GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 848
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 200
Ми кой тогава да седне на трона Simple Smile Както Аря се готви 8 сезона да убие който трябва, така сестра й 8 сезона вря в политиката. Според мен ще се напъне за дете, ще изтърпи. Ако не- племенник от Аря ще свърши работа.
Денерис не я ща. Тя е куку. Съща Церсей по темперамент. Само дето Церсей изтрепа по малко хора и изгуби 3 деца, не 1.

# 1 201
Сърси даже 4 е изгубила. 1вото, от Робърт.

# 1 202
  • Варна

Денерис не я ща. Тя е куку.
Ма кой те пита? LaughingДенерис има два аргумента които не са за пренебрегване - иска трона и язди дракон.

# 1 203
  • Варна
По-склонна съм да мисля, че ще се съберат Дани и Джон. Съмнявам се да има проблем с децата - като в южноамерикански сериал ще се намери решение. Денерис ще се откаже в полза на Джон, но пък ще е кралица до него. НО най-добре ми се връзват за трона Санса и джуджето. Те са един за друг.

# 1 204

Ма кой те пита? LaughingДенерис има два аргумента които не са за пренебрегване - иска трона и язди дракон.
Всъщност три към момента - единствената призната Таргериън е и никой не оспорва произхода, а от там и претенциите към трона. На Джон ще му е доста трудно да си докаже официално родословието и ще трябва да прави отстъпки за да го признаят остатъците от големите родове.

# 1 205
Гаранта на Севера отговяря само за армиите. Това е военна титла.
Санса - е половин Тъли, има връзки и в Долината и в Речните земи + лейди З. Хребет.
Ако привлекат Тирион и Джайм имат шанс и за Западните земи.
Само Предела, Дорн и Ж. о-ви останаха.
От Предела може би Сам. Ако си поиска земите и ще мине към Джон.
От Дорн- нищо.
От ЖО - Юрон, но той засега е към Церсей.

# 1 206
Ми може Денерис и Джон,да. Той ще се ожени за нея, за да я обуздава. Тя за него, за да няма претенции;) Но би било сладникаво и глупаво решение.

# 1 207
  • Варна
Гаранта на Севера отговяря само за армиите. Това е военна титла.
Санса - е половин Тъли, има връзки и в Долината и в Речните земи + лейди З. Хребет.
Ако привлекат Тирион и Джайм имат шанс и за Западните земи.
Само Предела, Дорн и Ж. о-ви останаха.
От Предела може би Сам. Ако си поиска земите и ще мине към Джон.
От Дорн- нищо.
От ЖО - Юрон, но той засега е към Церсей.
Санса може да има връзки, но трябват бракове. Сам едва ли просто ще каже: Джон понеже си ми аверче ще ти коленича. Ще трябват повече гаранции. Сладкия Робин също може да иска сватба с Денерис за да коленичи.

П,П.
Според мен мина времето на приятелствата .

# 1 208
Сам е против Дани, така че може и да коленичи ей така.😂
За Робин съм съгласна. Всъщност, той къде изчезна? Трябва още да е жив. Нито дума не са казали за него.
Ако Джон се реши да претендира, което ме съмнява, ще му трябва подкрепата на Старките и в частност Санса, която най я бива в политиката.

# 1 209
  • София
Ми може Денерис и Джон,да. Той ще се ожени за нея, за да я обуздава. Тя за него, за да няма претенции;) Но би било сладникаво и глупаво решение.
И много очаквано... бля-бля🤔
Имаме си Трон... и да няма подходящи на 100%...докъде я докараме.
И аз мисля, че Санса след всичките издевателства  няма сексуално да е Ок

# 1 210

Денерис Комунистката се надявам да я пречукат. Тя е за психиатрия.. То ако аргументите с драконите определят кой е подходящ, КнН бе страшно подходящ. Дори Церсей е по-адекватна от Дани.
И аз не виждам защо Дани да не преспи с Тирион или Джон.  След като спа с Рамзи едва ли ще има проблеми в сексуален план, вече знае какво е секс.
Джон е наистина праволинеен -отиват да преговарят с Церсей, и той не използва аргумнта, че бил в Нощния страж и се е клел в неутралност, ами направо изтърси че става васал на Дани. Страшно уместно, типично поведение "Нед Старк"
Идва Дани и той без да чака никакви гаранции и отива на крака. Можеше например да прати Санса, да преговаря от негово име, те на практика имат еднакъв статут, но в същото време тя е по-гъвакава, а нямаше да има такова значение, ако бяха заловили сестрата на Краля на Севера. Джон не се научи да мисли дипломатично. Диваците как си ги пусна - надве-натри - и готово.  Срещу Рамзи уговоряха цяла нощ плана, и Джон за пет секунди се пречупи и всичко му излезе от главата като видя Рикон. С КнН - същата работа - юрна се срещу него като обезумял, без мисъл за защита.
Как да повериш ЖТ на такъв човек?

# 1 211
Софито в едно интервю беше казала, че на Санса и се наложило да действа зад гърба на семейството. Може със Сам да кроят планове Джон да се качи на трона.
Освен това Санса трябва да продължи рода. Дали Таргския с Джон или Старкския с някой друг, няма значение.

# 1 212
Имаш предвид Санса. Проблем със секса е, че той я насилваше и е извратен, а това оставя следи до живот.
Но аз мисля, че тя е способна да го преглътне в името на семейството или политиката. Дано Санса действа с Тирион, сам или Варис Simple Smile Би било супер, иначе всичките стават безполезни

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 16:37 от ♥ HAPPY ♥

# 1 213
Сам е против Дани, така че може и да коленичи ей така.😂
За Робин съм съгласна. Всъщност, той къде изчезна? Трябва още да е жив. Нито дума не са казали за него.
Ако Джон се реши да претендира, което ме съмнява, ще му трябва подкрепата на Старките и в частност Санса, която най я бива в политиката.
Хич не я бива според мен. Трябваше да запази Белиш, все пак той я научи на повечето тънкости в интригите. Санса без Аря и Джон е едното нищо. Ще я отсвирят за норматив.

# 1 214
За да се бракосъчетаеш с брат/братовчед и да имаш деца от него/нея или трябва да те подготвят от дете за тая идея или да има привличане като при Ц и Дж.
Не мисля , че Санса и Джон ще са ок да имат нещо общо .

Общи условия

Активация на акаунт