Хотели с вътрешни минерални басейни

• 3 389
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте,
не видях подобна тема. Интересувам се от хубави хотели в България с вътрешни басейни с минерална вода. Ако имат и детска секция, ще бъде още по-добре.
Благодаря ви.

# 1
  • Melmak
Проверете Вършец, има 2 хотела, които знам, че са с минерална вода - Ата и Съни Гардън. Предимно в Съни Гардън ходими е много добър.

# 2
Във Вършец, освен Ата и Съни Гардън, вариант е и Медикус.

Ние ходим само в Съни гардън, любим ни е, но уточнявам, че вътрешният басейн е най-малкият от трите хотела. Не става за плуване, по-скоро за релакс. Също така в петък/събота/неделя и по празници е много пренаселен. Избираме само делнични дни, тогава е спокойно, случвало се е да сме си само ние или още 1-2 човека.
Има обаче голямо предимство - няма работно време, можете да слизате по всяко време на денонощието. В извънредни случаи, когато нямаме възможност за делничен ден, ходим в натоварените дни, но тъй като сме нощни птици, влизаме в басейна вечер/нощем. След 22 ч. няма никой Bowtie
Проверявала съм в другите хотели, в 20 ч. затварят басейните.

П.П. Хигиената в хотела е добра, леглата са удобни и огромни. Персоналът е много любезен и адекватен. 2 пъти  съм отправяла препоръки и двата пъти ми върнаха веднага отговор, а на следващото посещение препоръката ми беше изпълнена. Не ми харесва, че няма обикновено еспресо на закуската, нес е кафето. Но до хотела има вендинг машина с вкусно кафе. Намира се в центъра, за тези, които не ползват вендинг, има избор от кафенета.

# 3
Белчин гардън или както там се казваше, най-близо е до София. Иначе във Велинград е пълно. На нас ни харесваше Арте, но не сме ходили скоро.

# 4
  • София
В Сандански Интерхотел и за Реденка се сещам. Като за Реденка не съм на 100% сигурна, че е с минерална вода.

# 5
Навсякъде в България където има минерална вода има и хотели: Велинград, Сапарева баня, Павел баня, с. Баня, Хисаря, Казанлък (King's valley), Поморие (май?), Вършец....Отворете google maps и си изберете дестинация, а след това и хотел.

# 6
Навсякъде в България където има минерална вода има и хотели: Велинград, Сапарева баня, Павел баня, с. Баня, Хисаря, Казанлък (King's valley), Поморие (май?), Вършец....Отворете google maps и си изберете дестинация, а след това и хотел.
Точно обратното мисля да направя Grinning - след препоръки за хотел с вътрешен басейн с минерална вода (топла), мисля да избера дестинацията. Защото се оказва, че на някои места нямат вътрешни басейни, а за другите няма добри отзиви... и дестинацията трябва да се смени Grinning

Обадих се вече на няколко препоръчани в темата и съм си отбелязала, които ми допадат като условия.
Момичета, благодаря ви много! Hug

# 7
  • Melmak
Вижте и за Огняново. Не съм ходила лично, но ми е в уиш листа. Чувам добри отзиви от приятели.

# 8
  • София
Огняново - хотел Парадайс и хотел Елеганс
От Парадайс сме били най-доволни до сега.
Хотел Свети Георги в с. Балдево (до Огняново)
Кингс вали в Казанлък
Но, ако искате нещо с детски забавления и условия, то хотел Марково до Пловдив е за вас. Басейните са топли, не са с минерална вода, но за деца там е рай

# 9
  • Пловдив
Виждам, че повечето хотели с мин.вода вече са препоръчани.
Добавям хотел Калиста - Старозагорски минерални бани и Старосел.

# 10
  • Русе
Чифлик, Рибарица, Вонеща вода, Албена, Св. св. Константин и Елена, Тузлата, Баня /Карловско и Банско/, Шипково .........

# 11
  • Някъде там
Останахме много доволни от Royal Valentina Castle Огняново. Искахме да се настаним  във Valentina Castle, защото басейна му е по-голям, но имаха група от 40 човека и ни препоръчаха другия хотел, за да ни е спокойно. Не съжалихме. Много ни хареса.
Другите които щях да добавя са препоръчани.

# 12
  • В градината...
И ние търсим. За Североизточна България обаче ни идва много далеч всичко. В Чифлик бяхме миналата година - чудесно беше в Терма палас. Но доста скъпо е вече.

# 13
За Шипково някой да препоръча хотели на по - достъпни цени .

# 14
Виждам, че повечето хотели с мин.вода вече са препоръчани.
Добавям хотел Калиста - Старозагорски минерални бани и Старосел.
Още един глас за Калиста! Любим хотел ни е, но тази година не успяхме да отидем, защото по времето, което искахме, беше в ремонт. Минерална вода, детски басейн, а в селото има парк, зайче та в клетки, има наоколо места за разходки.

Общи условия

Активация на акаунт