GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 889
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 250
  • България
След толкова кръвосмешение да не се роди драконче. Нали за това Таргите не се смесват с простолюдието. Да не загубят магията. И ето неочакван финал. 😂😂😂
Ако се роди нещо, не би трябвало да е нормално.

# 2 251
Решението на Дани да премахне робството е правилно само по себе си, но е от голямо значение как ще го направиш. Никакъв план нямаше. От Ащапор останаха само руини, а в Юнкай просто се обърнаха - робите станаха господари и обратно.

# 2 252
  • Вестерос
В новата книга и в Светът има хубави дървета направени Simple Smile

# 2 253
  • Чужбина
Не искам абсолютно нищо да се ражда. Дани е луда!

През цялото време се чудя, дали Емилия ме дразни, или Дани ме дразни, или Дани, изиграна от Емилия, ме дразни.

Но май май, Дани си ме дразни. Ужасно арогантна е и си мисли, че може да прекара абсолютно всеки.

Санса е много права да й няма доверие. Сега си припомням разни неща - как изигра търговците в Ащапор, как излъга робовладелците в Юнкай. Тя лъже, мами, а на всичкото отгоре са й слаби ангелите.

Много искам Джон да я зареже.

# 2 254
  • България
И Денерис, и Емилия са ми неприятни.
Санса ми е любимка, Софи не особено май.

# 2 255
  • Чужбина
Санса ми е любимка, Софи не особено май.

Защото Софи в началото игра много сковано. Като дърво беше. Дикцията й и тя дървена отвсякъде. Сега май повече се отпуска.

# 2 256
  • Вестерос
Емилия е супер положителна и готина

# 2 257
Софито в 1 сезон играеше като разглезена гимназистка. После се оправи. И Санса и Софито харесвам.

Емилия е уникална просто. Супер слънчев човек, но персонажа и, така и не обикнах.

# 2 258
  • Вестерос
Като цяло каста са готини хора, личи си от общи снимки и интервюта

# 2 259
Емилия е абсолютно хахо, винаги се хили мега дебелно (в сладкия смисъл 😄 ) . Не мисля , че тя е виновна за образа на Денерис, ДиД казват, че е страхотна актриса, според мен точно такава я искат героинята. Controversial.

# 2 260
  • Чужбина
Емилия е супер положителна и готина

Емито като човек е като слънчице.

Ето, някой ако не го е гледал:

# 2 261
  • Бургас
Мъжът ми си беше пуснал една от многото вече Стар уорс и познах гласа на Емилия чак от другата стая.Имах чувството,че ще започне да нарежда "аз съм майката,трошачката,родената,първата и т.н." hahaha
Във филма за Хан Соло беше с черна коса,хептен като циганка.

Денерис ми е толкова противна,че и актрисата не мога да понасям,което е доказателство,че момичето играе добре.

# 2 262
  • Чужбина
Денерис ми е толкова противна ...
И в книгите е противна.

А като я гледам, понякога ми идва да бръкна в екрана и да я хвана за гушата.

# 2 263
Мъжът ми си беше пуснал една от многото вече Стар уорс и познах гласа на Емилия чак от другата стая.Имах чувството,че ще започне да нарежда "аз съм майката,трошачката,родената,първата и т.н." hahaha
Във филма за Хан Соло беше с черна коса,хептен като циганка.

Денерис ми е толкова противна,че и актрисата не мога да понасям,което е доказателство,че момичето играе добре.
Аз съм така с актьора на Джофри. Перфектно си изигра ролята. Лилавата сватба ми е любима, само защото умира тогава. И да го гледам в друг филм/сериал, едва ли ще го харесам. 😁

# 2 264
  • Чужбина
И да го гледам в друг филм/сериал, едва ли ще го харесам. 😁

И без това Джоф е последната му роля.

Преди това има няколко филма и сериал, но там е много малък.

Забележете, моля ви:

Цитат
Дани придърпа лъвската кожа на раменете си.

— Визерис веднъж ми каза, че аз съм виновна затова, че съм се родила твърде късно. — Помнеше, че му бе възразила горещо, и стигна дотам, че да каже на Визерис, че той е виновен, че не се е родил момиче. За това оскърбление той я беше набил жестоко. — Ако съм се била родила по-навреме, каза ми той, Регар щял да се ожени за мен вместо за Елия и всичко щяло да стане съвсем иначе. Ако Регар е бил щастлив с жена си, нямало е да му потрябва момичето на Старк.

Общи условия

Активация на акаунт