Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 71 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
И аз някъде четох, че има определен брой поставяния на мускулна група, но Каляшева ми каза, че не било вярно. Тя от 30 години си слагала и средният мускул на челото й бил атрофирал напълно.
Това не ме успокои, защото мисля, че тя има оперативни интервенции - няма как само с ботокс да има такова опънато чело на 56 години...

# 361
  • Бургас
Възможно е според мен.Когато се блокира съкращаването на мускулите се предотвратява и по нататъшната  появата на бръчки.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 08:43 от Nina_Z

# 362
Кажете, моля, за тези, които са си правили плазмолифтинг-възможно ли абсолютно никакъв ефект да няма, ама зиро, дето викат? Вече 6-ти ден...
А мислех и на шия да правя.
Алена, ти беше правила PRP знам, сподели пак моля. А Радиеса как се развива-плътна, повдигната кожа?

# 363
Възможно е според мен.Когато се блокира съкращаването на мускулите се предотвратява и по нататъшната  появата на бръчки.
Но не се предотвратява увиването на кожата, а напротив.

# 364
  • Бургас
Не,но пък как увисва кожа от чело!?

Те са простички нещата.Решението е навременно спиране,действието на гравитацията с естетичната дерматология. Малка шега,но си е точно така.Знам за жени,които ползват специална възглавница за да не им се получават бръчки между гърдите,когато спят на една страна.

Сега съм си пуснала Гала за фон,ами ето един добър пример за идеално поддържано лице!

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 11:35 от Nina_Z

# 365
Увисва челото и още как. Мускулите държат кожата и атрофията, причинена от ботокса води до влошаване на положението в дългосрочен план.
http://drpashaliev.com/site/index.php?option=com_content&tas … =16&Itemid=58

# 366
Ботоксът в челото все пак не се поставя произволно и нявсякъде, а предимно, за да блокира съкращаването на мускулите, с които си събираме веждите или бръчкаме чело. Не мисля, че челото ми ще захлупи веждите ако атрофират мускулите между тях например. В някои случаи (моят) имах запазена мимика, просто не се съкращаваха мускулите по този начин, което явно е и навик- в момента също не си събирам веждите и нямам бръчки, въпреки че действието отдавна мина. Моята лекарка ми обясни, че всъщност би трябвало това действие и навик да се увеличават със следващо поставяне, а не да намалява.

# 367
Кажете, моля, за тези, които са си правили плазмолифтинг-възможно ли абсолютно никакъв ефект да няма, ама зиро, дето викат? Вече 6-ти ден...
Алена, ти беше правила PRP знам, сподели пак моля. А Радиеса как се развива-плътна, повдигната кожа?

Аз забелязам някакьв ефект около 3 седмици след пьрвата процедура и по осезаем малко преди третата роцедура и след нея. Ефектьт при мен е освежаване на лицето, както след добра мезо терапия. За шиятa не знам нещо освежава ли ми се или не, защото при мен положението е мноого зле и колкото и да ми е хдратирана кожата там, пак изглежда ужасно

# 368
  • Бургас
Няма атрофия при ботокса в чело.Вече поставен е с ефект на разгръщане и действие за известно време,а не бетониране за години напред.Чак атрофия...малко към фантастиката клони.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 11:12 от Nina_Z

# 369
Не е никаква фантастика. Блокирането на всеки мускул води до отслабване и атрофия. Най-безобиден пример е счупен крак или ръка, които не се движат с месеци и отслабват.
Ето произволна статия за страничните ефекти на ботокса
http://www.bg.ladyland98.com/krasota-i-zdorove/34655-botoks-posledstviya.html

Има и много друга информация, главно на английски. Аз поне на български много малко информация намерих за страничните ефекти.

# 370
  • Бургас
Чела съм подобни материали и винаги са ми изглеждали пропагандни.Особено ако ги разпространяват естетични хирурзи. Не,че имам против тях,но ако има решение за даден проблем без да играе ножа...Останалото от статията са хипотези.
Вече от доста време ботокса се използва в естетичната дерматология и то много успешно.Аз също гласувам с две ръце за него,пък кой,каквото иска да си пише.

# 371
Относно ботокса, аз имах в челото и в гневна бръчка (слагах за първи път). Издържа ми 6 месеца и сега имам чувството, че бръчиците на челото ми са малко по-големи. Не мога да преценя. Колебая се дали да слагам пак, още по-малко че съм чела че ботокс не се слага повече от 7-8 пъти.

# 372
Здравейте!Мога ли тук да попитам за фейсбук страница/профил,който предлага хилауронови филъри,дали всичко е редовно?

# 373
Здравейте!Мога ли тук да попитам за фейсбук страница/профил,който предлага хилауронови филъри,дали всичко е редовно?
На лекар ли е?

# 374

Аз исках да правя  PRP, PFP и Радиес. Докторката каза, че Радиес е достатъчно за моето състояние.
Определено има повдигане на контура. За другите неща - не мога за кажа, че точно сега съм под голям стрес и много задачи гоня, но определено се развива във времето

Общи условия

Активация на акаунт