GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 538
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 160
Мардж имаше огромна армия зад гърба си, брат изкусен рицар до г*за й, а  Ланистърите бяха зависими от храната, което Предела доставя за простолюдието. Естествено, че ще е невъзмутима.
Голяма хитруша беше тя, много добре се оправяше и с Джофри, ама това щеше да свърши в един момент.

# 2 161
И аз мисля, че е по - голям.

# 2 162
  • Чужбина
Олена искаше ЗХ. Много хитро, но и в полза на Санса. Щеше да отиде в Highgarten на спокойствие.

Но и Тивин искаше ЗХ.

Егати машинациите!

# 2 163
Е, не е много в полза на Санса. Няма как да знаем как щяха да я третират в Планински рай. Въпреки, че не изглеждаха злобни и жестоки.

# 2 164
Бледолилава, защото това е фейк на ДиД. В книгите  няма  такова нещо. Церсей не е раждала дете, което впоследствие умира, ДиД целяха да ни представят по-добра майка, точно както с Кейт как се молила за Джон СНоу. отново фейк

Марджи в книгите бе пленена от Вярата и освободена. Дотук сме.

# 2 165
Е, не е много в полза на Санса. Няма как да знаем как щяха да я третират в Планински рай. Въпреки, че не изглеждаха злобни и жестоки.

Със сигурност щеше да е по-добре от Рамзи...

Някой може ли да каже какво се случва в книгите с Марджъри?

# 2 166
  • Чужбина
защото това е фейк на ДиД. В книгите  няма  такова нещо

Кое, Джонка?

# 2 167
Ами уроци.. опасна близост..
Олена я жертва като агне на сватбата на Джофри. Ако не беше Кутрето да й помогне да избяга, щяха да я осъдят и екзекутират.
Да де, повече да внимава в час.
Олена такава, онакава, ама най не ми хареса, като каза - "По-добре те, отколкото ние." Тогава приключи за мен, въпреки че е нормално и реалистично.

# 2 168
  • Варна
Олена искаше ЗХ. Много хитро, но и в полза на Санса. Щеше да отиде в Highgarten на спокойствие.

След като Санса се омъжи за Тирион баба ти Олена и подготви доста горчива съдба. Харесвате я, но беше посвоему жестока.

# 2 169
Марджъри е женена за Томен и си чака процеса в КЧ.

# 2 170
  • Варна
Марджъри е женена за Томен и си чака процеса в КЧ.
И не са консумирали брака, защото Томен е на 8.

# 2 171
Това също. 😂😂😂 Вече трети съпруг, а още е девица.

# 2 172
чака си го, но не е арестувана като Церсей, нито я разходиха гола. Всички са наясно, че процеса е формалност, Мейс Тирел се разхожда с армията в града и е на тръни. Процеса за Маргото можеше да вземе неочакван обрат, само ако Великият врабец бе фанатик и не му пукаше колко жертви ще даде за да я осъди, но той политик и лицемер.
Маргото с бе наумила да стане кралица със или без Джофри. Тирелите можеха да използват Санса, по подобен на Ланистърите начин - чрез сватба с по-беден роднина - но нямаше да са толкова жестоки с нея. По -прикрити бяха. Но интересите на Кутрето и Ланистърите се сблъскаха с техните.

# 2 173
  • Чужбина
Това също. 😂😂😂 Вече трети съпруг, а още е девица.

Да да, девица!

hahaha hahaha hahaha

Но така се води де!

# 2 174
  • Варна
чака си го, но не е арестувана като Церсей, нито я разходиха гола. Всички са наясно, че процеса е формалност, Мейс Тирел се разхожда с армията в града и е на тръни. Процеса за Маргото можеше да вземе неочакван обрат, само ако Великият врабец бе фанатик и не му пукаше колко жертви ще даде за да я осъди, но той е политик и лицемер.
Аз не съм толкова сигурна. Обикновено това за което ни подготвя Мартин не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт