Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 75 479
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
В Иван Рилски как е гледката от стаите, вътрешната територия голяма ли е, има ли хубава панорама? Анимацията как е- за възрастни има ли нещо или е само детска?Това, което много ми харесва в Регнум е красивата гледка от басейна. Като легнеш на шезлонга се наслаждаваш на необятната красота на планината! В Иван Рилски така ли е?Ако някой, който е бил и в двата, ми даде съвет, ще съм благодарна.

Това е гледката от басейна. За гледка от стаята - зависи дали сте в основната сграда или във вила. Ние бяхме във вила и гледката беше към голяма поляна и съседен(в момента неработещ) хотел.
Детската анимация е почти целодневна- с игри в басейна, в детския кут, организираха детска дискотека Simple Smile

# 556
Здравейте,планувам кратка почивка и искам да намеря хотел с външен минерален басен ,да е спокойно да
Не се пускат външни хора на басейните.Може да е близо до Банско.

# 557
Адриана, благодаря за снимката. Много добре изглежда. Ето как е в Регнум

# 558
  • Варна
Да препоръчам парк хотел Панорама. Далеч от центъра, хубава гледка, чисто, тихо, безкрайно любезен персонал, храната беше добра, като ползвахме опция HB, през седмицата. Цената им в момента е чудесна, деца под 12г са безплатно.
Как е температурата на басейна, има ли шезлонги навън? Вечеря по меню ли е?

# 559
  • София
Препоръчайте моля ресторант с нормални цени и хубава храна извън хотелите.

# 560
  • София
Здравейте , може ли мнение за Мария-Антоанета Резидънс , искаме да останем с ММ за 3 нощувки в края на август , и ми хареса заради външния басейн.
Как е оу инклузива ?
Хубав ли е хотела , уж е 4тири звезди.

# 561

Ресторант " Чевермето " горещо препоръчвам.Много бързо обслужване,вежлив персонал и разнообразно и вкусно меню.
Ако искато да хапнете набързо и евтино, Вашето място е " Канчето".
И двете са в центъра !!

# 562
Скрит текст:
Ресторант Дамяница - като застанеш в края на площада, така че пощата да е зад гърба ти и тръгнеш по площада се намира на първата пресечка в ляво, съвсем наблизо.
Преди съм препоръчвала и Нова бар, но той не работеше миналото лято като бяхме в частта си за хранене, тази година може би работи. Много сме били доволни от него, но впечатленията са ми от преди 2 години. Намира се в края на площада диагонално на пощата.

# 563
  • Сф
Гостилница Канчето, в центъра.
Поздрави от Иван Рилски. Много народ, ще видим утре как е. Ако сте с деца до 10 тук ви е мястото.Иначе , по скоро- не .Ще пиша по подробно по- натам. Много любезни са
Стаята. Това което не се вижда и чува е флекса и подобни , облицоват с камък съседния хотел Simple Smile
Мм работи това и леко му е гадно, но сме решили да не си разваляме настроението .Поне към 17 спряха. Май Лъки и Регнум ще са по добри я избор.Тук е детска градина навсякъде Simple Smile
Басейните стават за киснене само. Спа-то в Лъки е по- добро. Нямам още много впечатления ,.но..засега това
 Баня е разкопано шосето, хванахме и колона към Банско, абе народа се е юрнал като за последно !

# 564
  • София
Bansko Belvedere Apartment - а тук ходил ли е някой скоро ? Отново става въпрос за 3-4 дни края на август ?

# 565
  • Троян
Гостилница Канчето, в центъра.
Поздрави от Иван Рилски. Много народ, ще видим утре как е. Ако сте с деца до 10 тук ви е мястото.Иначе , по скоро- не .Ще пиша по подробно по- натам. Много любезни са
Стаята. Това което не се вижда и чува е флекса и подобни , облицоват с камък съседния хотел Simple Smile
Мм работи това и леко му е гадно, но сме решили да не си разваляме настроението .Поне към 17 спряха. Май Лъки и Регнум ще са по добри я избор.Тук е детска градина навсякъде Simple Smile
Басейните стават за киснене само. Спа-то в Лъки е по- добро. Нямам още много впечатления ,.но..засега това
 Баня е разкопано шосето, хванахме и колона към Банско, абе народа се е юрнал като за последно !

А вътрешният басейн как е? Резервирахме за другата седмица, но вече се чудя дала не сбърках. Много малък тоз външен басейн.То вярно за киснене, ама дали събира и десет човека Thinking

# 566
  • Сф
И вътре е фул, за плуване не става, може би по- рано или след 19, не знам е по- празно. Всичко кисне, деца щуреят. До 21 е спа то. Не става за плуване! Извивки , пейки , не е плувен .На мен и храната не ми харесва обаче. Салати, разядки, плодове,- много. Но основните не са ми по вкуса. Заек, люто пилешко, зелеви сърми- за бога със странни подправки и някаква риба. Взех си кюфте 1. Хляба и следобед и сега е сухичък  , десертите също. Ракията на мм е Гроздан, аз пих малък ром с портокалов  сок, бие ми на спирт, сори. Виното е посредствено. Не сравнявам със Сол Луна бей, а с инклузив в Китен, мдааа.. и там беше по- вкусна храната и пресна. Все пак бива, не се настройвайте негативно. Просто за тези цени очаквах доста по- добро ниво!

# 567
  • Троян
А сега, де. Имам време до 12- ти да анулирам. Ще го мисля. На море не отидох именно заради навалицата. Искаше ми се почивка, пък то... Ще очаквам утре да споделиш как е. Дано през седмицата да е по-спокойно.

# 568
Да препоръчам парк хотел Панорама. Далеч от центъра, хубава гледка, чисто, тихо, безкрайно любезен персонал, храната беше добра, като ползвахме опция HB, през седмицата. Цената им в момента е чудесна, деца под 12г са безплатно.
Как е температурата на басейна, има ли шезлонги навън? Вечеря по меню ли е?
Има шезлонги навън, но не са много. Предполагам, че ако има повече гости няма да достигат. Има и вътре. Виждах, че някои хора си изваждаха навън. Басейнът беше много добре като температура, топъл. Не обърнах внимание на градусите. Храната беше на блок маса - вечеря - два вида салата, 4 или 5  вида готвено, два вида десерт - плод и торта. Всичко се приготвя на място, млечните и част от месото си е тяхно лично производство.

# 569
Не сравнявам със Сол Луна бей, а с инклузив в Китен, мдааа.. и там беше по- вкусна храната и пресна. Все пак бива, не се настройвайте негативно. Просто за тези цени очаквах доста по- добро ниво!

Смятам ти за абсолютно обективно описанието. Благодаря!
Много биха казали, че си капризна.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 08:25 от aiwabg

Общи условия

Активация на акаунт