Акушер - гинеколози Варна - 10

• 104 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Възможно е да имаш и друг проблем, освен ИР и висок пролактин. При мен например не ми идваше, заради високите андрогени е проблем с щитовидните хормони. Аз също смених много ендокринолози и последно ходя при Ваня Герджикова. Първо трябва да имаш редовен цикъл, оттам да се следи има ли фоликули и овулация. Чак тогава да се притесняваш, че не става.

# 331
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър гинеколог за ЖК?

Здравейте, аз съм изключително о доволна и впечатлена от д-р Злати Димитрова за ЖК. Работи в Аг Варна и ми води ЖК в Дкц Св. Марина. Можете да намерите телефона и сайта на Аг. Изключителен специалист.

# 332
Знаете ли някой по ЗК, който при стандартния преглед, освен вземане на цитонамазка, да преглежда и с вагинален ехограф?

# 333
Мария Желязкова Сити Клиник. И двата пъти в които съм ходила (по ЗК) ме е преглеждала с вагинален ехограф + цитонамазка.

# 334
Благодаря! Мислех, че в Сити клиник само Кирчева преглежда с вагинален ехограф.

Мария Желязкова Сити Клиник. И двата пъти в които съм ходила (по ЗК) ме е преглеждала с вагинален ехограф + цитонамазка.

# 335
  • Варна
Знаете ли някой по ЗК, който при стандартния преглед, освен вземане на цитонамазка, да преглежда и с вагинален ехограф?

Здравейте, аз ходих в Майчин дом при Д-р Костов по ЗК и ми направи цитонамазка и преглед с ехограф.

# 336
Няма да сгрешите с тази жена. Аз съм от Бургас. Следя бременността си при нея. Пътувам за всеки преглед.

# 337
Трябва ми АГ ,което да ми предпише  вливка на имуноглуболин .За доц.Русев взех час за 21 май.

# 338
Здравейте,
В 7 седмица съм и започвам да се замислям къде ще ходя на женска консултация. Колебания се между две лекарки Величка Славова /обяснява добре, много е внимателна, прегледите до 6ти месец са безплатни, после по 25лв,  и имам чудесни препоръки за нея/. Другата е Красимира Желязкова, за която тук прочетох и хубави и лоши неща / при нея прегледите са всичките платени - по 40лв, отделно болничен също, казаха ми че на ехограф преглежда много обстойно и отделно се занимава с фетална морфология/. Имам епилепсия, приемам и лекарства. Искам да избера лекар, който да проследява нещата в детайли. Можете ли да ми дадете съвет? Първите прегледи за установяване на бременност ги правих в АГ-то, но сякаш на лекарката, която проследява на 7ми етаж - Симона Анжел ѝ нямам много доверие..

# 339
Здравейте,
В 7 седмица съм и започвам да се замислям къде ще ходя на женска консултация. Колебания се между две лекарки Величка Славова /обяснява добре, много е внимателна, прегледите до 6ти месец са безплатни, после по 25лв,  и имам чудесни препоръки за нея/. Другата е Красимира Желязкова, за която тук прочетох и хубави и лоши неща / при нея прегледите са всичките платени - по 40лв, отделно болничен също, казаха ми че на ехограф преглежда много обстойно и отделно се занимава с фетална морфология/. Имам епилепсия, приемам и лекарства. Искам да избера лекар, който да проследява нещата в детайли. Можете ли да ми дадете съвет? Първите прегледи за установяване на бременност ги правих в АГ-то, но сякаш на лекарката, която проследява на 7ми етаж - Симона Анжел ѝ нямам много доверие..
Какви са тези цени ? ЖК по здравна каса не се заплаща , имате право на 3 безплатни Ехографски прегледа и всички останали ЖК без ехограф не се заплащат, единствено ако желаете на всяко ходене да Ви гледат тогава плащате това което лекаря каже. Има и лекари които гледат без пари ,но са много малко.

# 340
Това ми казаха за нея, но цената тук не е от значение. Избора е важен, така че ще се радвам на мнение, относно двете лекарки

# 341
Прегледа с ехограф, винаги се заплаща при д-р Желязкова, но си струва парите. Аз лично смятам, че преглед без ехограф е безсмислен. Не ми е необходимо само да ме тегли и мери обиколката, винаги съм чакала с нетърпение прегледа, за да си видя бебчетата. Желязкова е много добър избор, мен тя ме следеше и съм много доволна. Другите не ги знам, така че не мога да изразя мнение.

# 342
Аз бях на проследяване на бременността преди 4 години обаче при Красимира Желязкова. Другата лекарка не я познавам. Плащах си всичко, така както е описано - тогава за болничен беше 15 лв, сега чувам, че май е по-скъпо. Тогава работеше в МЦ на Петинка Цветкова - сега май вече не е там. Като цяло е компетентна според мен. Има широки познания. Но е малко груба. Ако има някакви съмнения веднага те праща на изследвания допълнителни и други специалисти в други области. И с феталната морфология се справи що-годе добре. Отделно доста се чакаше, нищо че си с час. Винаги ме е приемала, ако нещо ме притесни и отивах допълнително. Винаги ми е вдигала телефон, но аз си звънях в разумно време де. Като цяло съм доволна.

# 343
Благодаря ви момичета ще съм благодарна и за още мнения. Доктор Славова също много ми я похвалиха, но в темите няма много мнения за нея.

# 344
Не знам защо нямате доверие на д-р Симона Анжел . Млада е , но е много добра като лекар . А и на 7 етаж в АГ - няма случайни лекари .
Лека бременност ви пожелавам да намерите вашия лекар .

Общи условия

Активация на акаунт