Хотели с вътрешни минерални басейни

• 3 276
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Grand hotel Therme в село Баня до Банско.

# 16
О, Терме в с. Баня е отлично, но и цената е такава. Римска баня и Хот спрингс също са много добри на друга цена. Медите в Сандански.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 22:40 от laurentin

# 17
  • Beyond the stars
Grand resort Pavel banya ни очарова лятото.
Княз Павел , Атмосфера, Севтополис - варианти в Павел баня с минерална вода.

# 18
  • Някъде там
Във фейсбук ми излезе реклама на Калимански хан. Не пише да е минерална водата, пише 32 градуса, но обстановката страшно много ми хареса. Спа центъра изглежда много красиво.
Някой ходил ли е там да даде отзиви ?

# 19
Благодаря ви, момичета Simple Smile

Само да ви кажа какво разбрах, докато търсех за хотели с топла вода... че ако водата не е минерална, а само подгрявана, най-вероятно ще е силно хлорирана, заради опасността от развитието на бактерии. Тоест ако е чешмяна подгрявана вода, е възможно да се върнеш с някаква инфекция. Доста подобни отзиви четох за Марково, за съжаление.

Изводът е, или минерална, която си е топла, или нормална вода, за предпочитане без да се подгрява.
Може и да греша, но вече не помня от кой хотел ми го казаха.

# 20
  • Beyond the stars

Само да ви кажа какво разбрах, докато търсех за хотели с топла вода... че ако водата не е минерална, а само подгрявана, най-вероятно ще е силно хлорирана, заради опасността от развитието на бактерии. Тоест ако е чешмяна подгрявана вода, е възможно да се върнеш с някаква инфекция. Доста подобни отзиви четох за Марково, за съжаление.

Изводът е, или минерална, която си е топла, или нормална вода, за предпочитане без да се подгрява.

Ние сме се прибирали със стрептококи от минерален басейн, две години подред, та не е случайно и не съм се объркала за източника.

Марково доколкото знам са с нова система за дезинфекция, поне не е онзи адски хлор, който беше преди.

# 21
  • София

Дъщеря ми направи доста сериозна реакция точно от минерална вода или поне дерматоложката така се изказа. Ще видим тази година как ще е.

# 22
  • София
Независимо дали е минерална или не, пак може да се приберете с инфекция или гъбички. Това са "екстрите" на басейните

# 23
  • There I was on a July morning

Минералната вода също се хлорира, аз се сещам за 2-3 хотела, в които дори ми е лютяло на очите или съм усещала силен мирис на хлор.

Препоръки - повечето хотели, които мислех да препоръчам, вече са споменати, но мога да добавя Гранд хотел Велинград, има няколко вътрешни басейна с различна температура, включително и детски. Същото се отнася и за Роял СПА, Велинград. Други - Русковец Резорт, Добринище. Басейнът му има детска секция.

# 24
Здравейте! Може ли да ми препоръчате спа хотел в Павел баня или Казанлък с хубав детски център/кът ?

# 25
  • Пловдив
Е то там се знае кои са хубавите хотели - King’s valley и Атмосфера. Не съм се интересувала от детския кът, но за 5-звездни хотели предполагам, че ще е на ниво.

# 26
Здравейте! Може ли да ми препоръчате спа хотел в Павел баня или Казанлък с хубав детски център/кът ?
Отговориха ви вече в две теми. Инфото е на два клика в нета. Въпреки, че Павел баня не е място за деца, поради неподходащата минерална вода, която дъдържа радон и не се преропъчва за ползване от тях.
https://hotel-atmosphere.com/gallery/
https://kingsvalleyhotel.bg/razvlecheniya-i-aktivnosti/

# 27
  • Beyond the stars
Отговориха ви вече в две теми. Инфото е на два клика в нета. Въпреки, че Павел баня не е място за деца, поради неподходащата минерална вода, която дъдържа радон и не се преропъчва за ползване от тях.
https://hotel-atmosphere.com/gallery/
https://kingsvalleyhotel.bg/razvlecheniya-i-aktivnosti/

В Гранд резорт изрично питах и казаха, че детският басейн и джакузито не са с минерална вода, именно заради състава.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 08:05 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт