GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 627
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 725
А защо в imdb има такава снимка на епизод 5?
Това не е ли от епизод 3?

Мислех си, че imdb са сериозен сайт и не пускат ей така нищо.

Сайтът е пълен с грешки, отвреме навреме проверявам за инфо за нови епизоди на някои сериали и редовно има грешна информация

# 1 726
  • София
Спомням си, че Крастър даваше само момчета, но ми се върти в главата, че и някои диваци са давали деца на ББ или, че са изчезвали деца, т.е. ББ са ги крали.
Но може и да бъркам.
Бъркаш. Това за диваците е смъртен грях. Те и затова мразеха Крастър. А бащата на Крастър не е дивак, член на Нощния страж е бил.
Спомням си в книгите Крастър казваше, че когато няма бебета, давал на бродниците овце.
Единствено и само бебетата на Крастър е ползвал КН за направата на войни.
Има теория, че през първата дълга нощ, която е продължила много много дълго време/така както баба Нан разказваше на Бран/ на КН е обещано...нещо..и той затова сам е отстъпил.
Принц или принцеса, с кръв на Старки и Таргериен потенциален негов наследник.Нов КН
Валът пада...когато Денерис и Джон консумираха връзката си за първи път.
А за Кастър,....гледах теории че има от кръвта на Таргите.
В първата серия ...когато Нед обезглави дезертьора, Бран го попита дали е излъгал....че е видял ББ
Нед не му отговори а хъката -мъката изтърси нещо от сорта, че в страха си човек може да види всичко.

# 1 727
От какво са ги  бранили Диваците? Най голямата заплаха са си самите ББ. Ако имат интерес към рога на Зимата, няма ли на Б да им е по лесно да разравят гробове...
Според мен момичета на ББ не им трябват. А овцете според мен са, за да държи Крастър в напрежение.
Аки им трябваха момичетата на Крастър, ББ лесно щяха да си ги взимат. Явно има нещо в неговата кръв...

# 1 728
  • Варна

Принц или принцеса, с кръв на Старки и Таргериен потенциален негов наследник.Нов КН

Хубава теория, ама май вече е твърде късно..

# 1 729
Спомням си, че Крастър даваше само момчета, но ми се върти в главата, че и някои диваци са давали деца на ББ или, че са изчезвали деца, т.е. ББ са ги крали.
Но може и да бъркам.
Бъркаш. Това за диваците е смъртен грях. Те и затова мразеха Крастър. А бащата на Крастър не е дивак, член на Нощния страж е бил.
Спомням си в книгите Крастър казваше, че когато няма бебета, давал на бродниците овце.
Има теория, че през първата дълга нощ, която е продължила много много дълго време/така както баба Нан разказваше на Бран/ на КН е обещано...нещо..и той затова сам е отстъпил.
В първата серия ...когато Нед обезглави дезертьора, Бран го попита дали е излъгал....че е видял ББ
Нед не му отговори а хъката -мъката изтърси нещо от сорта, че в страха си човек може да види всичко.

Вярно, къде отиде тази баба Нан? Да не е същата, дето Джофри обезглави, тоест септата на Санса?

# 1 730
  • Русе
Не, мисля, че умря при превземането на Зимен хребет от Рамзи.

# 1 731
Но може и да бъркам.

По тая логика Вала трябваше да падне, когато Лиана и Регар са консумирали връзката си.
Дани е само огън, а Джон е и двете.
А иначе Валът не би трябвало да падне толкова лесно. 🤣🤣🤣
В книгата ще имаме Рога на Джорамун или леден дракон.
Крастър -  не мисля, че има нещо Таргско в него. Дотук никакви подсказси, ако не броим инцеста.
А за Нед и северняците приказките за ББ са си само приказки.
Butterfly, септата беше Мордейн.

# 1 732
За Крастър е казано, че е  по-близо до враните от Нощния страж, отколкото до диваците. Имаше някаква връзка със Стража, ама съм забравил каква е.

# 1 733
Е, не.  Ще се свлеча от смях:
Скрит текст:
18+
Скрит текст:

# 1 734
  • София
"По тая логика Вала трябваше да падне, когато Лиана и Регар са консумирали връзката си."
Сигурно тогава са се събудили........

# 1 735
  • Варна
Друго нещо ме гложди мен. С драконите какво стана? Сума пъти превъртах и преглеждах ама в тая тъмница нищо не ме ориентира освен тук там някакви субтитри или близък кадър. Май ще разбърникам (разваля) перфектните настройки на екрана само и само да изгледам по светличко и ясно епизода. Та за драконите. Какво стана с дракона на Джон? Последно влезнаха в пряка битка, при която се нахапаха по вратовете, разраха се едно хубаво с нокти, кършиха си гръбнаци. Падна КнН от ледения дракон, на земя Денерис и Дрогон го посрещнаха, но Дракарис не свърши работата тоя път. Джон също падна заедно с неговия дракон... и на голямото гущерче за епизода май това беше последното му участие в битката, изсули се унило като самолет без спуснат колесник. Ако е бил не просто зверски ранен, а убит в тази битка с посинелия му брат, нали се сещате какво последва после. Как КнН вдигна просто мъртвите около Джон, когато нашият храбрец хукна да се бие с него. Та при падането Регал ако е бил умрял след съживяването на мъртвите да не са се вледенил и той? И той точно да е дракона, на който Джон крещеше там по-късно. Или ядосан, че вече не го слуша, или наистина вниманието му да отклони, както спомена някой, че баш тогава е забелязал Аря да се измъквала от ЗХ към дървото и път да и отвори.

# 1 736
Регал и Дрогон са живи. В промото ги има.

# 1 737
  • Варна
Регал и Дрогон са живи. В промото ги има.

Уххххх... отдъхнах си! Тенкю за споделеното, успокоих се.

От какво са ги  бранили Диваците? Най голямата заплаха са си самите ББ. Ако имат интерес към рога на Зимата, няма ли на Б да им е по лесно да разравят гробове...
Според мен момичета на ББ не им трябват. А овцете според мен са, за да държи Крастър в напрежение.
Аки им трябваха момичетата на Крастър, ББ лесно щяха да си ги взимат. Явно има нещо в неговата кръв...

И диваци, и бели бродници общ враг имаха тогава - Нощен Страж. Черните врани спираха и на едните, и на другите амбициите. А стражите въобще не си стояха само на Вала и ББ съвсем не бяха единствената опасност за свободния народ, пускаха патрули редовно, избивали са диваци, нападали са дивашки селища и племена, самият Джон дори пуснаха да се внедри сред тях и отвътре да ги прояде.

# 1 738
  • Вестерос

# 1 739
Е, не.  Ще се свлеча от смях:
Скрит текст:
18+
Скрит текст:

Аниш, не мога да спра да се хиля! Тва е жестоко!
Позна ли кадрите с Йън Глен от кой филм са? Щото е доста по-млад там.

Общи условия

Активация на акаунт