?
Ако изберете господина, ще родите секцио най вероятно. Напоследък все намира повод да резне.
За следене, не знам как следи.

# 353
  • Варна
Доста познати край мен са се следили и раждали при д-р Георги Георгиев и са много доволни като цяло. За съжаление и моите общи впечатления са като на  So lucky, но това си е масова практика, уви. Аз препоръчвам Евгения Георгиева, тя се премести от Майчин дом в АГ. Също и за мъжа и д-р Боян Георгиев отзивите са много добри. Много е лъчезарна и макар да ме преглежда чак към края на бременността, преди да ме изроди, впечатленията ми са, че е много адакватна в оценките си. Аз държах на естествено раждане, изрично говорих с нея за това, тя го подкрепя по думите и. За съжаление се появи усложнение и не успях да родя естествено, но бонус беше, че с мъжа и оперират по Щарк и доста бързо се възстанових.

# 354
Боян Георгиев пък си измисля увита пъпна връв, само и само да приложи метода на Щарк. Не стават и семейство Георгиеви.

# 355
Аз раждах при др. Георги Георгиев секцио, по мое желание, макар той да ме убеждаваше за естествено. Уникален е! Всички момичета на етажа бяха с избор на екип, и докато бях там 4 дена нито веднъж някой от техните доктори не дойде да ги види..... Др. Г. Георгиев идваше всяка сутрин да ме види. Още деня след операцията ме извика да ехограф да ме погледне и пак ще се повторя - идваше всеки ден. Уникален е и като професионалист, и като човек.

# 356
  • Варна
За д-р Георги Георгиев : ЖК я водят акушерките,  ако искаш и той да те види - 40лв. е прегледа.  Обръща внимание САМО ако си Плащаш. Уж държи на естествено раждане, но ако се наложи такова, измисля причина да те среже. При него се следих, но сметнах за излишно да давам Още пари И за раждането, затова когато идваше да види  момичето в съседната стая,  умишлено избягваше моята. Въпреки, че много добре знаеше, че получих кръвоизливи при раждането и колабирах при ставане от магарето. Не попита, дори, как е бебето. Тонове на бебето,  по време на бременността Не са записвани. Това е моят личен опит.

# 357
Скрит текст:
че те в АГ -то тонове преди и по време на раждане не записват, какво остава по време на бременността
Скрит текст:

# 358
Аз ходих за тонове, и не съм плащала. В АГ.
Танев беше моя лекар. Голям човек, голям лекар, голямо сърце.

# 359
Какво точно представлява и как протича ЖК , когато я водят акушерките му? Не се ли гледа всеки път с УЗД? Прави ли се измерване на плода, маточната шийка и не се ли наблюдава състоянието на плацентата и околоплодните води? Питам, тъй като до сега се следях извън БГ и там всеки преглед протичаше по този начин.
Нещо взех да се разочаровам след като прочетох коментарите за практиката при ЖК на този лекар. Дали ще е по-добре да се спра на друг лекар? Имате ли някакви препоръки за читав лекар, който хем ще ме следи както трябва и хем е добър в двата начина на раждане, а не да ходя само акушерките да ми мерят обиколка, тегло и кръвно. За мен това не е следене на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт