GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 702
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 500
За Даарио се спрягаха разни фен-фикшъни, че е копеле на Юрон - но едва ли.

# 1 501
Даарио може да дойде да помага на Дани. Не е изключено. Той винаги ми е бил безразличен, тъй че все тая.
Сняг, чела съм теория, че бил Бенджен. 😂😂😂

# 1 502
Да бе, копелета валяли отвсякъде. Айде стига вече. Достатъчни са тия, с които разполагаме.

# 1 503
Е как да ни оправдаят очакванията като сума ти време ни облъчваха, че светът още такава битка на екран не бил виждал, най, най, не знам каква си, колко седмици я снимали, какви чудеса и т.н. Сами си го направиха сега разочарованието и ниския рейтинг.

П.п. аз за сюжета нямам чак толкова претенции, но тази тъмница ужасно ме издразни. На тв го гледах, на лаптопа, и накрая на телефон беше най-добре. Това е, викам си, може пък и те с телефон да са го снимали Simple Smile

# 1 504
Най-тъпото е, че понякога не е нужно един филм да е скъп, за е качествено направен. Имаше една класация на филми, направени с под 20 милиона донесли стотици милиони приходи.

https://profit.bg/klasatsii/mezhdunarodni/niskobyudzhetni-filmi- … omen-kasov-uspeh/

П.С. Толкова ли беше трудно да направят пет мамута и два великана, които ги яздат? ако и примюкъла ще е такъв по-добре без него да минем.

# 1 505
Игра на тронове поддържа много висок рейтинг. Смешното е , че в началото, когато беше по- качествен, рейтинга беше по - нисък, а сега - обратното.😆

# 1 506
За тъмницата по време на битката дочух, че КнН бил вдигнал и Тошо от Правец пък той им наложил режим на тока та затова било тъмно.

# 1 507
реклама Есме, реклама. качеството и рекламата са две различни неща. Може да създадеш най-големия боклук да направиш агресивна реклама и ще се намери кой да го купува.

# 1 508
Butterfly,Джакен е фалшиво име, което Никой-ът използва. Чела ли си книгите? Там има обяснения. Интересно е.
Сняг, знам. Но този финал е толкова банален. Не искам изобщо да го приемам като възможност. 😂😂

Не, не съм чела книгите. Но видях в една книжарница ОРИНДЖ как много от книгите на Мартин са струпани - по герои, поредица, отън и лед и нищо не разбрах .. Grinning Тоест дори не знам как се казва точно поредицата, защото не ми се занимава да чета за героите, тъй като единствено Аря ми е любимката и ако ще взимам книга, то предпочитам да е поредицата + книгата на Аря.
Кога се очаква да излезе последната книга, за да се завърши поредицата?

За Даарио, аз бях писала първа, но тогава никой не ме отрази, а именно , че Денерис го остави в Мийрин да властва там. И аз си мисля, че може би най-неочаквано ще се появи с останалата армия (ако има таква ) от там, за да се притече на помощ.

Във втори сезон виждам някои видения в последния епизод, нещо ми се навява мисълта, че май Денерис ще е пътничка. Ако светът остане без магиите - то драконите и Денерис ще изчезнат, защото  с излюпването на драконите, са се отключили и магиите.
Не знам и аз вече, хем ми се изясняват някои работи, хем се обърквам още повече.

ЛОРД СНЯГ - Да, така ми е по - лесно. Аз затова помислих, че евентуално Джакен е бил някоя личност, но му е откраднато лицето. (Но пък е красавец , и с този бял кичур аууу Heart )

Игра на тронове поддържа много висок рейтинг. Смешното е , че в началото, когато беше по- качествен, рейтинга беше по - нисък, а сега - обратното.😆

Първи сезон като че ли много повече ми харесва и ми допада, по-прилично изглежда сюжета и всичко в сравнение с последните сезони. Но пък от друга страна, в последните сезони поне ги няма масово малоумните персонажи, които ме дразнеха и ми клатеха нервите...

# 1 509
И аз си го мислех това за Даарио, но досега трябваше да го видим, все някаква подсказка трябваше да сложат.  А, и как ще направи преврат, той няма толкова мъже.
Не му трябват хора, предишния път двамата главатари уби и толкоз. Вярно обаче, че той беше третият.
Оооо Дариооо пък кво ще дири във Вестерос?, Денерис ли? Според мен нито него, нита Джакен ще видим отново в сериала. Те са пълнеж, които са нямали късмета на Лиана.
Ами точно Денерис, той много я обича, искаше да дойде с нея. Ако сега е чул, че в Есос събират Златната дружина да се бие срещу Денерис, защо пък да не реши да удари едно рамо...

# 1 510
ххахахахахахахаха Бътерфлай ти зададе въпроса на века.*  Никой не знае кога ще свърши поредицата! Има седем книги, за двадесет  и кусур години са написани пет, шестата я чакаме от осем години, като от четири години Мартин ни казва "следващата година", с надежда сме най-накря да излезе тази. Кога ще излезе седмата никой не знае!

* "Кога Мартин ще приключи "Песен за огън и лед" - това е екзенстенциален въпрос

извинявай, ако съм сарскастичен, ама от седем-осем години феновете непрестанно това се питат един друг? - очертава ли се краят, вече са изгубили надежда и ми е смешно.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 00:02 от Лорд Сняг

# 1 511
С това темпо Мартин трябва да е намерил огърлицата на Мелисандра, че да ги довърши.

# 1 512
Е , не знаех. Grinning Ето за това говорех: https://www.ozone.bg/product/tirion-lanistar-madriyat-shegobiets-tvardi-koritsi/

Има цяла книга за Тирион, а не мога да намеря за Аря!!!!!

# 1 513
Тирион не съм го чел, но май са разни негови лафчета, извадени от книгите. Бедата при Мартин е че много се разводнява - написа книга за Рицарят на Седемте Кралства, за ИСторята на Весторос, за Тирион, сега за Огън и Кръв и тя е само първа част,  написа и приказка за  Ледения дракон, обмисля да напише "Вълчиците на Зимен Хребет", което ще включва и Лияна Старк, както и втора част на Огън и кръв, междувременно си пише поредицата Дивите карти, ходи по интервюта, пише в блога си, говори с издателката и редактората, показва някакви чернови на ДиД..... но не пише Ветровете. мързи го.

# 1 514
Няма книга за Аря. Има книга само за Тирион, защото му е любимец.

Никой не може да ме убеди в дълбоката и вечна любов на Даарио към Денерис.

Общи условия

Активация на акаунт