Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 75 475
  • 793
  •   1
Отговори
# 570
Извинявам се за въпроса, но има ли цигани в х-л Иван Рилски? Не че нещо, но след почивката ни в Слънчев бряг, съм особено нащрек;)

# 571
  • София
Ние се върнахме от Пирин Голф, бяхме в къща, Ако някой се интересува мога да дам отзив. Хубаво, много поддържано, лъскаво даже. Огромни площи за разходка. Ама не е за мен. Как да кажа....Пусто беше , аз обичам да има хора. Много отдалечено от всякакъв живот. Нашата къща пък беше още по-отдалечена. И нямаше климатик. Anguished Ужасно скъпо освен това. За чужденци може би е добре,,,, или знам ли. Не е за българи , Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
  • Сф
Извинявам се за въпроса, но има ли цигани в х-л Иван Рилски? Не че нещо, но след почивката ни в Слънчев бряг, съм особено нащрек;)
Сега не, но след ден,два не виждам кой може да ви гарантира. Винаги обаче има по някоя групичка диви селяни- чисти българи при това!
*
Днес насложиха още шезлонги по поляната на басейна.

# 573
Здравейте,планувам кратка почивка и искам да намеря хотел с външен минерален басен ,да е спокойно да
Не се пускат външни хора на басейните.Може да е близо до Банско.

Аз бих отишла пак в Катарино. Тихо, спокойно, има вили и основен хотел, минерална вода в басейните, много чисто, храната уникално вкусна, имат си тяхна ферма, салами и колбаси си изглеждат домашни, млечните също. Много добро обслужване.

# 574
Здравейте.Юни месец по главната улица течеше  сериозен ремонт-доста беше разкопано.Може да споделите приключиха ли вече ремонта?

# 575
  • София
Здравейте.Юни месец по главната улица течеше  сериозен ремонт-доста беше разкопано.Може да споделите приключиха ли вече ремонта?
Не, всичко е разкопано. Има и тежка пътностроителна техника по улицата.

# 576
  • София
Здравейте,планувам кратка почивка и искам да намеря хотел с външен минерален басен ,да е спокойно да
Не се пускат външни хора на басейните.Може да е близо до Банско.

Аз бих отишла пак в Катарино. Тихо, спокойно, има вили и основен хотел, минерална вода в басейните, много чисто, храната уникално вкусна, имат си тяхна ферма, салами и колбаси си изглеждат домашни, млечните също. Много добро обслужване.
Поддържам мнението, много ми харесва Катарино, последно ходих зимата обаче и искам да попитам има ли климатици в стаята сега /защото тогава не обърнах внимание/, а някой ми спомена, че в къщичките нямало, не помня в хотела как беше? И само да вметна, че само външният малък басейн е с минерална вода, този вътре не, но пък е сравнително голям и доста топъл също.
Иначе - храната е много добра, чисто, много любезни!

# 577
Поддържам мнението, много ми харесва Катарино, последно ходих зимата обаче и искам да попитам има ли климатици в стаята сега /защото тогава не обърнах внимание/, а някой ми спомена, че в къщичките нямало, не помня в хотела как беше? И само да вметна, че само външният малък басейн е с минерална вода, този вътре не, но пък е сравнително голям и доста топъл също.
И двата басейна са с минерална вода.
Няма клиаматици по стаите, нито в къщите.

# 578
Здравейте.Юни месец по главната улица течеше  сериозен ремонт-доста беше разкопано.Може да споделите приключиха ли вече ремонта?
Къде копаят сега?

# 579
  • София
...И само да вметна, че само външният малък басейн е с минерална вода, този вътре не, но пък е сравнително голям и доста топъл също.
И двата басейна са с минерална вода.
Няма клиаматици по стаите, нито в къщите.
Да, явно е така, обърках го с Парк хотел Пирин в Сандански.

