GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 787
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 990
  • Вестерос
Абсурд да приеме Джон, по-скоро би абдикирал

# 991
  • София
Като гледам снимките от промото, на изгарянето на труповете след битката липсват Джайм, Бриен и Подрик. Вероятно са на някаква мисия.
Да не обикалят бойното поле.. за възкръснали...скелети.Пепел ми на устата😲
И дали всички ББ.. дадоха фира😲
В едно от промо-видеята... ЗХ изглеждаше... опустошен, с въргалящи се в снега Игла, мечът на Джон... Украшение то на Денерис... разбита количката на Бран.. 😲

# 992
  • Вестерос
За заблуда беше видеото... Както и голямото сбогуване  и почти никой не умря...

Много се смее, много

https://www.facebook.com/omazeworld/videos/291496911773857/

Емилия: Искаш ли да гледаш последния епизод с Емилия Кларк
Минувачка: Аз съм фен на The Walking dead

Grinning Grinning Grinning

Хора, гледала съм стотици сериали, чела съм стотици книги, никога не съм се вълнувала така, никога. Grinning

# 993
хахххха това брак-Джон-Церсей е дори по- нереално от Тирион-Церсей. Те се мразят от дъното на душата си. Церсей уби бащата на Джон.
Това е все едно Магнаря, чиито баща Джон уби,  - ако бе оцелял да се  бе омъжил  за Санса, която му е сестра./братовчедка

# 994
  • Вестерос
Във видеото Емилия пита един дали иска да гледа последния епизод, в него играе едно много яко момиче, Денерис Таргариен. Дали ни мята или е спойлер, че ще е и в последния епизод?

# 995

Хора, гледала съм стотици сериали, чела съм стотици книги, никога не съм се вълнувала така, никога. Grinning

Аз съм се вълнувала много отдавна, като бях дете и пуснаха по кината Междузвездни войни. Joy Сега е лесно. Има инфо, снимки в нета.. всичко има. Тогава нямаше нищо. Може би затова аз не съм толкова критична към това, което гледам. В днешно време хората са пренаситени от зрелища и нищо не може да им хареса. Постоянно търсят недостатъци във всичко.

# 996
понеже много критикувах, нека ви споделя нещо - трети епизод осми сезон, е първият от който съм наистина доволен от играта на Емилия Кларк. Явно трябва по-малко "муцунки" да прави и повече да го раздава уплашена или просто да се бие и ще има смисъл.

# 997
  • Вестерос
Да, съгласна съм, супер беше Емилия. Както писах, много се учудих, че развъртя меча Grinning Аз май ще си го пусна за втори път.

# 998
Разбирам усещането.
Сега обаче май ще ми е по-лесно да се разделя със сериала.
Да си кажа честно с КН си представях, че Бран ще го прилъже в техния "интернет", а Мелисандра ще изгори дърветата, докато са там.

# 999
  • Вестерос
Офф на какво попаднах, значи Чичо само си мени мнението

"I don't think Dan and Dave's ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have," he told 60 Minutes. "But they may be on certain secondary characters, there may be big differences."

# 1 000
  • 221B Baker Street

# 1 001
  • Вестерос

# 1 002
  • България
хахххха това брак-Джон-Церсей е дори по- нереално от Тирион-Церсей. Те се мразят от дъното на душата си. Церсей уби бащата на Джон.
Всъщност уби вуйчо му, който пък го обрече на живот като копеле. И после на Нощен страж- т.е. монах.
Та така.
Но предложението ми беше за оная тема с анкетата за най-неочакван финал.
Започна се от фразата: "Очаквайте неочакваното".
Това ми се стори най-неочаквания финал, обаче в светлината на отминалите събития не е Чак толкова неочакван вече.
Ще трябва нещо друго да измисля Laughing.

А Церсей не мрази младите, красиви мъже.  С тоя гнусен Юрон сигурно съвсем.

# 1 003
Офф на какво попаднах, значи Чичо само си мени мнението

"I don't think Dan and Dave's ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have," he told 60 Minutes. "But they may be on certain secondary characters, there may be big differences."

не е казал нищо, което вече да не е повтарял сто пъти. На финала  книгите и  сериала ще се съберат. Дотогава ще има различия по пътищата до достигането му. Накратко ако Мартин е казал, че накрая Тирион и Санас печелят така ще бъде и при ДиД, а  начининът как ще го направят  ДиД ще е различен

@ Моарейн все тая. Нед цяла живот беше баща за Нед, остави биологичните понятия. Джон го усеща като баща.  Важното е, че не може да се ожениш за човек, когото толкова много мразиш.
Освен това Джон отиде на Вала по собствено желание, Нед нямаше желание да го изпраща там. А и не е да имаше безкрайни опции. Точно за това му решение не го обвинявам.

# 1 004
Можеш
Ако мислиш за народа.
Джон натвори много немислими неща, да не изброявам

Ако много държите Церсей да умре, залагам на Санса. Май само тя знае как убиха Джофри, мрази Церсей, но и я познава добре. Перфектна е. И ще я измести Wink Може на сватбата с Джон Joy, за да се спази традицията със сватбите

Общи условия

Активация на акаунт