GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 160
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 360
Защо Аря я няма в анкетата? Отписахме ли я?

Скрит текст:
Аз Дух не видях да умира. Видях го в началото до Джора????? и туй то. Явно потъна с дотраките. Беше ефектно как Мелисандра им запали мечовете, не че имаше полза, загаснаха като кибритени клечки. Мелисандра запали и рова, което пак не беше кой знае какво, ама не е без хич де. Единствената полза беше срещичката й с Аря.
Лиана, Лиана- мъка моя. Яд ме е. Яд ме е, че измислят такава смърт, за да закопаят феновете отвсякъде, за да скандализират, а в същото време има толкова баналности в сериала.
Денерис и Джонката се поразходиха, поогледаха, надуха ги вятъра и толкоз. Ами като не виждаш нищо, подкарай ги тия дракони по надолу бе. Междудугото на моя ТВ много добре се виждаха всички сцени.
В криптите кво да коментирам. Нищо неочаквано. Тъжните погледи между Санса и Тирион. За малко си помислих, че се разбраха само с поглед да се убият един друг. А явно беше утехата, че въпреки всичко останаха човеци един за друг.
Джора- едва ли можеше и да си мечтае за по- добра смърт за себе си. Умря точно както би искал- защитавайки, това на което държи най- много.
Аря- защо сте учудени, че не я усетиха, че наближава. Че нали мина през какво ли не обучение, едното беше как да е тиха като вода ( ако не ме лъже паметта за сравнението). Само Бран я очакваше и нагласи нещата предварително, така че да й е удобно да убие КнН. Иначе друга полза от него никаква за момента. Аря искаше да се получи, точно както се получи. затова и се извика, а не ми скочи на гърба.
Много силен Теон. Да погледнеш така гибелта си и да я посрещнеш така самоотвержено, заради някой, който вече си го предавал веднъж.... Много силен образ, нямам търпение да чета за него още и още. 
Много ми хареса как някои зомбита бяха с плащове на нощни стражи Simple Smile Браво, браво, помислили са за детайлите. Дракони не дракони, добре че беше кака ви Аря. Дано послужат повече в предстоящата битка.

# 361
ginger style, ако ти се чете спойлер за Дух, аз го постнах по-рано, но то толкова се изписа:

Скрит текст:
Това е от промото за епизод 4

# 362
Скрит текст:
...
Аря- защо сте учудени, че не я усетиха, че наближава.
...
Скрит текст:
А, усетиха я. По-скоро въпросът е що ББ, който я погледна, нищо не направи.

# 363
Скрит текст:

- как ще реагира Денерис на факта, че е спала с племенника си и че всъщност не е тя обещаната принцеса, защото де факто тя нямаше време да реагира до сега...

Това се случи на финала в миналия епизод.
Реакция нямаше. Имаше реакция на това, че той е наследника на Железния трон.
Тоест не и дреме, че е спала с племеника си.
Ами тя всъщност нямаше много време да реагира, щото КнН дойде пред ЗХ. Имам предвид истинска реакция - ще го намрази ли, ще се откаже ли от претенциите си, ще го подкрепи ли, ще продължи ли да го обича, както твърди...

Според мен е важна първата реакция. А тя беше за трона, а не за кръвосмешението.
Но пък за повечето герои секса между роднини е нещо нормално.

# 364
Друг много добър коментар:
Скрит текст:
"Dear GoT creators,
FYI, the "night" is supposed to be dark and full of terrors not the screen."

# 365
Змимка- благодаря
Скрит текст:
усетиха я точно преди да започне  да вика. Какво можеше да направи Бродника, те нямаха способности да летят. За мен няма фалове в тая сцена
Пак казвам, че на моя 📺 всичко се виждаше много добре. Не се е налагало да свивам очи и да мижа. Все пак дългата нощ се опита да настъпи, няма как да има дъги от цветове.

# 366
  • Вестерос
НК беше изненадан според мен. Но погледите тип индийски сериал бяха супер смешни.

# 367
Привет!

От скоро ви намерих и не спирам да чета.
Мислех само с четенето да остана , обаче след този епизод не мога да се въздържа... Grinning

Относно епизода:
Скрит текст:
Направо съм "УАУ". Все още съм в шок. Убиването на КнН от Аря беше съвсем неочаквано , поне за мен. Но признавам , че беше един епичен момент...леле,леле. Все още не мога да намеря точните думи. Браво на Аря, винаги съм я харесвала. От първи сезон ми беше любимка, но просто не очаквах точно тя да бъде тази , която ще го убие.

Очаквах , като почти всички други фенове, Джон да убие КнН, Денерис да се жертва, а то какво се оказа.Grinning
Не знам защо решиха ролята на Джон точно в този епизод да беше твърде малка... Просто не мога да си го обясня.
Макар че сцените с биещите се дракони, бяха смразяващи. Спирах на няколко пъти и когато видях , че КнН отново щеше да използва копието си, се молех да не повали още един дракон... на глас.
Пак имаше момент , в който се гледаха с Джон. Можеше да го убие, но не го направи. Вместо това го остави на другите.

