GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 255
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Обаче сцената бе един път.
Добре я бяха изпипали. Това е от онези моменти, които ще се помнят завинаги. Евала!  Sunglasses

И голям смях имаше с КнН, особено с Дракариса, а пича е като Чък Норис и нищо не го лови  Joy

# 121
  • Чужбина
Епизод 3:

Скрит текст:
Who killed the NK?

A girl has no name!

Сцената бе once in a lifetime.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
КнН: You fool...No one can kill me...
Arya: I am no one.

Айде да си припомним някои минали неща:

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 08:23 от Eleonora_27

# 122
Скрит текст:
Мен тази сцена ме подразни доста. Изключително изтъркано клише беше. Лошият герой точно преди да убие добрият започва да се размотава или да философства нещо и тогава го убиват. Ебаси това съм го гледал в хиляда филма и не очаквах баш в GoT да го натресат.

# 123
  • София
Елеонора,

Скрит текст:
Уфф, изпревари ме, ще се караме.  #Cussing out Grinning Wink

Това е, разнищихме го, сега спокойно мога да ходя да гледам Авенджърите.  Laughing

Ножа с който щяха да убият Бран от сезон 1, епизод 2. Ножа, който Кутрето му даде, а Бран многозначително го предаде на Аря.  Grinning
Имало си е подсказки ама никой не е обърнал внимание.  ooooh! #Crazy

# 124
  • Чужбина
Дяволо, точно така ... то пред очите ни, а ние блеем у криптата.

Айде още нещо отпреди 4 години:

# 125
  • HH
Епизод 3
Скрит текст:
Добре де, Аря даде такава кама и на сестра си. Поне аз реших, че и даде тази.
Относно криптата, очаквах Санса да дръпне една реч тип Церсей, но не го направи.

Иначе "мушкай с острото" ме разсмя, както и как се убива великан.

Не се изненадах, когато се появи Мелисандра, просто не очаквах сама да се убие.

Сцената с дотраките в началото беше най-трогващият момент от цялата битка.

И когато Сив червей започна да крещи да запалят рововете, въпреки че неговите хора бяха зад тях.

Сам, след този епизод го ненавиждам. Защо трябваше да се прави на мъж, нямаше никаква полза от това, че той участва в битката. Джон добре направи, че не му помогна. Той му каза да си влезе в криптата. Това, че остана навън си беше негово решение и той сам трябва да си носи последствията за него.

След този епизод, не мисля че Тирион ще предаде Дани. Просто чувсто.Санса мисля, че добре го познава.

С Подрик изпуснах какво се случи, Джендри също. Но съдейки по трейлъра на 4еп. мисля че Джендри е жив.

Че единият дракон е умрял, съм го пропуснала.

И да, Данито май наистина е влюбена, обаче продължава да се прави на единствената наследница!

Джон, най-скъпо платеният статист в този епизод.

# 126
  • София
Джонииии, къде си, слагай бърже
Скрит текст:
Аря в анкетата, хахаха Wink
Не е истина просто.

Какъв момент!!!  #Crazy Shocked

направо ни -->  #2gunfire

# 127
  • Чужбина
Който няма търпение да разбере, защо Берик бе върнат 6 пъти от оня свят:

Скрит текст:

RIP Берик!

Гледам, вчера вечерта съм постнала много на място някои неща:

What do we say to the God of Death?

Not today!

Направо си се издигнах сама в очите.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мда, след малко ще ни се наложи да си спомним, че "There is only on God ... and his name is Death!"

И да викаме "Not today!" все тая.

Иииии:

"The night is dark and full of terrors."

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 08:52 от Eleonora_27

# 128
  • Бургас
Не съм доволна. Просто не съм. Но пък започна добре.

# 129
  • Чужбина

Какво не те кефи?

Скрит текст:
Добре, това означава ли, че Аря е АА?

Как бихме могли да я познаем?

Кое в Аря показва, че е АА?

# 130
Не съм го гледала още, ама нали съм читател ...
Скрит текст:
Ужасно съм разочарована, голямата заплаха, голямото чудо, зима иде, пуф. Години в мислене за голямата цел и какви чудесии трябва да се случат, за да бъде победен НК.

# 131
  • София
Скрит текст:
Дали ще видим Джакен този сезон? Уфф

Обаче сега това със зелените очи всички ще го свържат с Церсей и няма да е никаква изненада ако Аря я убие, така че именно заради това очаквам нова изненадка. Simple Smile
Аз бях сигурен и много пъти съм писал, че Аря ще има ключова роля в сагата, но по-скоро съм я свързвал с битката в КЧ, но ето че тя се оказа героя спасил Вестерос. Уфф, честно казано вече шока е преодолян и колкото повече го мисля толкова повече ми харесва, защото ето нали всички искаха изненади и да са шокирани. Ами ето на, 100% съм убеден, че от 1 млн. човека на пръстите на ръцете са тези, които са знаели какво ще се случи преди епизода.
То дори и в хода на самия епизод дори и при явни (явни, но не чак толкова, от онези между редовете) подсказки пак е имало яко уау, какво е това, не може да бъде и пр. реакции. сега чета в имдб, замунда, фейсбука, навсякъде е шок и ужас и всички са изпозастреляни.  Laughing
Аз и тук не си спомням в темата за книгата подобна теория. А какво ли не съм чел.
Така че браво на чичо!!!
Това е ОК

Останалите неща не бяха. Около Джон, около драконите, вълчищата, около самата битка ако щеш, около Денерис и Джон и пр. и пр. Но само с един ход и момент преобърнаха всичко и сега всичко живо ще коментира това и ще забрави за безцелно шляещия се Джон.  Peace

# 132
  • Чужбина
Искам:

Скрит текст:
Джакен! Джакен! Джакен!

# 133
  • Бургас

Какво не те кефи?
Цял епизод се зверих, че нищо не се вижда и цял филм градят и накрая нищо. Поне
Скрит текст:
Аря спаси положението. Джон, Денерис, теон... все едно сто епизада са играли в друг филм.

# 134
Епизод 3
Скрит текст:
Битката на бастардите беше по-впечатляваща и въздействаща.
Колко безсмислено убиха Дух. Той трябваше да е около Джон. Явно са искали да съкратят разходите за останалите епизоди и никой да не им задава въпроса "Къде е Дух?".
Останалото беше напълно очаквано. Съвсем изглупя филмът. Ще се върна да прочета пророчествата за Азор Ахай, Обещания принц и Последния герой. И последно, каква е ролята на Джон, след като един Пес направи повече от него за спечелване на битката.

Общи условия

Активация на акаунт