Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 303
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 195
Той Боби щото е твърда 11-ца и затова не посмя да ни покаже снимката с потника. Няма се занимава тука с просто 9-10-ки я 🤣🤣🤣

Току що си представих реакцията на Василена, като вижда Мишо 🤣🤣🤣 и го пита ти кола имаш ли , мне карам предимно колело 🤣🤣

# 196
Я споделете... Как щяхте да се държите на мястото на девойките, ако ви бяха бракосъчетали с всеки един от мъжете в експеримента? Всъщност за всеки влак... Сигурна съм, че има десетки жени, които симпатизират на Никифор, на Зарко, на Мерал, на Мишо... Важното е да се срещнат някъде по пътя си. Иначе е ясно, че сегашните двойки са отчайващо неподходящи.
Веднага отговарям- с Фори още като го видя казвам не. С Мишо визуално не е мой тип, но е готин характер. Щях да го обърна на приятелство и да се забавляваме. С Мерал- пак не е мой тип, но зависи има 2 варианта, ако е по- широко скроен, може би шанс. Но, ако се опита да ме даде наклон на живота, приключвам. Вие?? Simple Smile
Като външен вид най- симпатични жени- Ивана, Юлия, Таня, Василрна
Мъже
Тежко много- Мерал, Мишо, Никифор, Зарко

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:00 от Denicius

# 197
  • София
Току що си представих реакцията на Василена, като вижда Мишо 🤣🤣🤣 и го пита ти кола имаш ли , мне карам предимно колело 🤣🤣
И разбира, че има и по-лошо от баничарката.  Laughing

# 198
Какво не?! Дават ти тон и поемаш с песен! Laughing

Никак не е лесно за време/скоростно да се определи /даде оценка/ един човек какъв. От позицията на млад човек е по лесно, но на по възрастните е по трудно, въпреки, че логичното би трябвало да е обратно. Младостта се огъва, докато старостта се пречупва.

# 199
И аз не бих, но в обратната ситуация - някой ***** да ми казва да се "отпусна" и да се отдам на нощен живот. Има достатъчно отпуснати, защо трябва точно аз да се променям?

# 200
  • София
Аз ги класирах според това, ако примерно съм участник в предаването и ме питаха с кой от четиримата най-малко бих желала да комуникирам. Разбира се, преценката е според това, което виждам, характерът, който прозира. Лисан ми е толкова противен, например, че и най-големият красавец визуално да беше, още по-противен щеше да ми стане, защото е "мазен" (аз си знам какво означава това Simple Smile).

# 201
  • густо майна Филибето
Eеее, има кола Мишо. Маслено зелена , голяма и чиста Simple Smile Не ме питайте каква, само като карам я виждам, марка не разпознавам Joy
Това с класацията е много относително. Партньорството затова е партньорство, защто е от двама. Държим се по различен начин с различните хора.

Изобщо не ми е хрумвало да се поставям на нечие място, още повече, че съм чак от категорията на Таня. Ако бях на 23, никой няма шанс. Мерал е свястно момче, но на 23 стоях далеч от пухкавелковци.
Мисля, че с Мишо бихме се погодили, ако бях на 36.

Да се влюбя в Зарко - никакъв шанс. Обичам си мъжа, ще го обичам и на 100, както и да изглежда, но като се влюбих, си беше хубавец.

# 202
Нямаше да го хареса, ама щеше да му позволи да я цунка гунка на сватбата..
😀 Никифор щеше да намаже, обаче после ако бяха отишли за месец в Никифор щеше да е много интересно със сестра му и Юлия под един покрив 🤣 и джуджето на сестрата с тазманийския дявол на Юлия 🤣🤣🤣

# 203
 джуджето на сестрата с тазманийския дявол на Юлия 🤣

Хахахаха много добро

# 204
Казва се Гръмпи, прояви уважение Wink

# 205
Систъра няма да даде Милото на никого, ако ще и това да е Таз.

# 206
Каквото и да говорят хората, първо е визуалното привличане. Не знам как ще дадеш шанс на някого, ако външният му вид не те привлича. Трябва да си напълно меркантилна, за да не ти пука как изглежда този, с когото ще си лягаш. Следващото нещо е, да ти хареса това, което ще правите като си легнете. Ако не си пасвате, просто нищо друго няма да потръгне, освена ко не сте асексуални и двамата.

# 207
С тези темпове, с които излъчват епизодите, тези двойки, ще се разведат, оженят отново, ще се родят деца и ще чакат внуци.

Обаче по договор сигурно трябва да си носят халките от брака, да не се афишират публично с новите си партньори, да внимават какво ще говорят или публикуват в мрежата, още кой знае колко ограничения, а накрая и с тапията от развода ще се обзаведат. Възнаграждение няма, но не може да не им се полага някакво обезщетение за тези близо шест месеца изгубени. Аз не бих се подложила доброволно на такова нещо, само за да се видя по ТВ и да си правят "социален експеримент" с мен, май вредите са повече от ползите.

# 208
Идеята беше, че не е нужно да е всепризнат красавец. Може за другите да не е хич симпатичен, но за теб да си е хубав. Иначе ако визуално ти е неприятен е ясно, че трудно ще се захванеш с него, но нещата са субективни- за мен Брад Пит е визуално неприятен например.

# 209
Интересното е, че в предния сезон даже си сменяха фамилиите във фб и до последно нищо не се знаеше. А сега много лабаво..Форьо с гаЖе на разходка, Лисан прави намеци, Мишо разправя, че се развежда и търси нова лИбов, Мерал само си трае и вика гледайте и шИ вИйти, ама пък жена му едни патетични сторита и самопоздрави в Инстаграм..

Общи условия

Активация на акаунт