Денерис и на мен ми хареса този път. За Лияна, Джора , Теон пък няма какво да кажа. Просто думите са ненужни... Особено малката как крещеше и уби великана. Тази сцена ми напомни за Еовен и как уби Назгула(така ли беше?! ) Grinning
Наистина беше тъжен краят на Мелисандра. Не ми беше симпатична, но не беше и антипатична.

Джейми...очарована съм от него , макар че до сега не съм го харесвала.
А от Церсей съм погнусена... надявам се да има нелеп край-напълно го заслужава!

С две думи - уникален епизод, много, много ми хареса!

И сега започва баш играта на тронове. Тъй като гледам Денерис няма намерение да се отказва от трона. Беше много студена с Джон. Вече искам между тях да има нормален разговор и да изяснят отношенията си. Дали вече са врагове или ще обединят силите си?! Надявам се да е второто...
Джон и Давос тръгват на някъде , но на къде?!

Оф, кога ще дойде понеделник... Grinning

Hug

# 368
  • Вестерос
Самите ДиД казаха в инсайда,че нарочно така са избрали, за да е шок и никой да не предполага,че този герой ще направи това.

# 369
Хора , научих нещо много важно , току що , не е предсказание , но е много вярно. Сега разбирам нещо важно.

Скрит текст:
Както казах вече , започнах отначало Троновете. В момента Оша казва на Бран, че старите богове помагат само на Север , на Юг не могат, защото там отдавна язовите дървета са изсечени. И се оказа права. Колко стапки умряха на Юг, а другите едвам се спасиха ? Колко старки обаче винаги са на косъм , но и винаги ОЦЕЛЯВАТ , защото са на север ? Това не е ли важно , и свързано със старите богове ?
 Тоест старките са защитени на Север , където им е домът. Затова и победиха КНН . На Юг с Церсей , няма да е Старк , друг ще е .
[\spoiler]
Не е това, не я слушай Оша.

# 370
Искам нещо да уточним за Дани и възмножността/невъзможността да има деца. Ако греша, ме поправете - главите на Денерис не са ми силна страна.
Хал Дрого нападна народа на Мири маз Дуур, за да ги пороби, продаде и финансира флота за Денерис. Този народ  се нарича "агнешки хора", те са много миролюбиви хора и напълно беззащитни.
Дани естествено беше ужасена от видяното, но това не изключва фактът, е тя е първопричината този ужас да сполети тези хорица. Опита се да "поправи" нещата като накара дотраките изнасилвачи да се оженят за изнасилените. Scream
Мири Маз Дуур предупреди Денерис за всички рискове от кръвната магия. Предупреди я в никакъв случай да не влиза в шатрата. Тя влезе, Джора я внесе.
Дали тази жена е искала да убие бебето или само злорадстваше накрая, не знаем. Тя твърди, че е спасила света от "Жребеца, който ще го язди".
Аз обаче твърдя, че тя помогна Денерис да стане "Жребецът, който ще язди света", като има пряка роля в излюпването на драконите. Драконите са резултат от кръвна магия с човешко жертвоприношение.

Кажете ми сега - би ли било честно спраямо другите герои Дани да получи всичко - и уникални мощни оръжия, и трон, и любов, и възможността да стане майка?

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:08 от irena681

# 371
Ами обикновенно това става, цял сериал, книга, филм казват как нещо не може да стане и хоп, накрая става.
Не съм фен на такова развитие но изглежда логично и възможно.

# 372
Кажете ми сега - би ли било честно спраямо другите герои Дани да получи всичко - и уникални мощни оръжия, и трон, и любов, и възможността да стане майка?
Какво разбираш под честно? Всеки получава това, което си вземе.

# 373
Досега освен дракони, не е получила кой знае какво. И за тия дракони заплати доста висока цена. Другото е любовта на Джора 💓💓💓Нито трон ѝ се полага, нито мъжът, в който е влюбена я обича, те първа ще разберем колко от армията си е изгубила. Така че аз ако бях на нейно място щях да съм в сериозна депресийка.

# 374
Искам нещо да уточним за Дани и възмножността/невъзможността да има деца. Ако греша, ме поправете - главите на Денерис не са ми силна храна.
Хал Дрого нападна народа на Мири маз Дуур, за да ги пороби, продаде и финансира флота за Денерис. Този народ  се нарича "агнешки хора", те са много миролюбиви хора и напълно беззащитни.
Дани естествено беше ужасена от видяното, но това не изключва фактът, е тя е първопричината този ужас да сполети тези хорица. Опита се да "поправи" нещата като накара дотраките изнасилвачи да се оженят за изнасилените. Scream
Мири Маз Дуур предупреди Денерис за всички рискове от кръвната магия. Предупреди я в никакъв случай да не влиза в шатрата. Тя влезе, Джора я внесе.
Дали тази жена е искала да убие бебето или само злорадстваше накрая, не знаем. Тя твърди, че е спасила света от "Жребеца, който ще го язди".
Аз обаче твърдя, че тя помогна Денерис да стане "Жребецът, който ще язди света", като има пряка роля в излюпването на драконите. Драконите са резултат от кръвна магия с човешко жертвоприношение.

Аз съм на същото мнение , въпреки, че според мен, Мири е неблагодарна и прецака много яко Денерис. Единственото хубаво са драконите.  Но жребецът може и да е детето в нея в момента. Иначе определено не смятам, че тя ще седне на трона.

Общи условия

Активация на акаунт