GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 186
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 330
Това пък че Денерис е
Скрит текст:
бременна откъде се взе? Никъде не видях, нито чух  newsm78

# 331
Най-сетне го изгледах  Grinning .

Скрит текст:
Поревах си, особено за Джора и Теон, нищо че сутринта прочетох какво се случва в епизода. Много се зарадвах на появата на Мелисандра, а краят й беше логичен и малко тъжен. Не ми е любимка по очевидни причини, но тук много ми хареса.

Разочарованието ми дойде от бездействието на Дани, Джон и претупания край с НК. Да, очаквах смъртта му, но не и в този епизод, изобщо...претупана работа, от интересен персонаж се превърна в плосък такъв. Никой не може да ме убеди, че една Церсей е по-страшна от НК.

# 332
  • 221B Baker Street
Аз гледах серията, захапала завивката си и изпотена от напрежение.
Скрит текст:
Като цяло ми хареса. Даже много ми хареса. Но аз по принцип съм си фенка на сериала, не на книгите...
Ролята на Джон не беше да убие КнН. Джон е по откритите, честни двубои, лице в лице. А КнН имаше нужда от друг вид убиец, някой точно като Аря. Всъщност, който и да беше убил КнН, пак щях да се радвам. Сега има много неизвестни -
  - как ще реагират Санса и Аря на новината, че Джонката всъщност не е Старк, а Таргериен?! Ще престанат ли да му вярват и да го подкрепят?!
  - как ще реагира Денерис на факта, че е спала с племенника си и че всъщност не е тя обещаната принцеса, защото де факто тя нямаше време да реагира до сега...
 - ще поиска ли всъщност Джонката Железния трон или ще го отстъпи на Данка?! И има ли изобщо право да се отказва от трона?!
 - с какви войски ще се изправят срещу Церсей, щото те не останаха...
 - Тирион и Варис кого ще подкрепят за трона - Джонката или Данка?!
И искам да видя лицето на Церсей, когато научи кой е Джон! Sunglasses Защото според мен тя се страхува от него повече, отколкото от Данка - може би предусеща нещо.

# 333
Скрит текст:
Че от това да дава аванси на Тирион и репликата, че няма да им се получи, защото е верен на Денерис каква по-голяма интрига? Какво значи да изтеряса? То хората навън изтерясаха, но бяха полезни. И жени имаше там, и деца... Както и да е, вече на Санса не й вярвам грам аз.
Скрит текст:
Тирон каза, каза "Да бяхме останали женени" и тя съвсем точно му каза пречката каква е. А в криптата бяха хората, които щяха да бъдат абсолютно безполезни навън.

# 334
  • Варна
Церсей определено си има едно на ум за Джон, пролича си още на срещата, когато настояваше той да не взима страна.

# 335
  • Вестерос
Сам не беше
Скрит текст:
в безпомощно състояние, а се биеше и беше избил край него, затова и не му помогнаха.

За Аря
Скрит текст:
Била по дърветата се движела, не вярвам аз на това.НО даваха как на единия Друг му се развя перчема,като Аря е минала покрай него.

# 336
Аз гледах серията, захапала завивката си и изпотена от напрежение.
Скрит текст:

...
  - как ще реагират Санса и Аря на новината, че Джонката всъщност не е Старк, а Таргериен?! Ще престанат ли да му вярват и да го подкрепят?!
...

Скрит текст:
Джон всъщност е Старк по майчина линия. Полубрат или братовчед - все има кръвта на  Старк

# 337
Последните сезони ми убягна едно нещо. Защо НК иска да убие Бран ? Каква заплаха представлява той за него при положение че силите на Бран не действат върху живите мъртви ?
Мисля че Бран няма да го приключи положителен герой.

# 338
  • Варна
Това пък че Денерис е
Скрит текст:
бременна откъде се взе? Никъде не видях, нито чух  newsm78
Скрит текст:
май някой го спомена /или пък го прочетох в някакъв коментар. Не знам вече Smile защото веднага след епизода четох коментари и може да съм го запомнила като твърде шокиращ и нежелан от мен, защото това е едно от последните неща, които искам, въпреки че с такива красиви родители и детето им ще е много сладко.

Дано
Скрит текст:
в другия епизод се махне Денерис и Церсей също /че от нея вече каква е ползата, а и даже слонове няма хд

# 339
Ооооо 270 коментари не ми се четат. 25 градуса в нас, а аз зъзнех. Хахахаха
Как се пише в спойлер от телефона?

# 340

- как ще реагира Денерис на факта, че е спала с племенника си и че всъщност не е тя обещаната принцеса, защото де факто тя нямаше време да реагира до сега...

Това се случи на финала в миналия епизод.
Реакция нямаше. Имаше реакция на това, че той е наследника на Железния трон.
Тоест не и дреме, че е спала с племеника си.

# 341
  • Варна
Последните сезони ми убягна едно нещо. Защо НК иска да убие Бран ? Каква заплаха представлява той за него при положение че силите на Бран не действат върху живите мъртви ?
Мисля че Бран няма да го приключи положителен герой.
това и аз не го разбрах особено, както и
Скрит текст:
нали Бран е белязан от Нощния крал. Двамата са свързани. Дали това няма да означава някакъв вид завръщане на Нощния крал накрая, хем и за да се възроди баланса на магиите

# 342
  • Вестерос
За Дани беше от фейк спойлера. Но най-вероятно ще стане в друг епизод.

Не се знае за Бран 😂

# 343
Да питаме енщо друго - тая вещицата Мари уби Дрого. Заради отмъщението,  че я плениха ли беше ? Толкоз ли не е благодарна на тва , че Денерис я освободи и я защити? Бахти неблагодарните хора навсякъде !

# 344
Също и от злоба, че дотраките избиха племето и.

Общи условия

Активация на акаунт