Песен за огън и лед 29

• 17 234
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Дано да го убие, но Мартин какво е решил е друг въпрос, дали ще тръгне да променя всичко на пук на ДиД или ще си кара първоначалния си замисъл 🤔 дано не преца нещата на пук на тези двамата 🙄
каза че няма да го прави. Praynig

# 526
  • Вестерос
Ако убие Дани ще е точно това "обърни-плащ, клетвопрестъпник и убиец. "
И най-лошото - родоубиец.
Да, точно.

Точно затова се чудя, по какъв начин тези негови мисли се връзват с онова, което трябва да направи в следващия епизод.

Освен после да се самоубие. Това нещо как се преработва?
И това съм го мислила.

Защо да не е пов Джон вече?

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:05 от Tiffany А

# 527
А как би го направила? Или ще го отрови или ще изманипулира сладкия Робин да го метне в дерето. Други предположения?

# 528
  • Варна
А как би го направила? Или ще го отрови или ще изманипулира сладкия Робин да го метне в дерето. Други предположения?
1.Ще запърха с мигли и в миг армия влюбени в нея рицари ще я спасят убивайки лошия й баща.
2. Ще го отрови.
3. Ще уговори Миа да му организира нещастен случай
4. Ще го накара сам да си изкопае гроба.

# 529
  • София
Ако Джон трябва да убие една полудяла Денерис тук родоубиец нищо не значи. Тиф, ще има ПОВ глави за Джон. Дяволчето се е погрижило.  Mr. Green Twisted Evil
И според мен Санса ще видим сметката на Кутрето, но това няма да стане в ЗХ и няма Аря да е екзекутора.

# 530
Diavolo със сигурност за Кутрето.
Хексе- под последното предложение нямаш предвид да се самоубие, нали?

# 531
  • Варна

Хексе- под последното предложение нямаш предвид да се самоубие, нали?

Абсурд. Просто сам да се закопае.
Към момента той се е подсигурил откъм евентуално нейно предателство. С времето може би ще става по-небрежен.
Има слабост към нея и това ще му коства всичко.

# 532
Санса ще донесе смъртта на Бейлиш - това е сигурно.
Мисля си, че Джон няма да има повече ПОВ, защото :
1) в момента е мъртъв и ще гледаме събитията около съживяването му през очите на друг
2)след като се "събуди" очаквам да преживее голяма метаморфоза, която пак ще гледаме през други очи, за да се чудим още повече какви ги върши Джон
3) Мартин си е гад. Ще ни измъчи.😂
4) Имам някакъв спомен, че е казал на интервю, че някои от героите няма да се завърнат като ПОВ.
5) Лично усещане - ще има по - голяма мистерия.

# 533
  • София
Да, може, в началото...
Но той си е централния герой и очаквам да е с ключова роля в битката с Другите и може би някъде към 700/800 стр. ще минем отново на ПОВ. Но има голям вероятност дълго време да го гледаме с чужди очи. Това между другото и за други герои го има. Първоначално не са ПОВ после стават такива, на доста по-късен етап. А тя няли книгата трябва да е около 1400 страници? Поне така си спомням. Това е страшно много, така че дори и аз не мисля, че ще го върнат оше в началото и веднага ще си стане ПОВ все едно нищо не е станало. Ще ни поизмъчи малко ама толкоз, не очаквам туистове тук.  Peace

# 534
  • Чужбина
1400 страници?

Това откъде го знаем?

# 535
Мартин го е казал, даже са 1500. 😁😂

# 536
  • Чужбина
Мартин го е казал, даже са 1500. 😁😂

Уау!

Ми айде да ги пуска! Искам да знам, на първо място, как ще съживява Джонката.

# 537
Честно, не знам какво още пише и защо не я пуска. Дано наистина е заради сериала и след това вече имаме книгата.

# 538
  • Пловдив
Зает да си играе със замъка или костенурката Grinning За близо 10 години ако не е написал поне едната книга ще е егати и идиота.

# 539
  • Чужбина
Човекът знае горе-долу колко страници са.

Заради сериала е! Няма да пуска книга преди финал на сериала. Това е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт