GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 702
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 515
Тирион не съм го чел, но май са разни негови лафчета, извадени от книгите. Бедата при Мартин е че много се разводнява - написа книга за Рицарят на Седемте Кралства, за ИСторята на Весторос, за Тирион, сега за Огън и Кръв и тя е само първа част, междувременно си пише поредицата Дивите карти, ходи по интервюта, пише в блога си, говори с издателката и редактората, показва някакви чернови на ДиД..... но не пише Ветровете. мързи го.
Гледам е на 70 години, ако за 8 години не е издал 6 книга, да не говорим за 7 .
По-добре да се организираме ние всички тука като запалени фенове и да си спретнем двете книги , хехе Grinning

Иначе откъм сериала - И аз съм съгласна, че Даарио не я обича кой знае колко Денерис, Джора беше този , който я обича повече от всички и всичко.

# 1 516
дълбока любов на Даарио към Дани няма. Има дълбока любов на Даарио към трона.
Честно казано не е честно - Аря е любимка на жената на Мартин.

Еми .... Игра за тронове - 1996
              Сблъсък на крале - 1999
               Вихър от мечове - 2000
               Пир за врани 2005
                 Танц с дракони 2011
                 Ветровете на Зимата - живеем с надежда за зимата на 2019. Четвърта поредна година Мартин обявява че "почти готов"
                 Мечта за пролет..........?

# 1 517
Да седне да пише тя тогава. Рано или късно в едно семейство, жената върши някоя работа, която отдавна е трябвало да бъде свършена от мъжа.

# 1 518
  • 221B Baker Street

Arya of House Stark. First of her name. Changer of Faces. Avenger of the Red Wedding. Slayer of The Night King. Protector of The Realm. 🙌

# 1 519
Butterfly, ако имаш време прочети ги. За мен няма друга такава поредица.
Тъкмо още един ще се присъедини към вечното чакане на Ветровете. 😂😂😂

# 1 520
Все пак има още един който конкурира Мартин - Ротфус. Аз не го харесвам, но въпроса е, че и той като Мартин не се е разбързал.

# 1 521
Butterfly, ако имаш време прочети ги. За мен няма друга такава поредица.
Тъкмо още един ще се присъедини към вечното чакане на Ветровете. 😂😂😂
С вас съм. Добре, че има онлайн  , току що си намерих от къде да чета и съм запазила линковете. Да видим ще ми хареса ли Grinning

ПС: Допълвам се. Бран е причината , Ходор да не може да говори и да казва само "Ходор", тъй като се е варгнал в миналото му. Но нещо не мога да схвана , как ще се е варгнал в миналото и ще причини тази повреда , при положение , че бъдещето не се е случило  ? Много ми е засукано всичко , ох...  има способности да променя миналото , но избира да не го прави. Хммм... само не ме мислете за луда , моля Grinning
Кои са петимата крале с войната  ? - Робърт, Нед, Станис, Ренли , Джофри , Церсей , Тивин , Денерис ., Роб Старк .. ами тука станаха повече от 5 Grinning

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 00:39 от Butterfly:3

# 1 522
  • София

Arya of House Stark. First of her name. Changer of Faces. Avenger of the Red Wedding. Slayer of The Night King. Protector of The Realm. 🙌

Аря Лектър Laughing

# 1 523
# 1 524

Аря Лектър Laughing

Не е Лектър това. Скорпиона от Мортал Комбат е.

# 1 525
Не исках да поставям въпроса, но вие давате ли си сметка, че Дани вече не е уникална със своята неизгоримост?  КнН също се оказа неизгорим.  Абе той верно ще се окаже Тарг (филмовият, не книжният)

# 1 526
  • Варна
Новата тема, предлагам да си я прави Хексе. Вече би следвало да се е върнала.  Аз съм само по заместване (не се справям добре, но няма как едва четвърта тема ми е)

Аз новата тема ще я направя в неделя, но ти имаш права да пуснеш нова анкета в тази тема.Wink

# 1 527
  • 221B Baker Street
Данка пак не вЕрва...

# 1 528
  • Варна
Промоснимки от следващия епизод:

Скрит текст:

Има период от време, в който не се знае къде е.
Нали това е времето... и когато уж е направил Джон... версията за пред Кат

Знае се къде е бил, няма скрито покрито,

П.п. Относно горните снимки,
Разделени са на отбор Денерис и отбор Север, Джон е отделно, Хрътката е при северняците. Джайм, Бриен и Подрик липсват.

П.П.П. Джендри също е при северняците.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 01:40 от Хексе

# 1 529
Здравейте,
Вашите теории будят у мен следните въпроси:
1. Ако се бяха скрили и ги причакваха умрелите до някой проход- как точно щяха да издържат на студа?? Нали постоянно се повтаря, че зомбитата не усещат студ - тоест, много е студено, а хората усещат студ и не могат да издържат дълго.

2. Ако Дани и Джон се оженят, къде точно ще живеят? Ако живеят "у Дани", Джон как точно ще ръководи севера?

3. Дето Джон крещя go, go, go - може да е било към Аря, но може и към дракона да е било. В смисъл на - айде, гад такава, трепи ме и да се приключва! За да го предизвиква един вид.

4. А този въпрос ме тормози няколко дни: едното зомби, не от пресните зомбитата, а от старите и съсухрени: някой го прониза с меч под брадичката, и изтече много кръв.
Въпросът ми е: зомбитата имат ли течаща, течна кръв?
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт