GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 177
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 345
  • На морето!

- как ще реагира Денерис на факта, че е спала с племенника си и че всъщност не е тя обещаната принцеса, защото де факто тя нямаше време да реагира до сега...

Това се случи на финала в миналия епизод.
Реакция нямаше. Имаше реакция на това, че той е наследника на Железния трон.
Тоест не и дреме, че е спала с племеника си.
Нали вече говорихме, че преди всички събития тя е очаквала да продължи традицията и да се омъжи за брат си. Едва ли племенникът е по-голям кръвосмешенчески проблем от брата.

# 346
Ами предатели и нещастници , без капка благодарност.

# 347
И аз гледах. Шока попремина. Развълнува ме много, определено съм доволна, но имам и забележки.
Скрит текст:
1. Не разбрах защо дотраките и Джора се втурнаха сами в началото. Подобна стратегия би проработила, ако се биеха срещу нормални хора, а не зомбита. Айде това им го прощавам.
2. Джон направи каквото беше по силите му. По едно време само си стоеше на Регал. Бран ли вардеше? НК ли чакаше? Не можах да схвана.Очаквах той да убие НК, но признавам това с Аря ме изненада.
3.Относно Аря. Страхотна беше. Не знам само как в един момент се озова вътре в Зимен Хребет и зомбитата какво диреха там. Само си сновяха безцелно. Направи ми впечатление това със сините очи и въпреки това не можах да включа, че ще убие НК. Първата ми мисъл бяха зомбитата и ББ и докато стигнем до заветната сцена съвсем бях забравила за Аря. Добре се разсеях с Джон и останалите. 😂
4. В криптите: добре беше направено.
Харесаха ми Санса и Тирион. До сега бях твърдо против да се съберат, но ако оцелеят и се вземат накрая, няма да се разочаровам. И Мисандей ми хареса. Беше права за себе си и драконите наистина помогнаха. Макар, че с тази буря ги изкараха от строя и не бяха максимално ефективни.
5. Мормонт: ех, ех!!! Достоен край, но защо и двамата!?! 😭😭😭
6. Денерис ми хареса. Държеше се така както трябва и се би до последно.
7. Драконите: къде изчезнаха в един момент? Зарязаха и Джон и Дани и се върнаха най-накрая да оплакват Джора. Тук Д&Д не го бяха доизмислили.
8. И накрая: много неестествено беше това, че дойдоха 1000 зомбита зад портите и някакси 4-5 човека успяха да им устоят. И то главните - Бриен, Тормунд, Джайм  и т.н. 🤣🤣

# 348
  • Вестерос
Мири Маз Дур беше ,не Мари. Освободиха я,но оскверниха и убиха сънародниците й.

# 349
Да питаме енщо друго - тая вещицата Мари уби Дрого. Заради отмъщението,  че я плениха ли беше ? Толкоз ли не е благодарна на тва , че Денерис я освободи и я защити? Бахти неблагодарните хора навсякъде !
Заради това, че дотраките бяха унищожили всичко значимо, за което си е струвало да живее. 

# 350
  • 221B Baker Street
За Аря
Скрит текст:
Точно, преди да скочи срещу КнН, единият Друг се извърна лекичко, все едно я е видял. Той и КнН я усети, защото моментално се ибърна и я сграбчи за врата. Иначе Аря щеше да скочи на гърба му.

За Бран
Скрит текст:
Нали обсъждаха всички в нощта преди битката, че Бран е Триока врана и за това КнН иска да го убие - защото е паметта на този свят. Без него ще има само безкрайна черна нощ. Триоката врана не е магьосник, не е и просто гадател, той е миналото, настоящето и бъдещето на света.

За Джон
Скрит текст:
Да, Джон е син и на Лиана Старк, но всички ще виждат само Таргериен в него. А и името му си е Егон Таргериен.

# 351
Малко мимове от мрежата
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:08 от Вечерница

# 352
  • България
Мири Маз Дур беше ,не Мари. Освободиха я,но оскверниха и убиха сънародниците й.
И са я изнасилили няколко пъти преди Денерис да се намеси.

# 353
  • Вестерос
Сложи снимката в спойлер

# 354
  • 221B Baker Street

- как ще реагира Денерис на факта, че е спала с племенника си и че всъщност не е тя обещаната принцеса, защото де факто тя нямаше време да реагира до сега...

Ами тя всъщност нямаше много време да реагира, щото КнН дойде пред ЗХ. Имам предвид истинска реакция - ще го намрази ли, ще се откаже ли от претенциите си, ще го подкрепи ли, ще продължи ли да го обича, както твърди...

# 355
Хора , научих нещо много важно , току що , не е предсказание , но е много вярно. Сега разбирам нещо важно.

Скрит текст:
Както казах вече , започнах отначало Троновете. В момента Оша казва на Бран, че старите богове помагат само на Север , на Юг не могат, защото там отдавна язовите дървета са изсечени. И се оказа права. Колко стапки умряха на Юг, а другите едвам се спасиха ? Колко старки обаче винаги са на косъм , но и винаги ОЦЕЛЯВАТ , защото са на север ? Това не е ли важно , и свързано със старите богове ?
 Тоест старките са защитени на Север , където им е домът. Затова и победиха КНН . На Юг с Церсей , няма да е Старк , друг ще е .
[\spoiler]

# 356
  • 221B Baker Street
Северът ще ги помни!!!
Скрит текст:

# 357

Ами тя всъщност нямаше много време да реагира, щото КнН дойде пред ЗХ. Имам предвид истинска реакция - ще го намрази ли, ще се откаже ли от претенциите си, ще го подкрепи ли, ще продължи ли да го обича, както твърди...
Едва ли изведнъж ще го намрази, но тя си иска трона. Абсурд да му го отстъпи. Най-много да му предложи да се оженят и да делят властта, но ако съдя по промото няма да има такова нещо.

# 358
Лично мнение - за нея произходът на Джон е джакпот. Сега двама Таргериън ще претендират за трона, няма проблем да са крал и кралица (обичането е бонус), а позициите на Церсей съвсем олекват. Стига само Джон да не оплеска нещата....

# 359
Тиф, редактирах. От превъзбуда забравих да ги сложа в спойлер

Общи условия

Активация на акаунт