GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 545
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Варна

Санса трябваше да има по-близки отношения с Марджъри, а не да седи да мечтае да стане лейди Тирел (в сериала за Лансел, а в книгите за инвалидизирания брат на Лансел).
Защо? Марджъри щеше да я жертва при първа възможност. Не беше истинско това приятелство.

# 2 146
  • Чужбина
Бебето от Робърт го няма в книгите.

Мисля, че Церсей има аборт от Робърт. За аборта й е помогнал Джейми. Намерил е "специалистка".

Моля, някой да ме коригира, ако съм забравила, дали беше така.

Ако питате мен, аз искам Церсей да е наистина бременна и да роди здраво бебе.

Не заради нея, а заради Джейми. Искам той да има дете.

# 2 147
Абсолютно й се възхищавах на невъзмутимостта, Санса й каза, че е чудовище, а тя просто си похапваше. Laughing
Ако Санса мааалко бе научила от нея поне. Можеше да обработи Тирион да се съюзят и да въртят номера в кралството само в свой интерес.
Но не би!
Олена отрови Джоф (welldone) и нещата взеха непредвидима посока.
Санса трябваше да има по-близки отношения с Марджъри, а не да седи да мечтае да стане лейди Тирел (в сериала за Лансел, а в книгите за инвалидизирания брат на Лансел).
Така си е, ама още беше дете тогава. Много й дойде, че няма да се жени за Лорас. Ама тя в книгите още има да расте.

# 2 148
  • Варна
Eleonora_27 , така е, но ДиД може да си го извъртят както искат.

# 2 149
Така е в книгите.
А за сериала има теория, че това първо бебе оцеляло и е Джендри.

# 2 150
  • Варна
Така е в книгите.
Ммм не вярвам. Джендри, освен Баратеон да е и Ланистър?

# 2 151
  • Чужбина
Скрит текст:

Защо? Марджъри щеше да я жертва при първа възможност. Не беше истинско това приятелство.

Съгласна съм! Но Санса трябваше да го мейнтейнва това "приятелство" много умно. И с Тирион до себе си, щеше малко да успява да навърже нещата зад кулисите.

Но тя бе прекалено малка и наивна. Нямаше си баба Олена, която да я отрака.

# 2 152
Hug
Тя и без Олена щеше да се оправи, защото е добра внучка на баба си.
След като успяваше да създава дори комфорт на Джоф ... Него дори майка му не можеше да го балансира.
Абсолютно й се възхищавах на невъзмутимостта, Санса й каза, че е чудовище, а тя просто си похапваше. Laughing

Мардж имаше огромна армия зад гърба си, брат изкусен рицар до г*за й, а  Ланистърите бяха зависими от храната, което Предела доставя за простолюдието. Естествено, че ще е невъзмутима.
Санса имаше само себе си и брат, който бие войските на Джофри, където ги набара.

# 2 153
То за уроците става въпрос, приятелство - nicht.

# 2 154
Така е в книгите.
Ммм не вярвам. Джендри, освен Баратеон да е и Ланистър?
А, и аз не вярвам. Само споделям, какво съм срещала. За мен няма логика - как Церсей ще си остави детето, било то и на Робърт.

# 2 155
Е по тая логика, Джендри трябва да е по-възрастен от близнаците. Не става.

# 2 156
Кои близнаци?
Джофри е най - голямото дете.

# 2 157
Кои близнаци?
Джофри е най - голямото дете.
Оф глупости говоря, от Джофри, да, така е ок . Нещо не смогвам с Тея коментари и се оплитам:)

# 2 158
  • Варна
То за уроците става въпрос, приятелство - nicht.
Ами уроци.. опасна близост..
Олена я жертва като агне на сватбата на Джофри. Ако не беше Кутрето да й помогне да избяга, щяха да я осъдят и екзекутират.

# 2 159
  • Чужбина
Да, Джендри е по-голям от Джофри, Мирцела и Томен.

Общи условия

Активация на акаунт