GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 358
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Варна

Идеи?

# 2 566
  • Чужбина

Видеото си стои в тубата.

Да, права си! Сори.

Едно от видеата, които гледах, бе римуувнато.

Но има още с двете сцени.

Може и да са фейк значи.

# 2 567
Прочетох нов спойлер:
Скрит текст:
Станис се връща. За мен няма как да стане, но в интрото пишело името на актьора. Не е невъзможно и да е фотошоп обаче.
Скрит текст:
От всички възможни него да изберат? Много не е за вярване.

# 2 568
  • Варна
Прочетох нов спойлер:
Скрит текст:
Станис се връща. За мен няма как да стане, но в интрото пишело името на актьора. Не е невъзможно и да е фотошоп обаче.
Скрит текст:
От всички възможни него да изберат? Много не е за вярване.
Скрит текст:
Абсурд! Актьорът отдавна е приключил със сериала.

# 2 569
За анкетата : кой ще седне на трона/ще има ли трон.
Скрит текст:
И аз така мисля. Няма логика Станис да се появи, освен ако не е новия КН. Но, едва ли.

# 2 570
  • Варна
За анкетата : кой ще седне на трона/ще има ли трон.
Скрит текст:
И аз така мисля. Няма логика Станис да се появи, освен ако не е новия КН. Но, едва ли.

Това за 6 епизод. Сега е още рано.

# 2 571
Скрит текст:
Не може ли Станис да е в ретроспекция/видение на Бран?

# 2 572
  • София

Хмммм, ами тооо бая анкети минаха вече,
чакай да обобщим.

* кой ще седне на трона/няма да има трон - това май мина. но може да се повтори в навечерието на последния епизод
* кой кого ще предаде
* кои второстепенни герои ще се споминат
* кой ще е последния оцелял или нещо подобно мисля, че мина ама беше нещо несериозно, половината герои ги нямаше включително и Аря, което е обидно

Не знам и аз
Например: Кой искате да умре / или Кой искате да оцелее
Ако е първото да има поне две опции, защото се опасявам, че много хора ще гласуват за Церсей или ако може да я няма в анкетата.
или пък:
какъв фен сървис искате (мапример от сорта дуел Хрътката - Планината и в този ред на мисли)
или пък кой ще убие Церсей

Simple Smile

# 2 573
аз викам да изчакаме с епизода, и тогава да пуснем анкетата. Някак си мисля, че той епизода сам ще ни подскаже темата?

# 2 574
Фен сървиса е супер идея за анкета

# 2 575
  • Чужбина

За фен сървиса - искам секс Бриен-Джейми!

Искам Джакен да се появи от ъгъла и да клъцне на Юрон гръклянчето!

Искам Тормунд да си намери някоя красива мома в КЧ и да си направят дечица мелезчета.

# 2 576
Хрумна ми нещо ... ужасяващо.
Но и красиво - поне в създалата се емоционална суматоха около слухове, течове, спойлери.

Скрит текст:
Скрит текст:
Очевидно се върви към финал: Джон убива Денерис.
А ако Денерис е следващата Кралица на нощта? Огън и лед. Тя не гори. КнН не гори.
Ако не я убива, а я превръща?
И сетне е съвсем нормално Джонката да стане Нощен страж.
Да е близо до нея и да пази владенията.
Доста ненормална теория.
Просто за забавление Simple Smile 

# 2 577
  • София
аз викам да изчакаме с епизода, и тогава да пуснем анкетата. Някак си мисля, че той епизода сам ще ни подскаже темата?

може и така, но фен сървиса наистина е много яко. интересно ще ми е кой какво тайно желание иска да му сбъдне ДеДо Коледа. Wink

Обаче понеже така или иначе приключва един епохален сериал, колкото и понякога да го плюем (с основание) някои от нас, та е хубаво да има и по-генерални въпроси, особено сега в края пишат рекорден брой юзъри. Аз такова наводнение не помня дори и в най-спамърските времена на Откраднат живот.
Та сега е паднало да се види на кой от нас, Кой е любимия герой или Кой е омразния герой и ей такива по-генерални. Те са се пускали такива ама важното е сега в края кой какво мисли, защото после вече няма да има Тронове. Прикуълите не ги броя, въпреки че пак ще е мания. Simple Smile

В смисъл една седмична тема горе-долу събира в себе си поне 4/5 редовни теми, т.е. може да се пускат по 4/5 анкети. Примерно. Нещо подобно.

# 2 578
Значи....
Скрит текст:
Тия дракони ги избиха сякаш са хлебарки, а не чудовища, които векове са всявали ужас... Реално Дани загуби почти всичко и ако изтрещее... ще е напълно оправдано.

# 2 579
  • Чужбина
Значи....
Скрит текст:
Тия дракони ги избиха сякаш са хлебарки, а не чудовища, които векове са всявали ужас... Реално Дани загуби почти всичко и ако изтрещее... ще е напълно оправдано.

Скрит текст:
Който ходи в гората, ... там има мечки!

Джонката е прав, че можем да направим дори анкета за любим герой. Сигурно едно 150 човека четат темата и поне 3/4 от тях ще гласуват.

Аз не искам Джон и Дани да са заедно, защото не вярвам в тяхната любов!

Скрит текст:
Ако Джон ще ходи на Вала, то поне да е заради своята първа любов.

Искам Джейми да остави поне едно дете! Егати, на тоя човек му умряха 3 деца.

Общи условия

Активация на акаунт