Песен за огън и лед 29

• 17 236
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Чужбина
За какво му на GRRM да адаптира историята в съответствие с фенските желания?

На него пари и слава вече не му трябват. Има си достатъчно.

# 136
  • Пловдив
Здравейте, сега чета "Огън и кръв", стигнах до момента със смъртта на Ереа Таргариан , но така и не схванах какви са тези неща които са я убили. Ако някой е чел и разбрал, може ли малко разяснение, явно моето въображение е много бедно спрямо това на Мартин Sad

# 137
  • Вестерос
Аз съм малко преди това,ще пиша като го стигна. Последно четох за умрелите две жени /вдовстващите невести/ на Мегор

# 138
Аз също още не съм стигнала дотам, но вероятно всеки момент. Вече яхна Балерион. Стига да разбера, ще пиша....😀

Честно казано книгата не ми върви толкова гладко и покрай нея си чета и други книги. Просто ту ми става интересно, ту ми доскучава.

# 139
  • Пловдив
На мен също не ми върви толкова бързо , имам я от 10 април и само я нося с мен и не напредвам, но пък помага да се разтоварвам от всички изпити сега. Яд ме е, че няма много информация за Старките, те са ми любимите, да знаете някоя книга в която да им отделя повече внимание Мартин, като пропуснем поредица, там ще си чакам още 100 години да я прочета (завърша)  Simple Smile

# 140
  • Варна
 е
На мен също не ми върви толкова бързо , имам я от 10 април и само я нося с мен и не напредвам, но пък помага да се разтоварвам от всички изпити сега. Яд ме е, че няма много информация за Старките, те са ми любимите, да знаете някоя книга в която да им отделя повече внимание Мартин, като пропуснем поредица, там ще си чакам още 100 години да я прочета (завърша)  Simple Smile

Още не е написана тази книга, само е планирана от Мартин. "Вълчиците от Зимен хребет" ще се казва. Confused

# 141
  • Пловдив
е

Още не е написана тази книга, само е планирана от Мартин. "Вълчиците от Зимен хребет" ще се казва. Confused
Ясно няма да до живея да я прочета, честно този човек си мисли, че ще живее още 100 години, че да напише всичко което му минало през главата 🤦‍♀️

# 142
"Вълчиците..." е планирана да излезе след седма книга, така че съм песимист дали ще доживеем.

# 143
И аз съм тотален песимист вече. Дано поне са сглобени нещата и някой да ги довърши по бързо.

# 144
  • Пловдив
Нека първо да видим "Ветровете на зимата" и "Мечта за пролет". Старките ще преживея и да не ги напише, а и май искал още една книга за Таргариен да пише 🤦‍♀️🙄 този човек колко всъщност книги е започнал или има желание да напише 🤔🤦‍♀️

# 145
То да бяха само книгите. И със сериали се занимава.

# 146
О, да . От другата година започва  активно да се занимава със сериала-прелюдия. "Дългата нощ".*  Искрено се надявам дотогава да е свършил поне с "Ветровете" после чакаме в най-добрия случай още 4-5 години за седма книга. После още една книга - втора част на "огън и кръв" и едва тогава "Вълчиците от зимен хребет". но едва ли ще доживеем.
На този етап аз се боря да излязат "Ветровете". Седма книга е почти сигурно, че някой ще я дописва.

*това че сега изобщо не се занимава със сериала, защото пише, а от другата година се кани активно да се занимава със сериал - прелюдия, ми дава лъч надежда, че вече е почти готов и тази година ще видим "Ветровете"

# 147
  • Пловдив
Като се замисля, че има хора чакат от 1996г. да завършат поредицата Grinning  Мартин се изложи много. Вместо да беше пускал "Огън и кръв", да беше издал "Ветровете", за Таргариен е писал достатъчно. Sad

# 148
Тоя сериал Дългата нощ пак ли двамата идиоти ще го правят?

# 149
Те, нали със Стар уоърс щяха да се занимават. Дано някой друг да прави Дългата нощ.

Общи условия

Активация на акаунт