GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 67 223
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 995
Съжалявам, но колкото и да ми е интересно се отказах да чета, като видях близо 300 непрочетени отговора.
Има и нова анкета, гласувах, че Юрон ще е предателя.... Хареса ми вариантът, че Бран ще предаде всички. Това наистина ще е неочаквано.
Аз продължавам да мисля, че Тирион вече предаде Дани, след като разбра за бременноста. Най-малкото знаеше, че Церсей няма да изпрати армия.

# 1 996
Да бе, обича полубрат си искрено, направо го повярвах. Тая хитра лисица играе според това накъде духа вятъра. Я да видим Джон да се идентифицира като Старк и да пожелае Зимен хребет, дали тогава лейди Зимен хребет ще се сети, че й е брат? Ще се сети ама другия път.

Е, в предния сезон нали точно това стана? Джон стана Крал на Севера, докато Санса остана Лейди. Можеше да наложи фамилията си (а и брака си с Рамзи), за да вземе Зимен Хребет.

Санса в първите 1-2 сезона  ми беше изключително антипатична. Яд ме хвана даже, че вместо нея, убиха Роб. Но героинята се разви и промени много за 8 сезона. Научи се на много, което мисля, че е най-важното в ГОТ. Вече не искам да умира. Grinning

# 1 997
Да бе, обича полубрат си искрено, направо го повярвах. Тая хитра лисица играе според това накъде духа вятъра. Я да видим Джон да се идентифицира като Старк и да пожелае Зимен хребет, дали тогава лейди Зимен хребет ще се сети, че й е брат? Ще се сети ама другия път.

11 -годишна хитра лисица - направо ме уби. Laughing

Лейди Зимен хребет го подкрепи като крал на Севера. Лейди Зимен хребет спокойно можеше да го подкопае още тогава, а не да чака да замине. И като замина Джон, какво правеше лейди Зимен хребет - пазеше му гърба и Джон завари подготвен Севера за това, което иде. Лейди Зимен хребет не успя само с Гловър. Ама Гловър за какво да се появяват, след като предателството в Севера не се наказва. А лейди Зимен хребет си беше позволила да предложи верните васали да се наградят, а неверните да се накажат (не да се убият, а да им се отнемат цитаделите). За което лейди Зимен хребет беше обвинена от повечето зрители, че подкопава горкия Джон.

Джон ще се идентифицира като Старк и лейди Зимен хребет сама ще му даде името официално.Само стой и гледай. Smiley

Винаги съм се чудела как толкова много фенове заклеймяват Санса като предателка и лицемерка спрямо Джон, при положение, че тя му каза в очите "Ти си Старк за мен", не е имала никакво намерение да взима годподарските покои, а Джон я утвърди като лейди на Уинтърфел; тя го подкрепи за крал в Севера, работи неуморно, за да подготви хората им - храна, продоволствия, оръжия и брони; успяваше да успокоява лордовете и да задържи лоялността им към краля на Севера.

В същото време Денерис му отне всичко и го превърна в послушен пудел на каишка.

Санса казва на Джон, че той трябва да вземе господарските покои, той й отвръща, че не е Старк. Тя му казва:"За мен си."
Джон казвана Денерис, че е Егон Таргариен, тя му казва:" Това е невъзможно." И почва да прави сметки, че той е преди нея в претенциите за ЖТ.
Но Санса е хитра лисица и чакаме да го "предаде". А сега де? Satisfied

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 14:02 от irena681

# 1 998
11 -годишна хитра лисица - направо ме уби.
...
Мястото и е на робския пазар.

п.п. понякога тук наистина ми липсва дислайк-а.

# 1 999
Чувствата на Санса към Джон в момента са искрено сестрински/ роднински. Имам едно на ум, че може да се обърне срещу него, но причината няма да е, защото Джон е копелето от детството ѝ, а заради интересът на Севера.

Санса смята, че тя е северът - дори в равноправие с Джон - засега.
Умна е. Слушаше много внимателно Лорд Бейлиш.
Съветите му няма да се окажат халосни патрони.
Санса ще си изиграе картите чудесно (чувства няма да има).
Ако има и най-малкия шанс да види ЖТ отблизо, няма да прости на Джон, че е полу-Тарг.
Той/ неговите деца винаги ще са заплаха за нея. (казаха, че няма да има отворен финал; това е доста еднозначно)
Джон ще попадне между чука и наковалнята.
Сценаристите вече нямат кой знае какъв ресурс и ще ползват онова, с което разполагат. Според мен, де Simple Smile
Джон ще се лута душевно. Бран леко ще "побутне" действието с някаква реплика.
Скрит текст:
(напр. :Ти си добър човек, Джони, но се пази от жените със сини очи, със зелени очи, с кафяви очи.)
Денерис ще извади горещите кестени от огъня.
Някой друг ще ги изяде.

# 2 000
Дани има дракони! И е секси! Пък(троп с крак)

# 2 001
Дани има дракони! И е секси! Пък(троп с крак)
Поправка - драконите са секси. Аз пък искам накрая Дро и Реги(на) на трона с купчина ичица. Animal Dragon

# 2 002
  • Русе
Подозирам, че драконите ще изчезнат. Няма да има баланс ако останат. Възможно е Реги да застраши Дени, ако Дени насочи сила срещу Джон върху Регал. А това не е толкова невероятно, в ситуация например, когато Джон поиска да я спре да дракари за отмъщение. Не е като да не и е присъщо. Ако Джон застане в такъв момент напредя и, като нищо ще рече да го надракари, ама Регал ще си пази кожата с ездача барабар.

# 2 003
Да, баланса е нарушен вече, ако няма НК. Може да настане пък вечно лято, суша, вулкани и т.н.   Но няма време за това

# 2 004
...

Санса ли да ходи на пазара? Защо така? 🤔😂😂

Санса ще защити Севера. Джон го обича, в това съм сигурна, но ако той с действията си и покаже, че не е на северняшка страна, ще пренебрегне всякакви чувства.

# 2 005
“In the crypt, Jon is taken aback when essentially the first thing she [Dany] says is acknowledging that he has a claim to the Iron Throne. And Jon’s immediate concern is the fact that that’s her immediate concern.” - Bryan Cogman (сценаристът!!!) on Jon revealing his true parentage to Daenerys (Entertainment Weekly)

Само да допълня, че не обвинявам Дани за реакцията й - напълно оправдана е. Но обвиненията към Санса в двойни игрички по отношение на Джон за мен са изсмукани от пръстите.

# 2 006
Скрит текст:
...

Санса ли да ходи на пазара? Защо така? 🤔😂😂

Еми да понаучи едно-друго.

....

Да, баланса е нарушен вече, ако няма НК. Може да настане пък вечно лято, суша, вулкани и т.н.   Но няма време за това.
Преди време задавах същия въпрос, но не се подхвана лафче. Но не мисля, че НК е антипод на магията на драконите. Тя изглежда е независима от него.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 13:28 от Аниш

# 2 007
Е, той Рамзи все едно не и беше достатъчен. 🙄

# 2 008
Е, той Рамзи все едно не и беше достатъчен. 🙄
Винаги е била лейди, това не и е отнемано.

# 2 009
Добре, че се появи Дани, та Санса да има оправдание, че не вярва на Джон. За което имаше индикации доста преди Денерис, ма карай Grinning
Разбира се, че Санса ще се грижи за Севера, нали това си е власт. Подкрепи Джон за крал, ама не подкрепи нито едно негово решение Joy Все пак израснала е, тя знае най-добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт