GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 677
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
The_Third,
Не знам, евентуално той има някаква връзка с Бран, телепатична такава. Абе просто си спомних шума на вятъра, полъха и че беше идентичен и някак си навързах някои неща. Сложно е и нямам ясен отговор, по-скоро някакво зараждащо се усещане... :о
Обаче се чудя има ли смисъл да си блъскаме главите ако финала ще е Дисни стайл, то някак си не остана време за толкова много неща, включително и това за което пиша.

Боб 99,
Може да не знае всичко, точно финала на историята е променил Бран с действията си. Струва си да се обмисли.
Но е факт, че дори и когато можеше КнН никога не потърси лична конфронтация с Джон.

Егати.. да не се окажат... роднини😂
Та за туй.. Си го кътка така..
Но винаги КН... му демонстрира, вдигането на.. синеоките.
В този ред на мисли.. КН били се в пряк двубой, лице в лице и... сам с някой човек?

# 1 666
  • София
само с Теон, ако това бе и бой, защото само с едно движение го елиминира.

# 1 667
  • София
Надградиха, обаче и образа на КН.
Фешън беше много...
Какъв опърпан беше, като се видяха със Сам.. ето и на Сам нищо не му направи
Остави го зад камъка..
Има нещо.. в цялата работа, не налита на бой,...
Сигурно има прекъснати... Здравни 😂😂

# 1 668
  • София
само с Теон, ако това бе и бой, защото само с едно движение го елиминира.
Знае кои са Главните от човеците и с тях не се... Закача

# 1 669
  • София
Обаче този вятър... И Бран, така де Триоката врана...
Има нещо тук или се надявам да има, но дори и насапунисан да е финала по линията с Трона и бъдещето на Вестерос си мисля, че ни подготвят за някакъв шокиращ туист, който да удари всички. Това все пак е Игра на тронове и аз изключвам тривиален финал!
Въпреки че както писа някой няма лошо и на това, защото живота е достатъчно жесток и сив (за не малко хора), а и колко велики шоута имаха своя нелеп финал през годините, така че силно се надявам ДиД да не съсипят и световния феномен.

# 1 670
Този Манс, случайно да е лошият Салазар в Карибски пирати с Джони Деп ?

# 1 671
Надградиха, обаче и образа на КН.
Фешън беше много...
Какъв опърпан беше, като се видяха със Сам.. ето и на Сам нищо не му направи
Остави го зад камъка..
Има нещо.. в цялата работа, не налита на бой,...
Опърпания беше бродник, а не КН.
Него винаги сме го виждали с броня.
Според мен не тръгна да се бие с Джон, защото не е имало нужда.
Накрая остави зомбитата да се оправят, реши, че е победил и го изненадаха. Бран го е организирал/предвидил, просто не видяхме как го прави.

# 1 672
Бран някак трябва да стане НК, защото винаги е искал да стане рицар, а рицар и нощ, сещате се (да се върнем на играта на думи).
Откакто подочух фрагменти от темата на Т-1000, не мога да се оттърва от усещането за нещо подобно:
Скрит текст:
отваряте на своя отговорност
Скрит текст:

Хахаха, това си го представях във връзка с друг сериал. Ама и за този става.
Примерно гаргите, ако се сберат в едно ...

# 1 673

Мра    Joy

# 1 674
Някой забеляза ли и разбрал ли е , че Кибърн е спасен от Роб Старк ?! А той гадняра , прави мръсотии на Старк и се съюзява със Церсей! Да беше умрял и изгнил гадината !

Пс: никой не ми отговори за Манс Grinning

# 1 675
  • Вестерос
Да,той е Манс.

Кога Роб е спасявал Кибърн?

Изсветлени сцени

https://www.boredpanda.com/game-of-thrones-brighten-up-scenes-se … mpaign=BPFacebook

# 1 676
Някой забеляза ли и разбрал ли е , че Кибърн е спасен от Роб Старк ?! А той гадняра , прави мръсотии на Старк и се съюзява със Церсей! Да беше умрял и изгнил гадината !

Пс: никой не ми отговори за Манс Grinning
Не знам кой е Салазар от Карибски пирати, ама в книгите още е жив и е на мисия да спасява фалшивата Аря от Рамзи.

# 1 677
Да,той е Манс.

Кога Роб е спасявал Кибърн?

Изсветлени сцени

https://www.boredpanda.com/game-of-thrones-brighten-up-scenes-se … mpaign=BPFacebook

3 сезон,  1 епизод.
Когато има масово избити в крепостта Харънхъл. Роб , Талиса и Кейтлин виждат, че само той е оцелял и го спасяват. А Кейтлин,  Роб я наказва в килия , задето освободи Джайм.

# 1 678
Обаче този вятър... И Бран, така де Триоката врана...
Има нещо тук или се надявам да има, но дори и насапунисан да е финала по линията с Трона и бъдещето на Вестерос си мисля, че ни подготвят за някакъв шокиращ туист, който да удари всички. Това все пак е Игра на тронове и аз изключвам тривиален финал!
Въпреки че както писа някой няма лошо и на това, защото живота е достатъчно жесток и сив (за не малко хора), а и колко велики шоута имаха своя нелеп финал през годините, така че силно се надявам ДиД да не съсипят и световния феномен.

Ето как ги виждам нещата аз Sweat Smile
Джон става крал с кралица Дани, но слагат Санса и Тирион да управляват Вестерос щото не им се занимава. Те заминават за Волантис, Юнкай (и др. градове които Дани освождава първите 2-3 сезона. ) и Вее Дотрак да затвърдят мира и там.
 Аря и Джендри заминават на околосветско пътешествие,  Бран губи силите си, Церсй и Юрон ги пращат при каменните хора в изгнание или ги продават на някой хал.

# 1 679
  • София
Точно това забелязах, че Роб Старк спаси Кибърн, но как се озова после при Джейми, тъй като той му лекува ръката, та накрая с него стигна до Церсей....ми се е загубило!

Общи условия

Активация на акаунт