Да обсъдим хомеопатите

• 120 448
  • 320
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте!

След вземане на носен секрет на дъщерями (6 г.)резултата е:
сигнификантно количество Staphylococcus aureus и е дадена антибиограма,обаче само преди месец и половина беше 20 дни на антибиотик Зинат заради инфекция от кърлеж и хич не ми се иска отново да започваме антибиотично лечени,искам първо да опитам с хомеопатия,чета за Стафилококцинум,че се препоръчва при такъв проблем но първо бих искала да се среща с хомеопат.
Бихте ли ме насочили,като имена от които сте доволни,става въпрос За София,а също и ако сте се сблъсквали с този тип Стафилококи-всякакви мнения ще са ми от полза.

# 316
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!

След вземане на носен секрет на дъщерями (6 г.)резултата е:
сигнификантно количество Staphylococcus aureus и е дадена антибиограма,обаче само преди месец и половина беше 20 дни на антибиотик Зинат заради инфекция от кърлеж и хич не ми се иска отново да започваме антибиотично лечени,искам първо да опитам с хомеопатия,чета за Стафилококцинум,че се препоръчва при такъв проблем но първо бих искала да се среща с хомеопат.
Бихте ли ме насочили,като имена от които сте доволни,става въпрос За София,а също и ако сте се сблъсквали с този тип Стафилококи-всякакви мнения ще са ми от полза.
 Здравейте,
Staphylococcus aureus или Златист стафилокок, е от групата на така наречените "Продукти на вътреболнична инфекция" - сиреч мутант, който никой антибиотик вече не го лови. Не го покрива или само частично и Стафилококцинум, последния е добър само за обикновения Стафилокок. Един друг не по малко опасен продукт на т.н. "вътреболнична инфекция" е Moraxella catharalis. Колкото до бактериите с които кърлежите, но и бълхите инфектират хора и животни, са три и са от групата на така наречените вътреклетъчни "вампири". Наричат се така, понеже проникват в клетките, и от там черпят енергия от АТФ депата на клетката. Вътре в клетката са почти недостижими за каквито и да са антибиотици.

# 317
Имам въпрос,някой знае ли добър хомеопат в Русе?

# 318
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър хомеопат от София, видях, че са коментирани много имена. Става дума за дете на 3,5 години с чести отити, които задължително се лекуват с антибиотик. Ходим по много доктори всички казват, че трябва да се маха трета сливица и да се слагат макарички в ушите.
Ще съм ви много благодарна, хубав ден!

# 319
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър хомеопат от София, видях, че са коментирани много имена. Става дума за дете на 3,5 години с чести отити, които задължително се лекуват с антибиотик. Ходим по много доктори всички казват, че трябва да се маха трета сливица и да се слагат макарички в ушите.
Ще съм ви много благодарна, хубав ден!

Здравейте Mihaela.L, мога да Ви препоръчам нашия хомеопат, който лекува децата ни от много години, включително и при серозен отит.

Хубав ден!

# 320
Благодаря на всички, които се включиха. Хайде сега аз ще ви "почерпя" с телефони на известни хомеопати, които открих. Става дума само за клесически хомеопати.

Атанас Гълъбов 9589795, 0898544676
Мариана Стоименова 0888268415
Виолета Тенева 0887225057   9440294
Валя Янкова 0888675497
Марио Бояджиев 0888984895   9731025
Калина Костова 8439326
Юлия Цанкова 0888341004
Миронова 0888878615
Ванков 0888373600

Ако разполагате с други телефони - изпратете ми ги и ще допълвам указателя. Ако сте пациенти на някой от изброените, моля да споделите личните си впечатления.

Здравейте момичета.
За пръв път публикувам тук. Може ли да потвърдите дали контактите на хомеопат Виолета Тенева са валидни още? Преглежда ли?

Търсех контактите на д-р Михаил Михайлов, (много добър репортаж с него гледах) но той е починал, лека му пръст.

Общи условия

Активация на акаунт