GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 885
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
Не забравяйте, че при демокрацията пак трябва някой да управлява. И войни им пак
Бран ще управлява😀
Къде е демокрацията в това?

# 1 246
За да се бракосъчетаеш с брат/братовчед и да имаш деца от него/нея или трябва да те подготвят от дете за тая идея или да има привличане като при Ц и Дж.
Не мисля , че Санса и Джон ще са ок да имат нещо общо .
през средновековието не е било ненормално да се женят братовчеди. В света на Мартин също е популярна практика. А сред Таргите има и по-близки бракове. Санса от малка знае, че брака й ще е политически, но се надяваше да попадне на нормален мъж. С Джон се познават отдавна, напоследък имат добри чувства един към друг. Петир като говори с Джон за чувствата си към Санса, Джон му скочи.

Не е най-естественият вариант, но не е абсолютно невъзможен. Същото може да се каже и за двойка Санса-Тирион.

# 1 247
Като чета теориите Ви , по -добре да няма ЖТ ! Да , сериала се казва ЖТ, ще е напълно логично , да го видим как той изчезва ! Никой не е казал, че това ще е щастлив край , и всички родове ще са щастливи , напротив - ще има умрели главни терои според мен.
Сериалът се казва "Игра на тронове", няма как без трон. Отделно имаш име на книжната сага: "Песен за огън и лед".

Неслучайно два пъти дадоха разрушен ЖТ. Продължавам да вярвам, че играта ще приключи и трон няма да има или ако има , ще бъде разрушен за доброто на всички ! Той само беди носи този трон ... не видях нищо хубаво от него !

# 1 248
Денерис Комунистката се надявам да я пречукат. Тя е за психиатрия..

Аз пък искам Церсей да я спипа и да я продаде на ония от Робския залив.

П.П. Снощи гледах Небесното царство да сравня битките и ебаси там принц Доран и Джора играят.

# 1 249
В сериала се оказа, че никой не получава точно това каквото иска и винаги се случва нещо различно.

Аз се чудя за няколко неща.... Нали се каза, че драконът има три глави.... В сериала са само две....
Другото какво става в Дорн, ясно Мартел са аут, но кой управлява там....
И накрая си мисля, че ролята на Бран ще бъде да унищожи магията и във Вестерос да настъпи баланс при сезоните...
За трона ми е трудно да преценя, може всичко да се върне отпреди завоеванието и да се появят отделни кралства,.

# 1 250
Игра на тронове също е и да разрушиш трона.

П.С. Това - Дани да я вземат за робиня си го мечтаех докато беше в Робския залив. Ама уви - не стана.
За много голяма боска се бе взела, уж братство, равенство, пък само раздаваше команди.

# 1 251
Денерис иска власт, обаче когато можеше да я има, какво направи? Мен не ме интересува какво говорят, а какво правят, когато наистина е важно.
Какво направи ли?
Изпрати Джон и сие на безмислен зомби лов, за да докажат на Церсей, че има живи-мъртви, за да сключат примирие. Дани се страхуваше за земите, които беше извоювала и без примирие нямаше да тръгне.
А после НК получи и дракон.

# 1 252
Денерис иска власт, обаче когато можеше да я има, какво направи? Мен не ме интересува какво говорят, а какво правят, когато наистина е важно.
Всъщност Денерис си беше съвсем добре в къщата с червената порта и лимоновите дръвчета. Не искаше нито трон, нито власт. Братото и беше чалнат на тема връщане на трона, продаде я, промиваше и мозъка, плашеше я, притискаше я (впрочем тя нито веднъж не поиска от хал Дрого войници и злато за връщането на брат и на трона, което е доста показателно. Все Визерис си ги просеше.) , а когато тя оцеля някак, изгубвайки всичко и излюпвайки драконите, нямаше друг избор, освен да се върне във Вестерос и да се грижи за него, макар и не седнала на трона все още.

