Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 198
  • 739
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Аз през месец-два ходя на почистване на лице което вкл пилинг+ вакум+екстракция. Даже да се зачерви кожата на другия ден няма нищо. След това ми прави масаж на лицето, йонофореза с ампула каквото прецени и маска. В домашни условия сама няма как да си направя такова почистване+подхранване.

# 76
Juvederm Visage къде го прави и реално имаше ли цел или да ти живне кожата и превенция?

# 77
Juvederm Visage къде го прави и реално имаше ли цел или да ти живне кожата и превенция?
По-назад съм писала.
Правих го в Zen Beauty, до Южен парк. Целта бе поддръжка на филър, както и хидратация, с цел намаляване на комедоните.

# 78
  • София
Здравейте,тъй като видях промоция на процедури Vela shape за тяло,искам да попитам колко такива са нужни за видим ефект и има ли доволни тук?Ингересува ме не толкова отслабване,колкото борбата с целулита.

# 79
  • Пловдив
При мен нямаше резултат, направих 10 процедури, но на вела смуут.  След това се записах на ръчен масаж.

# 80
За целулит каквито и процедури да се правят най-важното си е режима на хранене,и изграждането на мускулна маса,също така страшно много пиене на вода. Аз се бях шашнала,защото ми се беше получил след пиене на противозачатъчни,но с правилните средства вече почти изчезна. Правя и масажи вкъщи Simple Smile

# 81
  • в 1001-та нощ
Здравейте,тъй като видях промоция на процедури Vela shape за тяло,искам да попитам колко такива са нужни за видим ефект и има ли доволни тук?Ингересува ме не толкова отслабване,колкото борбата с целулита.

При мен 5 за видим ефект.

# 82
Мацки, чували ли сте нещо за КОЛЛОСТ. Някакъв руски продукт е, с действие подобно на Радиес май. Само, че това е с колаген, не с калциеви свери, но пак действието му е стумулиране производството на собствен колаген.
Една рускиня го слага тук във Варна, не съм чувала на друго място да го правят, та да питам някой има ли инфо. Разбира се интересът ми е провокиран от цената, на половина по евтин е от Радиес

https://www.1nep.ru/articles/kollost-odin-dlya-vsekh/  -ей тук има някакви неща на руски обяснени

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 09:26 от msk-13

# 83
Здравейте, ще се радвам на мнение за опции срещу "гневна бръчка".
Макарнда не е дълбока, в моменти на дехидратация + кофти светлина е много видима и ме дразни адски... Ама адски. Нищо друго не виждам по лицето си.
Изглеждам кисела и зла, дори в моменти, когато съм спокойна и щастлива...
Доколкото разбирам, опцията е ботокс - филъри не се препоръчват /не са ефективни за тази зона?
Нямам опит с никакви сериозни процедури и се чудя дали - преди да почна да слагам ботокс - да не направя мезотерапия, примерно? Дали ще позаглади нещата?
Като топикална грижа ползвам пептидни серуми, хидратиращ крем, масла, вит Ц и киселини (последните две по-рядко). Слагам снимка.

# 84
  • при Arctic Monkeys
Ботоксче😊. Челото е гладко, така че малко само в гневна. На ваше място бих намерила лекар, който работи на единици, да сложи по-малко, после да се допълни при нужда.

# 85
на колко години сте ? на мен си сложиха ботокс в гневната, резултата пълния може би след седмица се разгърна

# 86
Слагах ботокс един път гневна и чело, но след като отмина ефекта /4мес/, започнах с мезотерипии и съм много по-доволна. На 34г съм.

# 87
Може ли да споделите какви мезотерапии?
И ако някои е правил Juvederm Visage да сподели къде, ще съм благодарна.

# 88
  • при Arctic Monkeys
За мен плюсът на ботокса е, че до някъде ограничава вредния навик от повдигане и бръчкане на челото и свиване на веждите. Минусът  е , че натоварва други зони - напр. очите, където се прехвърля мимиката, за сметка на обездвиженото място. Мезотерапията може би е добър вариант, зависи от състоянието. Добър лекар ще прецени.

# 89
Най-добре липофилинг, вместо да ти инжектират знайни и незнайни разтвори.

Общи условия

Активация на акаунт