Да обсъдим хомеопатите

• 120 504
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
Moля споделете мнения за д-р Тенева. Избрах я по 2 препоръки за хомеопат на сина ми, защото е и лекар, а замалко дете смятам,че е по-подходящо хомеопатът да е лекар.

# 211
  • София
Moля споделете мнения за д-р Тенева. Избрах я по 2 препоръки за хомеопат на сина ми, защото е и лекар, а замалко дете смятам,че е по-подходящо хомеопатът да е лекар.
За Виолета Тенева ли става дума? Ние ходим при нея.

# 212
Да. Моля те сподели доволни ли сте, определила ли е конституция, има ли ефект при вас?

# 213
  • София
Да, уцели от втория път.  Peace (Мислех това да питам всъщност в другата тема - дали са близки двете л-ва, които тя обърка или аз съм я подвела на интервюто нещо  Rolling Eyes ) Има ефект за това, за което исках. Остри състояния овладява пак само с конституцията, за сега.

# 214
Хм, тук прочетох мнение, че д-р Гълъбов е един от най-добрите хоеопати в България, изчетох и всичко на сайта му. От мнения, обаче, в други форуми излиза, че доста често (особено по телефона или когато е зает, по думи на негови бивши пациенти) предписва по няколко Боаронски лекарства накуп, което той самият отрича на сайта си, като правилен метод.  Shocked

# 215
Запис за сега, че бързам

# 216
Моля ви ако някой има отзиви за д-р Терзиева - хомеопат в Сливен да ми каже.Мислим да водим малкия довечера при нея, но още се чудя дали е правилно.За три месеца вече трети път се разболява и искам да опитам друго лечение, а не дежурния антибиотик.Ако знаете друг хомеопат в Сливен, който да си разбира от работата ще ви бъда благодарна. Hug

# 217
Някой може ли да ми препоръча за Перник добър класически хомеопат? Благодаря!  bouquet

# 218
  • София - Варна - Бургас
Моля ви ако някой има отзиви за д-р Терзиева - хомеопат в Сливен да ми каже.Мислим да водим малкия довечера при нея, но още се чудя дали е правилно.За три месеца вече трети път се разболява и искам да опитам друго лечение, а не дежурния антибиотик.Ако знаете друг хомеопат в Сливен, който да си разбира от работата ще ви бъда благодарна. Hug

Да, знам.  Peace

# 219
Някой може ли да сподели впечатления от Екатерина Чамурлийска? По възможност по-скорошни такива, защото в Нета като че ли има само отдавнашни коментари.

# 220

Да, знам.  Peace

И кой е той?

# 221
  • София - Варна - Бургас
slavena80

Цитат
Да, знам.  Peace

Цитат
И кой е той?

Д-р Антон  Дойчев   Grinning

# 222
  • Добрич
А знаете ли,  че  се провежда онлайн курс по хомеопатия за майки?

# 223
А д-р Антон Дойчев има ли медицинско образование в действителност?И може л иповече инфо за него?

# 224
Здравейте, много внимавайте с хомеопатията. До пред 1 година аз самата бях ЗА хомеопатията, НО... Имам позната - подчертавам МАГИСТЪР ФАРМАЦЕВТ , която се интересува от хомеопатия... ходи при д-р хомеопат /умишлено не споменавам името, защото това може да се случи на всеки.../
При една силна вирусна инфекция и висока температура взима гранули,предписани от хомеопат,  в които има арсен, а в последствие се оказва, че има непоносимост към арсена и изпадна в кома... Никой от докторите не даваше шанс за живота й! Тя е жива и здрава, след повече от 1 месец в кома се събуди, но последствията си останаха... и все още се възстановява...
Добре е да търсим алтернативи и да не взимаме антибиотици, но ... аз повече не ходя при хомеопат!

Общи условия

Активация на акаунт