GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 654
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 710
Спомням си, че Крастър даваше само момчета, но ми се върти в главата, че и някои диваци са давали деца на ББ или, че са изчезвали деца, т.е. ББ са ги крали.
Но може и да бъркам.

# 1 711
На Крастър му трябват жените, за да раждат, за да може той да дава момчетата на ББ като отплата или жертовопринушение. Не е защото момчетата на него не му трябват и решава да се оттърве от тях, нито пък разширяването на хараме е водещо в случая. Но защо на ББ им трябват само момчетата не знам.
Аз нямам спомен Диваците да са им давали нещо. Прочети даже в другата тема какво писах снощи.

# 1 712
  • Варна
Спомням си, че Крастър даваше само момчета, но ми се върти в главата, че и някои диваци са давали деца на ББ или, че са изчезвали деца, т.е. ББ са ги крали.
Но може и да бъркам.
Бъркаш. Това за диваците е смъртен грях. Те и затова мразеха Крастър. А бащата на Крастър не е дивак, член на Нощния страж е бил.
Спомням си в книгите Крастър казваше, че когато няма бебета, давал на бродниците овце.

# 1 713
Мерси, Хексе. Тези неща съм ги забравила. Овцете за ядене ли трябва да бъдат? Сигурно. Все пак са живи същества. Може би се хранят или пък ги ползват за ритуали.

# 1 714
  • Варна
Мерси, Хексе. Тези неща съм ги забравила. Овцете за ядене ли трябва да бъдат? Сигурно. Все пак са живи същества. Може би се хранят или пък ги ползват за ритуали.

Не става ясно за какво са ги ползвали, но не мисля че са ги яли.

# 1 715
  • Варна
Мда, Хексе така беше. Излиза, че не подбират може и момчета, може и овце, сигурно е можело и момиченца, но на Красър не му е било изгодно да си дава дъщерите. Чудно ми е договара как са сключили. То с тия не може да се преговаря. Най-вероятно е бил нападнат и му е направило впечатление, че нападението е имало за цел новородено да отвлекат и са избивали само тези, които им се опълчат, а не всички наред, както правят зомбитата.
С овцете пък какво наистина са правили. Броните им са много далеч от овча кожа. Айде един зомбиран рогат овен може да се ползва като бойна единица. Твърди им главите, яко блъскат, ама такова нещо не видяхме.

# 1 716
  • Варна
Усетил ги е наоколо и е оставил дете - жертвоприношение. И така всеки път когато "студените ветрове се спуснат". Като няма дете - добитък.

# 1 717
  • София
А защо в imdb има такава снимка на епизод 5?
Това не е ли от епизод 3?

Мислех си, че imdb са сериозен сайт и не пускат ей така нищо.

# 1 718
  • Разпиляна във въображението
Аз пък знам, че е възможно почти всеки да поправя. Може и да ми е старо инфото, но нямам 100% вяра в сайта.

# 1 719
  • София
Усетил ги е наоколо и е оставил дете - жертвоприношение. И така всеки път когато "студените ветрове се спуснат". Като няма дете - добитък.
Нали уж дадоха, че остави бебето, а после дойде ББ и го взе. Сигурно в началото просто е оставял мъжките да умрат от студ и така КнН ги е открил и започнал да ги взима. Може би това го е активизирало - бебетата, от които да си прави бродници.
Пък и не сме сигурни, че всичките му синове са станали ББ. Имаше доста големи дъщери, та това с ББ трябва да е започнало много отдавна. А овце сигурно е давал, защото не е можел да се разбере с КнН и за всеки случай е оставял нещо Simple Smile

# 1 720
  • Варна
Чета за ББ и кво ми прави впечатление. В 5-та книга, Джон пита Тормунд дали Другите са ги притеснявали по време на пътя им към Вала. Тормунд му казва, че през цялото време Другите са ги придружавали едва ли, но така и не са ги нападнали. Защо? Диваците бягат, за д се спасят. Явно има причина да се чувстват заплашени, а в същото врвме ББ стоят на една крачка от тях и ги оставят да отминат. Значи не се интересуват нито от това да разширяват армията си, нито да крадат бебетата на Диваците. Някой някво обяснение да има?

Прочетох в другата тема, ginger style (предпологам това си имала предвид, нали?) Добра въпросителна наистина. Аз за разлика от вас много изостанах с прочетеното, по-скоро тотално забравих каквото съм чела за бродниците, но Хексе и в другата тема целна мисля точно в целта. Чист интерес са имали не само да не ги унищожават ами даже и да ги бранят. Освен заради търсенето на рога и заради това, че магията на Вала диваците не ги лови. Те могат да минават и отвъд, и да го катерят, и под него да минават. Малко Церси стайл - да ги оставим черната работа да свършат да се поизбият едни други врани и диваци, пробойна да ни отворят пък после вече сме ние подсилени с всички вдигнати мъртви.

# 1 721
  • Варна
Нали уж дадоха, че остави бебето, а после дойде ББ и го взе. Сигурно в началото просто е оставял мъжките да умрат от студ и така КнН ги е открил и започнал да ги взима. Може би това го е активизирало - бебетата, от които да си прави бродници.
Пък и не сме сигурни, че всичките му синове са станали ББ. Имаше доста големи дъщери, та това с ББ трябва да е започнало много отдавна. А овце сигурно е давал, защото не е можел да се разбере с КнН и за всеки случай е оставял нещо Simple Smile
Съвсем умишлено си ги е давал.  Диваците знаят много повече за ББ. Крастър ги наричаше: Студените богове.

# 1 722
Благодаря ти ! Да видим обаче колко е вярно , защото ми се струва ,.че не е. Денерис чак да я толкова луда , ще стане все едно гледаме Ерис...

Ето защо трябва да се забрани пускането на спойлери или да си направите една отделна спойлерна тема.  Confused
Отново ще помоля изключително културно, не разваляйте кефа на тези, които не искат да знаят НИЩО.

Не е насочено към Бътерфлай. Към всички е. Без да иска се е изпуснала и коментира това което е разбрала без да слага спойлер. Това е допустимо, защото всички са много емоционални към шоуто и се пускат мнения с бясна скорост. Ако не е тя, ще е някой друг. Не ме интересува дали е фейк или не е фейк, защото ще си имам вече едно на ум за
Скрит текст:
Денерис
. И дори да не е вярно покрай това мислене мога да пропусна нещо друго.

Не знам вече...…..  Sad

Дяволо, приятелю, извинявай, ама като има спойлер  и не искаш да го четеш си в пълното право да не го четеш. Никой насила не те кара, нали? Желанието ти да забраняваш спойлерите, защото не можеш да се удържиш да го прочетеш, и си разваляш кефа не е проблем на другите, а на твоя самоконтрол.
Доколкото си спомням, напоследък никой не е изадава жизненоважна информация, която вече да не се знае и да не е в спойлер

П.С. ей, какво правите вие, 24 часа ме няма и 136 поста?

# 1 723
  • Русе
От това как белите бродници не подбират особено... момчета, овце, каквото дойде... разни по-кофти мисли от едните зомбита ми се завъртяха в главата Simple Smile

Нищо чудно, че Краля на нощта е постоянно един кисел и намръщен. От 10 000 години си виси на сухо и студено, жива жена не помирисвал. Всеки би бил така.

# 1 724
Мен пък ме човърка нещо друго .. Ако Бран е знаел, че Аря ще убие НК т.е в миналото е видял тая сценка, защо и НК не е знаел какво ще се случи . Нали НК усеща когато Бран е до него, вижда го като се "телепортира" . Доколкото помня така го беше белязал

Общи условия

Активация на акаунт