GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 654
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 635
Преводач за спойлерите?

Заповядай:

Скрит текст:
„Това е възможно най-лошият край, но всички потвърдени сведения са осигурени от източник, който и преди на няколко пъти ме е снабдявал с информация.

Някои от основните акценти са:
- Флотата на Юрон сваля дракона Регал;
- Джайм предава Севера. Мисандей е заловена;
- Армията на Дани залавя Джайм. Бриен се опитва да говори с него, но той отказва да я послуша;
- Санса казва на Тирион истината за потеклото на Джон. Тирион на свой ред уведомява Варис;
- Варис предава Денерис, тъй като смята, че Джон ще бъде по-добър владетел от нея;
- Церсей екзекутира Мисандей;
- Денерис екзекутира Варис. След това атакува Кралски чертог, битката е напълно едностранна;
- Тирион я умолява да бъде милостива, което тя отказва;
- Тирион освобождава Джайм, за да измъкне Церсей от града;
- Кралски чертог бива унищожен по време на битката. Дрогон изпепелява флотата на Юрон;
- Хрътката се сражава с брат си. И двамата загиват;
- Джайм се бие с Юрон и го побеждава, ала бива наранен смъртоносно;
- Джайм успява да стигне до Церсей и двамата умират заедно;
- Денерис екзекутира всички в Кралски чертог. Това не се понравя на Тирион и Джон;
- Денерис нарежда Тирион да бъде арестуван, за да може да го екзекутира за освобождаването на Джайм;
- Тирион се опитва да убеди Джон, че семейството му никога няма да е в безопасност, тъй като потеклото му го превръща в заплаха за претенциите на Денерис към трона;
- Джон разговаря с Денерис, която счита, че стореното от нея е оправдано;
- Джон се заклева във вярност на Денерис, след което я посича. Впоследствие се предава;
- В друго съобщение се твърди, че по време на същия епизод Тирион и Санса ще започнат да заговорничат, опитвайки се да привлекат Джон в каузата си срещу Денерис;
- Твърди се, че Санса накрая ще предаде Тирион, след като му е обещала, че ще управляват заедно. Вместо това предпочита да запази цялата власт за себе си. Пред Джон има два възможни изхода: да умре или да основе нов Нощен страж;

Някои от спецификите може да не са особено ясни, но основните моменти са конкретизирани. Същият източник ми съобщи (б. пр.: на който е написал този спойлер) за смъртта на Краля на нощта от ръката на Аря още преди седмици, но тогава не му повярвах. Източникът е работил по епизод 6, като екипът е съставил два възможни края за сюжетната линия на Джон.“

Та, това са спойлерите от по-горе. Лично за мен са хаотично нахвърляни фенски предположения, като милиони други преди тях. Кьорав слон няма вътре Animal Elephant.

Благодаря ти ! Да видим обаче колко е вярно , защото ми се струва ,.че не е. Денерис чак да я толкова луда , ще стане все едно гледаме Ерис...

# 1 636
  • HH
В тези спойлери има материал за три сезона, а остават 3 епизода.

# 1 637
В тези спойлери има материал за три сезона, а остават 3 епизода.

Не че не е възможно... и КНН трябваше да е примерно 2 епизода ама вместо това за по- малко от 30 мин го разчистиха.

# 1 638
То има време, но не виждам логика в половината неща.

# 1 639
Беше ми пре-любопитно да изчета над 20 страници - скоростта на писане се доближава до тази на светлината Simple Smile).

Жалко, че спойлерите
Скрит текст:
са толкова мрачни

Но благодаря, че сте ги споделили.  Heart Eyes

Аз попаднах на няколко откъслечни тези дни, които сега се навързват в една история - дано да е фейк.

Скрит текст:
А именно - че Мисандей ще бъде обезглавена от Планината. Което е отвратително, като се има предвид колко е нежна и красива, и лоялна, а той - огромен и противен.
Също прочетох, че в епизод 5 Санса, Джейми, Денерис, Джон, Давос, Церсей са още живи и мърдат.
На няколко места се спекулира с теорията, че Джон ще убие Денерис.
Ако Церсей наистина нареди екзекуция за Мисандей, Денката като нищо ще подпали града.
Аз, вероятно, бих. Без да съм кръвожадна. До момента не съм пожелавала смъртта почти на ни един герой.
Ако Денерис изгуби контрол, опожари града и убие Тирион без причина, Джон може и да я светне.
Но този край не ми допада

Смятам, че Джайм за нищо на света няма да тръгне срещу сестра си - особено както е бременна.

П.П. Само за протокола - Winterfell си е буквално Скалист зимен хълм/ хребет. Няма общо с глагола "падам".

