Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 273
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте искам да попитам следното:
Моя приятелка преди месец си е сложила 1мл Нувиа на устните, но иска обем и много и харесват моите устни които са с Жуведерм Волифт има ли проблем да се сложи след Нувията 1мл Жуведерм?
А Juvederm-а по пухкав или твърд ефект има върху устните? И колко траен е?

# 106
  • Варна
Момичета, здравейте,
търся си добър дерматолог във Варна за процедура за лифтинг на лице и оформяне на скули чрез филъри /може би Juvederm Volite/, както и попълване на устни. Досега единствено съм посещавала само клиниката Скин лайн, но искам и друго мнение. Насочиха ме към д-р Юлия Савченко, с която утре имам час за консултация. Колебая се и за Seaside. Ако някой има впечатления или препоръки, моля за съвет.Blush

# 107
ако филъра е "фалшив" дефакто се е разградил може тогава да се постави нов, иначе едва ли.Казвам го, защото моя позната и сложиха филър, който се разгради за по-малко от два месеца сигурно и тя беше много ядосана, отиде на друго място обясни какво е станало и сложиха нов от друга марка.Не зна какъв е проблема, дали във филъра или в организма ....Трябва да питам как е новия.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 20:28 от peppermint

# 108
  • в 1001-та нощ
tsveti_77, изпращаш ли ЛС и не получаваш отговори, защото си забранила получаването на ЛС. Вече няколко пъти го пиша в различни теми. Няколко пъти отделям време да пиша отговори, които след това не мога да изпратя, съхранявам изв. време и изтривам.

# 109
  • при Arctic Monkeys
Момичета, здравейте,
търся си добър дерматолог във Варна за процедура за лифтинг на лице и оформяне на скули чрез филъри /може би Juvederm Volite/, както и попълване на устни. Досега единствено съм посещавала само клиниката Скин лайн, но искам и друго мнение. Насочиха ме към д-р Юлия Савченко, с която утре имам час за консултация. Колебая се и за Seaside. Ако някой има впечатления или препоръки, моля за съвет.Blush
Д р Андреева, Сийсайд. Умерена и разумна, внимателна.

# 110
Какво ви е мнението за Хайфу процедурата ?Заслужава ли си или да слагам филър?На 48 съм, не съм пипала нищо по лицето си, но имам нужда вече.Споделете вашите впечатления, момичета!

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 09:29 от sisi_35

# 111
Здравейте,можете ли да препоръчате лекар от Пловдив за хиалурон в устните? От доста време проучвам и все още не съм се спряла на никого.

А мислила ли си за липофилинг на устните със собствена мазнина? Определено ефекта ще е по-дълготраен.

# 112
Здравейте,можете ли да препоръчате лекар от Пловдив за хиалурон в устните? От доста време проучвам и все още не съм се спряла на никого.

А мислила ли си за липофилинг на устните със собствена мазнина? Определено ефекта ще е по-дълготраен.

И аз така мисля, виждам на мои познати колко време вече им издържа, а и като проучих и си писах с момичета сложили си мазнина, ами че те по няколко години им издържа. А да си го кажем честно почти на никой тоя хиалурон не издържя повече от 2-3 месеца реално. Адски много спада и се губи ефекта много бързо не си заслужават парите.

# 113
Здравейте искам да попитам следното:
Моя приятелка преди месец си е сложила 1мл Нувиа на устните, но иска обем и много и харесват моите устни които са с Жуведерм Волифт има ли проблем да се сложи след Нувията 1мл Жуведерм?
А Juvederm-а по пухкав или твърд ефект има върху устните? И колко траен е?

Аз съм с 2мл Жуведерм волифт сложени в период от 2месеца, след 2-рия мл устните хем имат обем хем са много пухкави и естетични няма твърд ефект, ако това желаете.  Относно трайноста вече 4ти месец не са мръднали.

# 114
Някой правил ли си е липосукция на прасци?

Това е голяма моя мъка и изобщо не нося поли и тн. Слабичка съм 160 варирам между 50 и 49 килограма. Била съм и 45 и изглеждам ужасно, защото съм кокали само и не ми отива , а прасците си седят същите. Искам да са по-малки, а не да ги стягам. Моля , ако някой е чувал или си е правил да сподели, защото искам да мога да нося желаните от мен дрехи без да ме е срам. За съжаление това е специфична зона и не намирам много по темата

# 115

И аз така мисля, виждам на мои познати колко време вече им издържа, а и като проучих и си писах с момичета сложили си мазнина, ами че те по няколко години им издържа. А да си го кажем честно почти на никой тоя хиалурон не издържя повече от 2-3 месеца реално. Адски много спада и се губи ефекта много бързо не си заслужават парите.
В София кой специалист го прави това?

# 116

В София кой специалист го прави това?

Като цяло всички пластични хирурзи го правят, поне 7-8 които аз съм гледала от по известните го практикуват, аз лично съм се насочила към др Молов, но имам за вадене мъдреци и изчаквам това да мине първо.

# 117

Мислила съм,но досега никога не съм си слагала,искам да се видя,знаете ли цената горе-долу каква е,защото в момента ми трябват парички за и други неща.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 19:36 от mariyaa_xx

# 118
От 700 до към 1400 лв стига липофилинга на устни, зависи при кого общо взето но ефекта му е между 2-4 год. А на хиалурона 300-500 лв за 3-4 месеца Joy чак ме е яд за парите ми на вятъра и при всеки който съм ходила обещава резултат поне 6 месеца, при мен на 1 месец ми спада устата, даже в дерма акт като им звъннах да ги попитам и те ми отговориха „ами то трябва да се наслагва, ако искате резултат - всеки месец”. Разбира се като си го направя липофилинга ще дам повече информация, сега мнението ми е на база само приятели, познати и от форума

# 119

Мислила съм,но досега никога не съм си слагала,искам да се видя,знаете ли цената горе-долу каква е,защото в момента ми трябват парички за и други неща.

Моя приятелка плати за това 1100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт