GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 282
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Е, изписах един тон фермани Wink
ама най-добре гледай.

# 106
  • Чужбина
Приятели, епизод 3:

Скрит текст:
Това ножът на Белиш от валерианска стомана от 1-ви сезон ли беше?

Бран знаеше! Той затова й го даде!

Holy shit!

Това е ножът на Регар Таргериен, нали така?

# 107
  • София
Eleonora_27,

хмм

Скрит текст:
по-скоро е от Мартин. Няма как може би най-значимото нещо в историята на книгите да не е от чичо. Ако е за трона, то по-скоро може и ДиД да си измислят нещо. По-скоро Мартин го е измислил ама нали няма книги и ние си разсъждаваме върху досега публикуваното... А историята отиде много напред. Със сигурност сега много истински фенове на книгите ще прочетат отново всички глави за Аря и може и да се изясни нещо.

Уф
Но наистина това бе WTF момент отвсякъде! Независимо дали се е харесал или не се е харесал.

# 108
  • Чужбина
На мене ми харесва! Супер е даже.

Но искам да го премисля сега отново и отново.

Кажи, ти какво мислиш за:

Скрит текст:
Джакен

Добре де, аз ... патката му с патка  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78, дето уж гледам всичко под микроскоп  smile3556

Що не разбрах, какво ще стане още в миналия епизод.  341uu

# 109
Приятели, епизод 3:

Скрит текст:

Бран знаеше! Той затова й го даде!

Holy shit!

Това е ножът на Регар Таргериен, нали така?

Скрит текст:
Това е, което поиска Джендри да и направи, според мен. Но довечера ще изгледам по-внимателно

# 110
  • Бургас

Е, изписах един тон фермани Wink
ама най-добре гледай.
Хаха. С такава страст и кеф си фокусирала над определени места, че убий ме не вдявам половината от връзките Simple Smile
Ся се завирам в стаята на големия син и го мятам. Всички хъркат. Ще тръгваме към 9:30, аз кукнах...кой ти мисли за път. Болна работа това моето.

# 111
  • Чужбина
Приятели, епизод 3:

Скрит текст:

Скрит текст:
Това е, което поиска Джендри да и направи, според мен. Но довечера ще изгледам по-внимателно

Не, мило, гледай Фнимателно:

Скрит текст:

# 112
Предсказание?
Скрит текст:

# 113
Скрит текст:
Изкефих се много. Спуках се от смях след Дракариса. Мъчно ми е за Мормонката някой питаше защо я харесваме. Предчуствах, че Аря ще убие КнН, но очаквах да е в следващите епизоди.

# 114
  • София
На мене ми харесва! Супер е даже.

Но искам да го премисля сега отново и отново.

Кажи, ти какво мислиш за:

Скрит текст:
Джакен

Добре де, аз ... патката му с патка  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78, дето уж гледам всичко под микроскоп  smile3556

Що не разбрах, какво ще стане още в миналия епизод.  341uu

Скрит текст:
Уфф, и аз съм в ступор като теб.  Shocked Grinning Не си спомням много добре за Джакен. Отдавна беше. Ето ти гледаш под микроскоп и пак си изненадана... Със сигурност всички сме го пропуснали. Това е като с ''Шесто чувство'' филма с Брус Уилис и виждащото мъртви хора детенце. Всичко после викаме, еее да беееее, ама от първия път сигурно един на 100 000 се е сетил. Wink

Иначе този нож имам някакви смътни спомени, че Бран и даде един нож, ама кога не помня. Ако е това ще е гениално. Ако е онзи нож, който тя си поръча от Джендри ще е тъпо, защото все едно е знаела, че ще и трябва за това, а тя много по-късно се сети, след разговора с Мел чак...

# 115
Приятели, епизод 3:

Скрит текст:

Скрит текст:

Не, мило, гледай Фнимателно:

Скрит текст:

ДА, права си.

# 116
  • Чужбина
Епизод 3:

Скрит текст:
"I see darkness in you, and the eyes you'll shut forever: brown eyes, green eyes, BLUE EYES."

- Виждам тъмнина в теб и очите, които ще се затворят завинаги: кафяви очи, зелени очи, СИНИ ОЧИ.

Който няма търпение:

Епизод 3:

Скрит текст:
Ето тука е с по-добро качество:

# 117
  • Бургас
Еее супер, има го в on demanda. Мятам гоооо! Добре, че малкото се напика, та ме събуди и пак заспа. Хахаха.
Дракарис от мен Simple Smile

# 118
  • Чужбина
Добре, че малкото се напика

По поръчка! Не е случайно това Hug

# 119
  • София
Предсказание?
Скрит текст:

Peace bowuu

Скрит текст:
"I see darkness in you, and the eyes you'll shut forever: brown eyes, green eyes, BLUE EYES."

остават зелените очички!  bowuu
ама там може също да ни изненадат и някой друг да се погрижи за Церсито. Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт