GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 838
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 230
Надявам се да няма

# 1 231
  • България
Най-добрият финал. Simple Smile.

# 1 232
Доста е смешен на Санса политическия опит. Тя винаги е била или марионетка на някой, или действа зад гърба на хората, откак почна да мисли и самостоятелно. Лошото е, че мина през школата на кутрето и попи от него не добри неща докато й изнасяше. Как пък точно от него реши да се учи? То се и видя в последния епизод как настройваше Тирион срещу Денерис докато другите умираха навън, а реално Денерис даде всичко в тази война. Дани няма нищо общо с мисленето на Церсей , която  е завършен егоист. Санса на ЖТ да зяпа с отворена уста ще ми е голям смях, пък и с нищо не го е заслужила.
Единственият за мен, който става за крал е Джон с ръка Давос и Сам да го съветват. Само с хора доказано честни и почтени нещо може да се промени, със Санса, Тирион и т.н светът ще си остане същия.
Санса е честна и я е грижа за хората.
Кога се е опитвала да настройва Тирион срещу Дани?
Каза му само защо между тях няма да се получи : той следва Дани и нейните цели, а Санса иска самостоятелност на Севера. Политически в момента са на различни страни.

# 1 233
Тя го каза и на Денерис. Денерис помогна, но като кралица на 7 кралства това й е задължение Wink

# 1 234
Защо сте сигурни, че ще има ЖТ?
Защото е фентъзи в стил Войната на Бялата и Червената роза (Йорк/Ланкастър). Демокрация не се предвижда.

Тя го каза и на Денерис. Денерис помогна, но като кралица на 7 кралства това й е задължение Wink
Все още не е кралица на Седемте кралства и няма такова задължение. Още повече при последвалия въпрос " Ами Севера?(който в момента се опитва да излезе от Седемте кралства и да стане независим или със статута на Дорн)".

# 1 235
Като чета теориите Ви , по -добре да няма ЖТ ! Да , сериала се казва ЖТ, ще е напълно логично , да го видим как той изчезва ! Никой не е казал, че това ще е щастлив край , и всички родове ще са щастливи , напротив - ще има умрели главни терои според мен.

# 1 236
  • България
Защо сте сигурни, че ще има ЖТ?
Защото е фентъзи в стил Войната на Бялата и Червената роза (Йорк/Ланкастър). Демокрация не се предвижда.
Пепел ти на устата Satisfied.
Без демокрация във фентъзитата, моля!
Искам седем независими кралства.

# 1 237
Като чета теориите Ви , по -добре да няма ЖТ ! Да , сериала се казва ЖТ, ще е напълно логично , да го видим как той изчезва ! Никой не е казал, че това ще е щастлив край , и всички родове ще са щастливи , напротив - ще има умрели главни терои според мен.
Сериалът се казва "Игра на тронове", няма как без трон. Отделно имаш име на книжната сага: "Песен за огън и лед".

# 1 238
Хипотеза
Джон и Дани умират, борейки се с Церсей, и тя умира. Събират се да решат какво да правят оттук нататък и най-после Бран проговаря - демокрация😀

# 1 239
Денерис още не е кралица на нищо. Тя избра да помогне пред това да бъде кралица. А Санса е честна и я е грижа само докато на нея й изнася. Не случайно освен от Бейлиш попиваше и от Церсей, за разлика от баща си, на който намираше вечно кусури. И Джон и Денерис показаха с решения, че властта не им е самоцел, за мен са напълно приемливи.

# 1 240
  • Варна
Не забравяйте, че при демокрацията пак трябва някой да управлява. И войни им пак

# 1 241

Пепел ти на устата Satisfied.
Без демокрация във фентъзитата, моля!
Искам седем независими кралства.
Аз пък искам дракон. С пепелта ще се оправя. Шегата настрана - представяш ли си 7+1 воюващи кралства помежду си.... Smiling Imp чичо Мартин под пари ще остане.

# 1 242
Не забравяйте, че при демокрацията пак трябва някой да управлява. И войни им пак
Бран ще управлява😀

# 1 243
Денерис още не е кралица на нищо. Тя избра да помогне пред това да бъде кралица. А Санса е честна и я е грижа само докато на нея й изнася. Не случайно освен от Бейлиш попиваше и от Церсей, за разлика от баща си, на който намираше вечно кусури. И Джон и Денерис показаха с решения, че властта не им е самоцел, за мен са напълно приемливи.
Дани сама се обяви за кралица, неизгорима, трошачка и т.н. и т.н.
За Санса не съм съгласна. Грижеше се за Севера, баща и си имаше кусури. Ако нямаше, щеше да е жив.
На Джон властта не му е самоцел, но Дани иска власт и ЖТ, откакто Визерис умря.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 17:26 от EsmeWeatherwax

# 1 244
Денерис иска власт, обаче когато можеше да я има, какво направи? Мен не ме интересува какво говорят, а какво правят, когато наистина е важно.

Общи условия

Активация на акаунт