Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 390
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 190
Скрит текст:
Скрит текст:
Тук вече не знам Никифор и Васа какво са делили, парите от сватбата особено)) Шегата настрана, но няма как Заро или Форо да имат претенции към имуществото на жените. Странно, че май жените в предаването повечето се оказаха по-заможни май. Без Юла де, тя пък може да иска дял от къща в Пловдив така погледнато.
Няма страшно, по закон се дели само придобитото по време на брака. Но пък е права Petia Kageyama за кредити. Заро може наистина да тегли нарочно пари, знаейки че от него няма какво да вземат.
Не съм наясно, не съм теглила, ама не трябва ли и двете страни да подпишат, ако кредита е в голям размер и другият е поръчител или знам ли.
Не, при съпрузите става автоматично. Дори не се води поръчител.
Това не е вярно, викаха ме и мен пред нотариус, за да подпиша и дам изричното си съгласие, за да изтегли съпругът ми кредит, при това със залог. Аз се водя съдлъжник. Това за банка се отнася, за бързи кредити - не знам.

Съгласна съм, че в някои случаи се изисква съгласие, но дори в случаите, в които не се изисква, другият съпруг пак е длъжник, нищо, че не е подписвал и даже може да не знае за заема. Затова дадох линк към статията, за да не разводнявам темата с обяснения.

# 2 191
Кога мина една седмица не усетих. Ще гледаме ли утре 😀

# 2 192
Бързо минава, защото вече на никой не му пука, какво се случва. Аз лично гледам, колкото да съм адекватна за кометрите тук, но отдавна се отвратих.

# 2 193
Утре ще е отвратително, щом Фазомерът ще говори за кекс... А като е имал толкова навити любовници, защо не се е оженил за някоя от тях?

# 2 194
В профила си майката на Ивана е публикува фотос на който Ивана и Меди са си направили селфи.

# 2 195
Много слаб и скандално глупав втори сезон. Нищо градивно не видях и чух.

# 2 196
666 нови отговора в тема с Ваше участиеЖенени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/
Днес в 14:18

какво да ви кажа...Blush
доста актуална тема

# 2 197
Утре ще е отвратително, щом Фазомерът ще говори за кекс...
То това ще е основната интрига. Останалите ги знаем. О, тези на Комо дали ще се връщат или ще продължават отчаяните опити да ни показват италианската кухня.

# 2 198
Тези на Комо, май горките там ще си и останат, нали гледах промото, сега се разхождат. Тая двойка забравете да се връща в БГ, че да ни показват житието-битието й.

# 2 199
666 нови отговора в тема с Ваше участиеЖенени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/
Днес в 14:18

какво да ви кажа...Blush
доста актуална тема

Фазомерът бръкна в емоционалния термостат на всеки човек с нормални понятия за семейни ценности, чест, отговорност и поведение.
Като не можем да бъдем полезни, поне генерираме трафик. А  и споделеното впечатление си е за предпочитане, отколкото да се ядосваме самостоятелно по  къщите.

# 2 200
Вървят из мъглата и спорят дали е депресиращо, или е готино)) В мъглата е мистериозно и вълнуващо - като се има предвид, че са някъде нависоко, трябва да внимават, да не паднат Wink

# 2 201
Скукаа.. кога, викате, свършва сезона?

# 2 202
Следващата седмица. То голям сезон беше, по две серии седмично, като по-миналата нямаше никакви.

# 2 203
Ама, Фори, бързо го разкараха. Явно Василена много бързо се ориентира в обстановката. Поне няма да се отвращава от себе си, че е правила секс с такъв гол охлюв

# 2 204
Много слаб и скандално глупав втори сезон. Нищо градивно не видях и чух.

Да, даже смятам, че епизодите влияят отрицателно и потискащо.

Общи условия

Активация на акаунт