GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 198
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 300
Радвам се Laughing
Докато загрея спойлера обаче  hahaha

Е аз стрелка съм сложила, хуубаво да се види Sweat Smile
Скрит текст:
Дух ли е това? На мен на кокошка ми прилича. :DDD

# 301
Ама и вие след такава битка ще приличате на кокошки Grinning

# 302
  • Чужбина
И много, ама много ме кефят неопетнените как се движат. И как заедно в чисти редици се движат.

Колко ли човека са участвали в заснемането на сцените?

Още одеве щях да ви напомням за "Fuck the King! Fuck Joffrey!"

Кои битки бяха гледали мъжете, преди епизода?

Кажете, чи да ги гледам след епизода, за да сравня усещането.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:09 от Eleonora_27

# 303

Кои битки бяха гледали мъжете, преди епизода?

Кажете, чи да ги гледам след епизода, за да сравня усещането.
Смело Сърце, Двете кули, Небесно царство (на прима виста се сещам за тия, че Джони и Диаволо бая коментираха)

# 304
И много, ама много ме кефят неопетнените как се движат. И как заедно в чисти редици се движат.

Колко ли човека са участвали в заснемането на сцените?
И мне много ми харесват. Ама май повечето бюджет е отишъл за хонорари и компютърни ефекти отколкото за статисти. Днес търсих нещо от първи сезон и като го сравних с 8-ми...,ми първи ми е по-естествен. Вече ми е много комерсиално и сериала загуби голяма част от чара си.

# 305
Определено не е кокошка:

Скрит текст:

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 306
  • На морето!
Почвам пак да го гледам, сама на лаптопа, в тъмното! Хареса ми, но и не ми хареса. Имаше големи нелепици.
Скрит текст:
Дани и Джон с драконите само си кръжаха.
Кнн не можа ли с огъня на дракона да убие Бран и готово.
Дани беше супер...казвам ви аз, вие неправилно я хейтите. Супер си е.

Скрит текст:
Сигурно е трябвало ритуално да го убие, за да му отнеме силите /каквито и да са те/.
И аз съм разочарована, че много бързо и лесно приключиха с огромната заплаха, за която ни подготвяха 7 сезона.
Цецка ще се окаже много по-опасна от КнН.
Ще го гледам и аз пак, но като свърши сезонът ще го изгледам отново на спокойствие, току-виж разбера контекста на всички събития.

# 307
Надявам се
Скрит текст:
Аря да убие Цеца

# 308
Определено не е кокошка:

Скрит текст:

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Мерси много
Скрит текст:
Аз щото виждах два крака и нещо бяло, и ... ;DD Ама Елора е права за след такава битка :DD

# 309
Хора, само аз ли се подразних изключително много, че :
Скрит текст:
Санса беше отвратителна, отвън близките й се бият и умират, деца убиват, родове свършват. Как не показа някаква емоция - потресох се. Все тя да каже. Не е по-добра от Денерис – навън мрът, тя плете интриги.. Отвратих се от нея за пореден път, дано не остане до края, ще е голямо разочарование за мен.

Невероятна серия
Скрит текст:
Пирова победа, няма на какво да се зарадва човек. Знаех си аз, че ще ми е по-гадно за смъртта на второстепенните герои, тези без които прехвалените основни ще са едно нищо. Теон, Лиана, Бедрик, Джора… трябваше някой от главните да умре. Денерис ми хареса, много човешки се държа. Джон и той опита да направи нещо, но не му се получи. Аря беше извънземна, но без подкрепа нямаше да успее. Тази победа е най-вече на тези, които не оцеляха.

Скрит текст:
Къде бяха войските от долината ?

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:24 от Анонимен

# 310
Време е вече и Джон Сняг, напоследък изписван като Лорд Сняг, да се разпише в темата.

# 311
# 312
Хахахахаха, това ми оправи настроението :DDD

# 313
Скрит текст:
Сериозно се замислих къде беше лорд Ройс и войските от долината, моля някой ако е забелязал да каже.
Да не би Санса да си ги е оставила за битката за железния трон? Ако е така, ще излезе по-зле и от Церсей, че онази поне не се прави на нещо, което не е...

# 314
  • Сидни
Аз видях техните щитове около Бриен в началото на битката

Общи условия

Активация на акаунт