GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 67 221
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 025
Аниш, аз Джон само така си го представям, като следващия НК, и Бран ще помогне за това. Затуй гласувах за Бран в анкетата
Аз анкетата я разбирам като първо предателство, затова заложих, че Санса ще предаде Джон. Но може и да е под въздействие на Бран/НК, ако предположението е вярно.

п.п. Сега сме подхванали анализ на музикалната тема на НК. С двете коди направо пасва.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:04 от Аниш

# 2 026
Няма как да цитирам мнението, не е на български, а и групата е затворена, но се появи изненадващо (поне за мен) предположение,* подкрепено от доста логични аргументи. Накратко: НК е пазил Иванчо за бъдещ свой приемник, сред като Бран (настоящият) му разчисти Денерис и всички останали.

Кога го е пазил? Мъртвите го бяха наобиколили и го нападнаха, после стана чудо и той оцеля невредим. След това дракона бълваше огън срещу него, а той се криеше зад някакъв ъгъл, което пак  беше някакво чудо, защото същият дракон преди това с лекота срина крепостната стена. Освен това нямаше никаква пречка за НК да изтрепе всички сам.

# 2 027
Може би Джон е подходящ приемник? Определено НЕ умря, нищо че беше сред поле от зомбита и после дракон.

# 2 028
Може би Джон е подходящ приемник? Определено НЕ умря, нищо че беше сред поле от зомбита и после дракон.
Мхм и аз това си мислех. Реално вече е умрял веднъж, а Мелисандра не беше сигурна как е оживял. Тя ли беше, нейния бог ли, нещо друго ли. Носи гените на Старк (първите хора, вероятно има далечно родство с оригиналния НК) и гените на Таргериън (древна Валирия, т.е. тамошната магия). Добро следващо превъплъщение ще е.

# 2 029
Обяснете ми защо трябва да има следващ Нощен крал.
Не е ли смисълът на песента за огън и лед да бъдат премахнати крайностите - ледът и огънят, които са унищожаващи живота стихии.

# 2 030
  • Чужбина
"Crows are all liars" каза баба Нан.

Жалко, че в сериала замениха wording-a за 3-оката врана и я нарекоха 3-ок гарван (3ER: three-eyed raven).

Нямам доверие на Бран, прекалено суспектен ми е. Трудно ми е да повярвам, че е на страната на хората.

Гледам го с мрачно подозрение.

# 2 031
Ох, Робин бил подкрепил Санса Joy То горкото не знае на кой свят е, камо ли какво прави. Кутрето свърши цялата работа. Сега, без него, Робин ще остане лоялен към Санса разбира се, защото хората, които слушаше - майка си и Бейлиш, му набиваха в канчето, че Ланистър са лошите. Ако има някой в обкръжението му, лесно може да го изманипулира и в друга посока, примерно да го обработи, че Санса го е предала, защото битката свърши, а тя не се омъжва за него. Но за такива играчи от обкръжението на Робин не са ни загатвали. Най-вероятно се е отдал на някакви детински занимания в момента и си пуска човешки хвърчила от Лунната порта. Даже не е принуден вече и на военна подготовка, след като лорд Ройс го няма. Не очаквам никакво развитие от Робин и Долината, така ще си ги неглижират до края. Жалко, защото и с Дорн така малко се получи, никакво инфо какво става там, кой управлява, войска имат ли, минала ли е на страната на Церсей, абе все едно ги няма. С Речните земи и Планински рай същата работа. Седем кралства, а всичко се сведе вече да Ланистър, Таргериан и Старк. А и Грейджой от време на време.

# 2 032
  • Чужбина
Джон Сняг, диваците не практикуват екзогамия или ендогамия.

Дайте да уточним!

Игрит каза, че принципно трябва да си откраднеш булка от друго село, защото рискуваш да ти се родят увредени деца.

Някой бе писал, че Джон не обича Игрит. Да бе да! Не би спал с нея.