# 580
  • Сф
Почивката ни в Иван Рилски свърши.
Продължавам да съм със смесени чувства. Наистина , много се стараят, нищо че се губи информация по веригата от време навреме, обслужването е на ниво.  Местоположение, малко встрани от лифта и ски зоната, не е удобно много за самостоятелни детски разходки примерно до магазин или подобно. Хотела допуска дом. любимци, даже и котка видях в кафез, отсреща има все още поляна, удобна за разходки на споменатите. Имаше много хора с кучета, не ни е било проблем. Основна сграда+ триетажни вили нагоре. Един път са на собственици, втори път се отдават и от хотела. Тоест , народа е много! Някои са на инклузив, други само със закуска, затова на ресторанта питат за стаята ви. + за август офертата плати 3+1 безплатна, +2 деца под 12 безплатно и общо взето всичко се изсипва по басейните. Съответно , поне сега август е препълнено и се усеща. Да не говорим, че се взимат и шезлонги за децата и съвсем не достигат. Трябва да се мятат хавлиите от закуска още. Добре, че ние не седим на плаж, а след 17 отивахме, но запазването много дразни.  Вечерята е на 2 смени.Ние бяхме втора- от 20 до 22. За храната ми е най - лошия отзив! Има какво да е яде, на пръв поглед изобилие, но всичко е едно и също- салати и десерти. Основните са буламач направо! Добре че имаше скара.И се преработва яко. Пример- бутчетата от вечеря, на обед вече са пиле с ориз. Ребърцата от вечеря, свинско със зеле. Някои неща се мешат на разядки, личи си просто. Като добавим и че не е много вкусно приготвена храната...съвсем слаба е оценката от мен. Мусака си взех един път, все едно от Била от топлата витрина я взех- отврат. На Фантастико е по-добре и не не съм родена със сребърна лъжица в устата. Добре че салатите и десертите бяха ок. 2 пъти обядваме навън Simple Smile, бяхме по мероприятия един път  и не ни се бързаше освен това, като знаем какво изпускаме Simple Smile
Във външния басейн  е мин вода, карат си я от Елешница, навсякъде е  топла също. Перфектно е за щуреещи малки деца. Спа то не е нищо особено. Поне всичко работи. Външния басейн да не забравя е направен с остри ръбове, който се занимава  с това като мм , знае за какво иде реч- абсолютно недопустимо, така че внимавайте.Още повече видях 2 ма възрастни, мъже, не старци да се подхлъзват по стълбите, добре че има парапет на влизане. А седях малко по басейна. Опасен е басейна външния заради ръбовете, имайте едно наум. За плуване не става никъде, не са прави басейни , направо се разбихме от удари в стъпала и без плуване Simple Smile
Ако сте склонни на компромиси на съответната цена и ви устройва съотношението, това е вашето място. Стаи и почистване е ок, мерки за корона ако чакате, не само тук, навсякъде, по-добре не тръгвайте на почивка изобщо. Още повече народа е много и е леко безмислено.
Разговарях и със снабдител от района, казва че в момента в Иван Рилски било най- доброто като инклузив обаче, още повече не всички хотели работят, пазара е свит заради кв и не знам какво да кажа. Колкото хора, толкова и мнения явно.Друг местен ми каза , че в Лъки е в пъти по-добре , но и там било пълно, та не знам.
Ако сте склонни на компромиси- Иван рилски явно е ок. Виждам , че Катарино се хвали тук. Аз , за мене си- сбърках с хотела, но пък исках и нещо ново да видя. Така че 50/50, но и ние семейно знаем как да си правим настроение и да не го мислим толкова.
Да похваля и масажистката на която попаднахме- Мая се казва.
Това от мен, по натам решихме да направим още едно Банско, живи здрави да сме всички!

# 581
  • София
Била съм в Лъки есента преди Ковид последно, наистина много хубава беше храната на закуска и вечеря -а аз съм с претенции в това отношение - ако не е много хубава, предпочитам да стоя гладна, имаха и страхотни вегетариански опции, обслужването също е много добро - изключително любезни, чисто и поддържано е, спа-то вътре ми се видя малко мъничко като басейни, но беше пълно - уикенд, през седмицата сигурно е по-спокойно.

# 582
  • Точно където трябва
Пюр, благодаря! Много страдах, че ми идва скъп. За сама с детето ми искаха цена като за 2 възрастни. И идваше повече от Регнум. Явно не съм изпуснала. Аз заминавам, живи и здрави, в неделя в Белведере. Там ходя много често, било за лятна едноседмична, било само за 2-3 дни.  Та, ако няма промяна, няма и изненади. Всичко ми е ясно.

# 583
  • София
Пюр, благодаря! Много страдах, че ми идва скъп. За сама с детето ми искаха цена като за 2 възрастни. И идваше повече от Регнум. Явно не съм изпуснала. Аз заминавам, живи и здрави, в неделя в Белведере. Там ходя много често, било за лятна едноседмична, било само за 2-3 дни.  Та, ако няма промяна, няма и изненади. Всичко ми е ясно.

Хубаво ли е спато ?
В края на Август запазихме за там и се чуда дали има достатъчно чадъри и шезлонзи на външния басейн ? (През седмицата сме)

# 584
  • Точно където трябва
Спа не ползвам. Киснем с детето в басейна. Не знам за шезлонгите, винаги сме си намирали места, при пълен хотел, но пък много не ползват басейн. Не вярвам, ако целия народ се изсипе на басейн да намерят места

Общи условия

Активация на акаунт