# 1 253
На всичкото отгоре драконът й не можеше да откара "Седморката на Блейк" до Вала, но не му беше проблем да си ги прибере. Да му се чудиш.

П.С. тя реално Денерис никакъв трон не е губила, че да си го връща. Губили са го Регар и Визерис. Дани си бе перфектно в червената къща, като изгнаничка, Робърт не я закачаше, слугите на Илирио се грижеха за нея, какво повече й трябваше?

# 1 254
Трона и стана фикс идея на Дани.
Кой беше казал, че тези които умишлено преследват властта, никога не я получават или я губят?

# 1 255
Денерис Комунистката се надявам да я пречукат. Тя е за психиатрия..

Аз пък искам Церсей да я спипа и да я продаде на ония от Робския залив.

П.П. Снощи гледах Небесното царство да сравня битките и ебаси там принц Доран и Джора играят.

Я - кои са принц Доран и Джора. Гледах небесното царство само преди дни, но не ги видях.

П.С. по-добри са битките нали?
П.П.С. снощи гледах как са правили ефектите на Т-1000 в Терминатор 2, а тогава дигиталните ефекти, едва са навлизали. Стори ми се много интересно.
......
Церсей ако я спипа Дани - директно на Кибърн. Да и прави лоботомия.

# 1 256
Пепел ти на устата Satisfied.
Без демокрация във фентъзитата, моля!
Искам седем независими кралства.

Що пък не. На Вала си имаха демокрация. Сега останалите епизоди предизборна кампания и накрая Джон президент.

# 1 257
  • София
Още от сезон едно е ясно, че накрая ще има битка между Хрътката и Планината. Simple Smile

# 1 258
Трона и стана фикс идея на Дани.
Кой беше казал, че тези които умишлено преследват властта, никога не я получават или я губят?
Ако и беше фикс идея, нямаше да се размотава на север. Директно с трите дракона в КЧ, изненадващо опърляне на Церси и тайфата и в двореца, дотраките и неопетнените с корабите идват до сушата, от там беж към КЧ и трона е неин. После щат не щат ще я признаят.
Истината е, че изборът и беше или при дош халеен, или към Вестерос. Никога не е имала амбиции да управлява в Есос, беше просто етап от пътя към Седемте кралства.

....
За жалост избора на актриса за ролята на Денерис беше крайно неудачен. Повечето негативи, които отнася гераинята са заради изпълнението на актрисата. Виж със Санса нацелиха джакпота.

# 1 259
Доста е смешен на Санса политическия опит. Тя винаги е била или марионетка на някой, или действа зад гърба на хората, откак почна да мисли и самостоятелно. Лошото е, че мина през школата на кутрето и попи от него не добри неща докато й изнасяше. Как пък точно от него реши да се учи? То се и видя в последния епизод как настройваше Тирион срещу Денерис докато другите умираха навън, а реално Денерис даде всичко в тази война. Дани няма нищо общо с мисленето на Церсей , която  е завършен егоист. Санса на ЖТ да зяпа с отворена уста ще ми е голям смях, пък и с нищо не го е заслужила.
Единственият за мен, който става за крал е Джон с ръка Давос и Сам да го съветват. Само с хора доказано честни и почтени нещо може да се промени, със Санса, Тирион и т.н светът ще си остане същия.

честните хора като Нед ги видяхме докъде стигат в политиката - режат им главите. В Чертога трябва да си пазиш гърба, да се съюзяваш със стари врагове, да си понякога безмилостен, а друг път - милостив, да си ту щедър, ту да поддържаш икономии, накратко да имаш голяма гъвкавост на мисълта и да вриш и кипиш сред интригите. Няма лошо ако желаеш промяна, но някои от най-добрите крале са умеели да бъдат и интриганти.

@ Аниш, точно защото й стана фикс идея трона отиде във Вестерос. можеше да си строи в Робския залив и да си кука там. Изживяваше се като някаква кралица, майка на народите или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт