GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 738
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте, следя ви от известно време, сега вече искам и аз да пиша Simple Smile
Тъй като напълно се обърках кое беше в книгата и кое в сериала, може ли да ми кажете дали в сериала е заложена идеята, че на ЖТ може да седи само Кръвта на дракона и затова Ерис се е порязвал постоянно, на Джофри не му беше удобно също?
Не. Просто е неудобен и порязва, защото е направен от споените мечове на победените от Егон Завоевателя.
Цитат
Също така казано ли е някъде, че сезоните са с различна продължителност заради магията и ако тя изчезне, те ще се променят, респективно зимата ще свърши?
Не.
Цитат
Във втори епизод Тирион ясно намекна, че вече не му става, та да не разчитаме на него за продължаване на нечий род Simple Smile
Споко, може да се разчита на него в това отношение.
Цитат
Друго, което ми направи впечатление, е че в битката с КнК измряха почти всички дотраки и неопетнени. Имаше упреци към Денерис, че навлиза във Вестерос с армия от чужденци и никога няма да бъде приета, заради това. Сега вече чужденци почти няма.
Поредните игри на влияние.
Цитат
Независимо, че беше най-логично Аря да убие КнН (8 сезона я подготвяха по такъв начин, че надали е било за някава си Церсей), изключително добре ни отвлякоха вниманието и хем почти всички ахнахме, хем после ни беше супер логично. Затова и сега се чудя за кого ни отвличат вниманието и накрая той ще убие Церсей. Най-малко хора мислят, че ще я убие Денерис, всъщност най-логичното.
Може. Но ще загубят фенове и ще отнесат критики.
Цитат
А тъй като всички искат изненада, най-голямата изненада ще бъде ако няма битка за КЧ, а го спечелят с подмолни действия и ни оставят като кучета пред кебапчийница да си чакаме епичната битка. И без това няма слонове Simple Smile

КЧ не е удобно бойно поле. Ще отнесат същите критики като безмислената битка край ЗХ. Игрите на престола са политически. Ако има битка, ще е кратка и то само за двореца.

# 1 351
това е едната възможност. Според мен или Юрон - или Аря. Или-или
Аря може и да я кротнат вече. Да роди едно Баратеонче-Старкче, що да не?

А за останалото - тепърва ще мрат главни герои. Като мухи.

# 1 352
И аз мисля, че Санса ще предаде Джон заради Денерис, тя съвсем ясно си го каза на Тирион - как било невъзможно, защото подкрепял Денерис - та така и с Джон... еле пък като разбере, че е наполовина Тарг. Интересно ми е Аря на чия страна ще застане.

# 1 353
  • София
В момента, в който Санса разбере, че Джон е Таргериън, ще се обърне срещу него.

[/quote]

Ей това хич не го виждам да стане.. тцтцтц.
А и, Джонито може да се споразумее с хората знаещи тази голяма тайна да си мълчат...
Стига да не за иска и той да положи дупе на ЖТ.
В тайна се е родил, с тайна е живял. Свикнал е.

# 1 354
Дам, за това ги запазиха, за да ги разчистят накрая.
Мислех си, НК умря, сигурно и Церсей ще умре и Юрон няма много шансове, но в момента те са единствените злодеи. Според мен няма да ги затрият всичките, твърде happy ending ми е. Та в този дух, Юрон може и да оцелее.
Бързия влак, Санса да се обърне срещу Джон - защо? Никакъв шанс.

# 1 355
Не вярвам Санса да се обърне срещу Джон, не и за това че е Тарг.  готов съм да се обзалагам затова

# 1 356
И аз. Той пак си е Джон, който познава.

# 1 357
  • България
Аз също не вярвам Санса да се обърне срещу Джон.
Той си остава неин братовчед. По-скоро, след като Теон си отиде, Санса може да осъзнае, че има чувства към Джон.
Чувства по-различни от тези между брат и сестра.

# 1 358
Дам, за това ги запазиха, за да ги разчистят накрая.
Мислех си, НК умря, сигурно и Церсей ще умре и Юрон няма много шансове, но в момента те са единствените злодеи. Според мен няма да ги затрият всичките, твърде happy ending ми е. Та в този дух, Юрон може и да оцелее.
Бързия влак, Санса да се обърне срещу Джон - защо? Никакъв шанс.

Защото е фен на игрите, точно като Бейлиш и Церсей, показа го още като скри от Джон, че е привикала войската от Долината при битката на копелетата. И защото след репликата към Тирион в криптата на мен ми стана ясно, че при нея омразата е по-силна от обичта.

А реално погледнато защо точно тя мрази Денерис, от която е видяла само позитиви, не ми е ясно.

# 1 359
да си интригант, и да воюваш срещу семейството си са две много различни неща. Второто е характерно само за Церсей. Ако ще правят от Санса втора Церсей, сериалът ще изгуби много фенове. Това че Санса не каза на Джон за войската по никакъв начин не му навреди.

# 1 360
Моарейн, възможно е. Половината им сцени бяха на свещи сами, спорейки задъхано, като в някой ром-ком.😂😂
Бързия влак, няма нищо общо с омраза. Точно обратно - Санса иска сигурност в дома си. Част от семейството и умря за Независимостта на Севера, как да се откаже от нея?

# 1 361
  • София
Точно защото са живял и Старкчетата в нормално семейство сред нормални отношения, сред обич помежду им... Не биха се предали... Помежду си
Макар че Аря, като се прибра в ЗХ, Сансето в началото изпитваше страх от нея....
Ама после всичко се подреди
Заветът на Нед
Зимата идва...
Семейството е важно и трябва да държим един за друг...

# 1 362
Нека се изясним. Старк не е просто име. Старките са и всички, по кръв. Джон го въприемаха като Старк,още като беше Сняг. Няма никакво значение ако Регар му е баща - човек, когото дори не е виждал. Майка му е Лияна Старк, а Нед Старк го е отгледал като свой син, редом с децата си.

# 1 363
По - горе някой писа , че ако Церсей умре , ще има много недоволни хора и много критики. Защо да има ?! Колко измряха , колко се разочароваха и т.н. , колко критики отнесоха ама пак е сериал номер 1 , така че едва ли ще ги спре.
И съм убедена , че повечето ще се кефят , че тя е умряла , отколкото , че е жива.

# 1 364

Семейството е важно и трябва да държим един за друг...

Джон обаче не е от нейното семейство. Той е Тарг.

По - горе някой писа , че ако Церсей умре , ще има много недоволни хора и много критики. Защо да има ?! Колко измряха , колко се разочароваха и т.н. , колко критики отнесоха ама пак е сериал номер 1 , така че едва ли ще ги спре.
И съм убедена , че повечето ще се кефят , че тя е умряла , отколкото , че е жива.
Аз го писах във връзка с идеята, че Денерис ще убие Церсей. Не че ако Церсей умре, феновете ще се жалват и критикуват.

Общи условия

Активация на акаунт