GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 668
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 620
Тц, Планината е единствен и изобщо не е страшен освен с размера си. Както е тръгнало ще има и Клегейн боул.
Те го потвърдиха това. За това все още не му треперя на Хрътката, ще доживее да се бие с брат си.
Ама си е само фенсървис, не го очаквам в книгите.
А, мерси, пропуснала съм го това.

# 1 621
  • Вестерос
вече няколко пъти, че това е епизода с най-малък рейтинг, от къде имате тази информация. Аз чета точно обратното ...

https://www.vulture.com/2019/04/game-of-thrones-season-8-episode … tings-record.html

https://tvline.com/2019/04/30/game-of-thrones-ratings-battle-of- … ason-8-episode-3/

или говорим за различни неща Rolling Eyes

Сигурно говорим за различни неща. В тези два линка, които си постнала пише, че рекорден брой зрители са го гледали, което няма връзка с това, че епизода е боклук. Засичането колко зрители са го гледали става бързо, тепърва започва унищожителната критика от феновете, които с право са бесни.
Точно така, говорим не за гледаемост, а за оценка дадена от фенове. Рейтнгът е оценката, а не вюърс рекорд.

Да ви покажа какви спойлери за последните епизоди циркулират сега из групите, различни са от до сега излезлите.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 18:10 от Tiffany А

# 1 622
Може ли някой, който е по-навътре какво се случва зад кулисите да ми каже доколко Дж. Мартин е ангажиран със сценария на сериала?

# 1 623
  • Вестерос
Toзи сезон не е никак.

# 1 624
Продал е на HBO правото след написното в книгите да си развиват сценария както си искат? Кой пише сценария и те ли си измислят историята?

# 1 625
Да. Уж им е казал края какъв е. Но пътя до там си го измислят сценаристите.

# 1 626
  • Вестерос
В началото е писал с тях, имаше цели епизоди от него написани. После се оттегли, когато се видя, че ще  го задминат в историята са се видели, многочасова среща. Казал им е в груби линии как ще свърши историята. Те вече са решили как да я измислят до този край. За основните герои ще е еднакъв края, за второстепенните не се знае.

# 1 627
Аз си мислех, че той ги консултира кой герой какво трябва да прави, а сценаристите адаптират нещата за заснемане, а явно това, което гледаме са свободни съчинения.

# 1 628
Преводач за спойлерите?

# 1 629
  • Русе
По въпроса за Мартин и връзката му със сериала – по собствените му думи вече не само не участвал по никакъв начин, но дори не го и гледал поради липса на време.

Което обаче не му пречи да гледа „Последното кралство“ и да пуска възхваляващи туийтове за него, вместо да допринесе с нещо за собственото си творение... Не че не е разбираемо, на възраст е човекът, явно не му се работи особено, не е и като да изпитва непосредствена нужда.

Колкото до новите „спойлери“ по-горе, хайде стига вече. За окончателния край се надявам да бъде „Игра на тронове“ и да има запомнящи се завинаги моменти, вместо използвани до смърт клишета, сюжетни брони, постоянни поклони към феновете и индийски любовни драми със Сив червей.

# 1 630
Може и да са се изпокарали нещо с HBO и сега да не иска да гледа как опорочават нещата, но не върви да го каже. Книгите може и да са написани и да чака да свърши сериала.

# 1 631
И тези спойлери не ме кефят.

# 1 632
Да ви покажа какви спойлери за последните епизоди циркулират сега из групите, различни са от до сега излезлите.
Скрит текст:

Не знам дали са истински или не, щото на мен никой не ми е казвал още в първи сезон, че Аря ще убие НК. Ама им се чудя на тия с фалшивите спойлъри. Ние си седим и си пишем разни предположения, ама откъде толкова енергия за цели сценарии, а и защо?

# 1 633
  • Русе
Преводач за спойлерите?

Заповядай:

Скрит текст:
„Това е възможно най-лошият край, но всички потвърдени сведения са осигурени от източник, който и преди на няколко пъти ме е снабдявал с информация.

Някои от основните акценти са:
- Флотата на Юрон сваля дракона Регал;
- Джайм предава Севера. Мисандей е заловена;
- Армията на Дани залавя Джайм. Бриен се опитва да говори с него, но той отказва да я послуша;
- Санса казва на Тирион истината за потеклото на Джон. Тирион на свой ред уведомява Варис;
- Варис предава Денерис, тъй като смята, че Джон ще бъде по-добър владетел от нея;
- Церсей екзекутира Мисандей;
- Денерис екзекутира Варис. След това атакува Кралски чертог, битката е напълно едностранна;
- Тирион я умолява да бъде милостива, което тя отказва;
- Тирион освобождава Джайм, за да измъкне Церсей от града;
- Кралски чертог бива унищожен по време на битката. Дрогон изпепелява флотата на Юрон;
- Хрътката се сражава с брат си. И двамата загиват;
- Джайм се бие с Юрон и го побеждава, ала бива наранен смъртоносно;
- Джайм успява да стигне до Церсей и двамата умират заедно;
- Денерис екзекутира всички в Кралски чертог. Това не се понравя на Тирион и Джон;
- Денерис нарежда Тирион да бъде арестуван, за да може да го екзекутира за освобождаването на Джайм;
- Тирион се опитва да убеди Джон, че семейството му никога няма да е в безопасност, тъй като потеклото му го превръща в заплаха за претенциите на Денерис към трона;
- Джон разговаря с Денерис, която счита, че стореното от нея е оправдано;
- Джон се заклева във вярност на Денерис, след което я посича. Впоследствие се предава;
- В друго съобщение се твърди, че по време на същия епизод Тирион и Санса ще започнат да заговорничат, опитвайки се да привлекат Джон в каузата си срещу Денерис;
- Твърди се, че Санса накрая ще предаде Тирион, след като му е обещала, че ще управляват заедно. Вместо това предпочита да запази цялата власт за себе си. Пред Джон има два възможни изхода: да умре или да основе нов Нощен страж;

Някои от спецификите може да не са особено ясни, но основните моменти са конкретизирани. Същият източник ми съобщи (б. пр.: на който е написал този спойлер) за смъртта на Краля на нощта от ръката на Аря още преди седмици, но тогава не му повярвах. Източникът е работил по епизод 6, като екипът е съставил два възможни края за сюжетната линия на Джон.“

Та, това са спойлерите от по-горе. Лично за мен са хаотично нахвърляни фенски предположения, като милиони други преди тях. Кьорав слон няма вътре Animal Elephant.

# 1 634
Не ми изглеждат вероятни, защото:
Скрит текст:
На кого се предава Джон?

Общи условия

Активация на акаунт