GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 925
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 175
Абе не знам дали не порасна малко Томен и вече да е на 9-10, но Марджи пак си ме е кака, отвсякъде е сексуално ориентирана.
Освен това - хайде невеста на Ренли - иди дойди. Ама ми се струва супер извратено да се жениш за жената на покойният си брат .

# 2 176
  • Варна
Освен това - хайде невеста на Ренли - иди дойди. Ама ми се струва супер извратено да се жениш за жената на брат си.
Искаш да кажеш че Нед Старк е извратен???? Laughing Mr. Green

# 2 177
Ама ми се струва супер извратено да се жениш за жената на покойният си брат .
Да, какво по-извратено от това? Laughing

# 2 178
Ами за мене е

П.С. Хайде Нед има оправдание, че Кейт е била само годеница на брат му, въобще не спали заедно. И пак ми се струва перверезно. Все едно той само е чакал да умре Дивия Вълк, за да вземе Кейт.
А да вземеш вдовицата на брат си, вече просто не го разбирам, това се практикува само в Индия и много изостанали общества

# 2 179
  • Чужбина
Бракът не е бил консумиран - нито при Джоф и Мардж, нито при Брандън и Кейт.

Някой да каже, дали Церсей прилича на лейди Макбет.

От феновете на Шекспир ...

# 2 180
Сняг, знаеш, че всичко е политика. Това е най - малко извратеното на фона на другите неща.

# 2 181
Имате ли представа дали каста в imdb е точен? Защото там до края на сезона няма Сам... То и Кибърн и Брон и Бриен ряма де... Дали изобщо някъде го има каста на епизодите до края?

# 2 182
  • Чужбина
Като казахме извратен ... помня, когато Тирион посрещаше Оберин Мартел, а Оберин му разказваше, че били толкова близки със сестра си, Елия, колкото са близки близнаците (Джейми и Церсей) ... Тирион си помисли О, Боже, моля те, не и по този начин!

# 2 183
Ели, не става въпрос за консумация (пък и с Марджи не сме сигурни за нищо Вярата доказа, че тя не е девствена)
Става въпрос за самата мисъл, че едва ли не чакаш брат си да умре, за да му гепиш жената.

# 2 184
Е, в случая с Томен не е така.

# 2 185
Някой да каже, дали Церсей прилича на лейди Макбет.
От феновете на Шекспир ...
Не прилича.

# 2 186
Кое не е така? не се ли ожени за бившата си снаха? Тя не е ли дефлорирана? сигурни ли сме на сто процента, че е от Ренли? щото той и Джоф беше сексуално отворен.

признавам й обаче на Маргото - добра кралица щеше да бъде - разтропана, хладнокръвна,  харизматична, бързо спечели приятели в двора, спечели  народните маси, изолира Церсей, не правеше тъпи грешки, винаги имаше идеално алиби....жалко че й спретнаха това прочесче и я окаляха. Макар имиджа й да не пострада като на Ц. ще се изненадам ако остане кралица.

# 2 187

Hands Thumbsup

Направо беше обратното. Жената (Марджито) чакаше единия брат да се гътне, за да се метне на следващия. Simple Smile

# 2 188
Имате ли представа дали каста в imdb е точен? Защото там до края на сезона няма Сам... То и Кибърн и Брон и Бриен ряма де... Дали изобщо някъде го има каста на епизодите до края?
Да не са луди да го качат/обяват. Веднага ще лъсне кой в кой епизод ще ритне камбаната.

# 2 189
Сняг,Томен не е чакал брат си да умре, за да му вземе жената. Той е дете.
А при Марджито може и да е от ездата.

Общи условия

Активация на акаунт