Само преди целувката на Лорда бе спал с нея поне 50 пъти, но не ги показаха тия 50 пъти в сериала поради обективни причини.

Цитат
— Хората могат да строят и много по-високо. В Староград има една кула, която е по-висока от Вала. — Беше сигурен, че не му повярва. „Ако можех да й покажа Зимен хребет… да й откъсна цвете от зимните градини, да я нагостя в Голямата зала и да й покажа каменните крале на техните тронове. Бихме могли да се окъпем в горещите извори и да се любим под дървото на сърцето, а старите богове да ни гледат.

Мечтата бе така сладка… Но Зимен хребет никога нямаше да е негов, за да го покаже. Беше на брат му, краля на Севера. Той беше Сняг, а не Старк. „Копеле, клетвопрестъпник и обърни-плащ…“

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:46 от Eleonora_27

# 2 033
Именно Бледолилава, освен Старк, Церси, Юрон и Дани, други нямаме. И така ми е твърде скучно и просто.
Четох едни спойлери, че :
Скрит текст:
Родът Далт от Дорн ще се включи във войната срещу Церсей.
[/ spoiler]

# 2 034
  • Чужбина
Химията м/у Игрит и Джон била щото в реала са заедно, а Кит бил само приятел с Емито.

Bulshit!

Това, че единственото секси нещо в сцените с Джон и Дани бяха задните части на Кит, е или нарочно, или много калпава операторска и режисьорска работа.

Кадърните могат да покажат дори страст м/у човек и пън!

Фин не е гей, не се е чувало Гетин Антъни да е гей, нито пък Индира, нито Педро Паскал, нито пък Гемма.

Но всичките показаха страст на екрана и ние им повярвахме. На Джон не му повярвахме.

Ония двамцата в American Gods и те са приятели в реала. А единият е женен. Но всички видяха сцените, а на някой дори им стана лошо от тях (моя милост вкл.).

# 2 035
  • София
Джон и Игрит бяха перфектната двойка. Много си отиваха, а имаше и едно усещане за трагичност и обреченост, което подсилваше ефекта. Тежко приех смъртта на Игрит. Те нарочно според мен позасилиха някои неща, за да ни накарат да я намразим, още от тогава решили явно да събират Джон с Дани (фен сървис) ама няма как да се излъжат истинските фенове и ценители. Ние не сме слепи и виждаме къде има тръпка и животец и къде няма нищо.  Laughing Rolling Eyes

# 2 036
  • Чужбина
Знам, че всички искат да видят двойка Тормунд-Бриен. Аз също, защото и двамата ужасно много ме кефят.

Но няма да я бъде тази двойка.

Ако Бриен има изобщо с някого нещо, то това трябва да е Джейми:

Цитат
Ръката й беше настръхнала като патешка кожа, студена и тромава, но беше силна и по-нежна, отколкото бе допускал. „По-нежна от Церсей“ — помисли Джейми.

Имаше моменти, в които Джейми се кефеше на очите на Бриен и дори бе решил, че е грациозна (когато скача във водата). Дори и тялото му реагираше на нейното голо тяло, когато се къпеха.

Но едва ли Джейми ще има нещо с Бриен, защото сестра му му е засмукала мозъка м/у краката си.

# 2 037
  • Варна
Лейди Зимен хребет се подсмихна доволно, когато лордовете избраха полубрат й за крал на Севера ама после не спря да критикува решенията му публично пред същите тези лордове. Затвори си устата единствено, когато той в прав текст й каза, че тръгва и я оставя тя да управлява в негово отсъствие, демек даде й власт. Показателно.

# 2 038
Изразяваше мнение - да. Това е нейно право. Но тръгна ли да сплетничи против него - не. И това е показателно.

# 2 039
  • Варна
Не й вярвам. Тя е от тихите води и човек винаги трябва да е нащрек, защото не знае какво го чака. Денерис може да не е стока ама е донякъде предвидима.

Общи условия

Активация на акаунт