# 1 640
Well-known, може да се разглежда и като игра на думи. Знаем го Мартин.
Относно спойлера - порових се и намерих продължението:  
Скрит текст:
Бран го избират за крал. 😂😂 А съветници са му Сам, Брон(?), Давос и май Тирион, който явно не умира в този вариант.

# 1 641
# 1 642
  • София
Благодаря ти ! Да видим обаче колко е вярно , защото ми се струва ,.че не е. Денерис чак да я толкова луда , ще стане все едно гледаме Ерис...

Ето защо трябва да се забрани пускането на спойлери или да си направите една отделна спойлерна тема.  Confused
Отново ще помоля изключително културно, не разваляйте кефа на тези, които не искат да знаят НИЩО.

Не е насочено към Бътерфлай. Към всички е. Без да иска се е изпуснала и коментира това което е разбрала без да слага спойлер. Това е допустимо, защото всички са много емоционални към шоуто и се пускат мнения с бясна скорост. Ако не е тя, ще е някой друг. Не ме интересува дали е фейк или не е фейк, защото ще си имам вече едно на ум за
Скрит текст:
Денерис
. И дори да не е вярно покрай това мислене мога да пропусна нещо друго.

Не знам вече...…..  Sad

# 1 643
Дяволо , аз не е съм се изпуснала.  В крайна сметка колко неща изписахме с наши предположения и т.н. и на никой не разваляме кефа , а аз съм написала 1 име , което дори не се знае дали е вярно и съм разваляла кефа ?! Разбирам да съм написала половината неща , добре. Но аз щях да сложа спойлер (скрит текст) , а не да го пиша без такава опция. Какво толкова можеш да разбереш от 1 име? Че е жив, че е умрял ? А и 1 човек преди някалко страници много хубаво написа 3 правила.  1. Не вярвай на всичко прочетено
2. Провери източника и информацията
3. (Е съжалявам какво беше 3-тото правило).
Но не смятам, че съм направила недопустим гаф... но ако е вярно , хубаво извинявям се и от тук нататък всичко в скрит текст , за да не развалям  "щастието"на хората.

# 1 644
  • Бургас
Елеонора ми се губи! newsm78
Заради нея и нейните коментари влязох тук.

Не мога да понасям Денерис.Ако седне на трона спирам да гледам от най-тъпо разочарование. Sick

# 1 645
Well-known, може да се разглежда и като игра на думи. Знаем го Мартин.
Относно спойлера - порових се и намерих продължението:  
Скрит текст:
Бран го избират за крал. 😂😂 А съветници са му Сам, Брон(?), Давос и май Тирион, който явно не умира в този вариант.

Есме, разбира се. Тълкуването Ви е съвсем ок.

Не ми харесва, че ...
Скрит текст:
Санса ще преметне всички - особено Джон и Тирион - за да се домогне до трона.
Такъв финал би бил достоен за трона, на който явно ще сядат коварни владетели, но за мен е кофти.
Бран не го виждам хич като крал. Има да блещи очи и да подхвръква с гаргите - за ужас на придворните си.
Но трагедията с Мисандей я прочетох на няколко места и я намирам за ужасяваща.
Впрочем - напълно в стила на Мартин.

# 1 646
От Мисандей няма никаква полза вече. Да се омита. От Санса очаквам опити да си нареди пионките в своя полза. Все пак някой трбва да заеме мястото на Петир. той беше важна фигура в играта на тронове.

# 1 647
  • София
Бътерфлай, няма проблеми, наистина не те обвинявам, няма драми, използвах случая да подчертая още веднъж върху това, за да няма наистина гаф по-нататък като наближи края особено. А иначе човек ако познава добре материята и от половин изречение може да си направи извод. Мисля, че и сама го знаеш. Simple Smile

# 1 648
Бран някак трябва да стане НК, защото винаги е искал да стане рицар, а рицар и нощ, сещате се (да се върнем на играта на думи).

# 1 649
Well-known,
Скрит текст:
Мартиновата Мисандей е съвсем друга. Дете е и не вярвам това да е съдбата и. Сериалната много я харесвам и не искам нищо лошо да и се случи.
Спойлери:
Скрит текст:
От тези спойлери не можах да разбера: Санса коя власт иска за себе си? Трона ли? До сега не го е искала изобщо и изведнъж прецаква всички, за да го вземе. На мен не ми се връзва.
Джайм и той. Не ще да говори с Бриен. А иска да спасява пак сестра си, която му прати наемник. Никаква логика.
Тирион и той защо се съюзява със Санса преди Дани да е направила каквото и да било в КЧ?
А това, че Джон ще основава нов Нощен страж, също не го разбирам. Нали ги победиха вече. От кого ще пазят Вестерос? Дано са грешни.

Общи условия

Активация на акаунт