GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 139
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 390
Детето умря като ефект от магията, а не защото Дани го пожертва. Има разлика.

# 391
Според мен е бременна , защото имаше снимка с тест за бременност и мисля , че края на 7 сезон се повдигна въпроса ако не се лъжа
Актрисата или героинята? Защото тест за бременност във фентъзи свят... хм... дай и смартфони да им раздадем направо.

# 392
Кажете ми сега - би ли било честно спраямо другите герои Дани да получи всичко - и уникални мощни оръжия, и трон, и любов, и възможността да стане майка?
Какво разбираш под честно? Всеки получава това, което си вземе.

Всеки има дъга. Има и възмездие.
И рано или късно си сърба надробеното.
Лудият крал
Тивин, убит от сина си
Церсей унизена
Фрей изклани
Болтън заличени
Кутрето заклан
и мноого още

Дани не може да си вземе бременност с дракарис и военна сила.

Денерис не дава индикации да е бременна. Вярно, че има още 3 епизода, но не мисля, че ще има бебе и това е. Някак не и отива на историята. Тя е майката на дракони.
Мирри я предупреждава, но Дани не успя да се усети, че не коня, а бебето трябва да жертва за Дрого. В цялата ситуация от 1ви сезон оправдавам Мирри. Тя беше жертвата.
Дани за мен е трагичен герой и е обречена. Няма да седне на трона - така го чувствам.

Аз не мога да разбера , след като жертва детето си  , защо дрого умря ?трябваше да е жив , ако е добра вещица изобщо !
Според мен е бременна , защото имаше снимка с тест за бременност и мисля , че края на 7 сезон се повдигна въпроса ако не се лъжа
Какъв тест?
Дрого се съживи, но разума не му се върна. Само си седеше и гледаше в една точка. Защо и как - не знам. Мирри явно не е имала силата на Мел.

# 393
Eee, това беше отмъщението на Мири, спаси Дрого, но нямаше смисъл от него вече.

# 394
Дези
Скрит текст:
братят на Джили не са ли Бродниците? За мен беше настръхващите моменти определено бяха твзи с Мелисандра, и как Джора се появи от никъде, още едно доказатвлство, че Джон не обича Денерис. Тръгна да спасява на пръв поглед обречения Бран. Не упреквайте Санса. Тя сама каза, че най- голямата смелост, която можеш да проявиш в този момент е да признаеш, че е по- добре да си скрит. Каква полза от саможертвата ѝ?

# 395
В миналата тема накой от нашите  беше постнал снимка на Емилия и Джон на снимачната площадка с тест за бременност 2 черти. Не мога да намеря снимка да ви я покажа...

# 396
Пеперудке, това в фотошоп. Миналата година имаше изтекъл сценарий, в който Денерис е бременна. Дали е бил фейк, или след изтичането му е пренаписан, не се знае. Не се веъзвай на фенски колажи.

# 397
  • България
Преди нямах възможност да пиша отзиви за епизода, затоава сега сега ще ги пиша в спойлер

Скрит текст:
1. Изключителено слаб епизод. През 3 четвърти от времето не се виждаше нищо Знам че е нощ, но в битката за Шлемове усое ясно си различавах елфите от орките. Тук не можех въобще да различа кой -койе„ е. Зомбитата - твърде еднотипни ми бяха. Санса като слиза в криптата от брадичката нагоре въобще не я виждам. Тези ледени прашинки които валяха изключително пречеха на видимостта, непрестанно се взирах сивкаво-червениково-черните цветове убиваха смисъла от ефекти, беше бой на негри в тъмна нощ.
2 Грам тактика нямаше. Дотраките бяха пуснати в тъмнината. Бран - най-важният човек  - го пазеха 15 души, докато  Зимен Хребет  се пазеше от хиляди хора.
3.Джон не престана да прави глупости. Преди се втурна на сляпа ярост срещу Рамзи, сега - срещу КнН

иначе имаше и готини моменти - огньовете на Мелисандра, особено как запали рова, сцените с Бран, как Дани подапали КнН и той оживя...за миг се почувствах сякаш гледам Терминатор 1 и той възкръсва след като Сара и Рийс го взривиха.
2- Емилия Кларк за първи път ми хареса като грабна меча, ама това е защото не й остана време за "муцунки".
3. Истински се изхефих на Вун Вун, откога чаках да го видя.
4. Слава Богу - доста дълга битка - реално почти целият епизод от 1,16 минути бе само в битка.

Втората половина не бе толкова зле, но първата ...ужас.

Скрит текст:
Не това са причините за мен, виждах всичко, а и винаги съм се питала, как точно в мелето се разпознават врагове от приятели. Е, тук враговете вонят гадно, но все пак е съвсем реалистично да не се вижда кой знае какво. Има огън, дим, има снежна виелица.
Но нещо не ми стигаше в епизода. Повече магия?
Не знам, може би имах големи очаквания след много силния втори епизод.

# 398
МоарейнД,
Скрит текст:
осветление не достигаше  Laughing
Как пък в други филми е имало нощни битки и всичко се вижда.

# 399
За 3 епизод:
Скрит текст:
осветлението наистина куцаше. 3 пъти спирах епизода, за да настроя яркостта.

# 400
  • България
МоарейнД,
Скрит текст:
осветление не достигаше  Laughing
Как пък в други филми е имало нощни битки и всичко се вижда.
Скрит текст:
Е, съвременни ефекти за драгия зрител. Не искам да го преживявам, но по-скоро смятам, че не се вижда кой знае какво при такива епични, средновековни битки. Огън, пушек, шлем на главата, пот, кръв, мръсотия, воня на труп и предсмъртни процеси, като пълни гащи...сигурно не си много адекватен на бойното поле. Мразя войните и битките, искам магия, щрак с пръсти и враговете просто да изчезват сред мирис на теменужки, например. Bowtie
Така че видяното донякъде отговаря на усещането на един участник в битката може би.
Особено, когато горящите саби на дотраките угасваха една след друга и не се виждаше врагът. Това беше много истинско усещане за мен.

# 401
  • Вестерос
Софито е качила тази снимка в инста
Скрит текст:

# 402

МоарейнД,
Скрит текст:
да ти кажа в последно време забелязвам и в други сериали, че сякаш нарочно пестят осветление при нощни битки.
Да не би да си мислят, че го правят по-реално?
По-скоро мъчат зрителя.
Ефектите са необходими при такива битки.
И не е необходимо да правят нощта ден.

# 403
Скрит текст:
Единственото, което ме развълнува, беше Джора, не заслужаваше такъв край.

# 404
Намерих тази компилация от всички моменти на нощния крал във всички сезони до 7ми.

Общи условия

Активация на акаунт