Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 340
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Тра-ла-ла
Заро, ако е живял с някаква жена на семейни начала с години там, тя е подала документи да го придобие със свидетели. Така явно става официално собственик, сменя патрона и Заро е на улицата. Няма значение, че и родителите му са живели там и т.н.
Нали дълги време е живял с Катя...втора жена ли му се пада или нямат брак? По години сметнато - май няма как да е живял там хем с втората жена, хем с любовницата. Нали и там до последно са живяли родителите му.?!

# 1 966
Абе на Заро спатиите кой може да ги улови? Лъже като за световно и се бърка в периодите, като Бънди, дето не знае на колко години е.

# 1 967
Предположих аз, че Заро крои номер на Таня още преди, като се напуши. Тя обаче не можеше да му разбере промяната и номера. Е, направи го. Не Таня, парадокса е че Заро ще скъса с нея и то по грозен начин-унижавайки и обиждайки я.
Причината е, че той иска жена с апартамент, без ангажименти и колкото може по-богата. Той е нещо като жиголо за мен. Надявал се е на Таня да го приеме и живеят сами в жилището и. Не става. Вижда и че няма интерес да се забута в чужбина пак и да замине с нея да се излежава. Не му е нужна Таня, няма интерес към нея, няма и чувства. Жалко за жената наистина. Вече почва да вижда нещата, но не и причината за това.
Джули, втората му жена е починала преди 8 години, така казва. Значи любовницата или там както искате има над 5 години общо в онзи апартамент. Мислех, че се искат 10 години да го стопанисваш, ама някъде бяхте писали 5, ако е така, тя може направо да го е изхвърлила логично. Така се намесват нещата, ама що пишат, че бил измамен от имотната мафия и подвеждат хората. После пък съседка била...а то жена с която е съжителствал ще се окаже.

# 1 968
За Василена сякаш не триеха коментарите във фейса, но за Фазомера го правят. Но успях да прочета коментар от приятелка на Таня, че ще изпрати картичка от друг континент, където ще работи. Това ще е най-добре да се отдалечи от тази история за известно време.

Имам спомен, че Павето сам каза, че е бил изхвърлен от апартамента година след смъртта на баща му. Жената първо беше наречена "дама", не разбрах как се превърна в съседка. При наличие на 50+ апартамента, ако наистина е живеел там и е стопанисвал добросъвестно имота, ще може да си намери поне толкова съседи, да го потвърдят. Още тук му издиша версията.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 10:33 от sunny_rose

# 1 969
Изгледах пак тази част. Проблемът тръгва от това, че преди отиването в залата Таня го е помолила да се държи по-сериозно и му е казала, че образа на палячо и шут, който изгражда, не е в негова полза. Хайде, вкъщи преглъща лиготиите, но не е искала великият хуморист да я излага в залата пред децата и колегите. Защото вие можете да си представите той какво представление можеше да изнесе там, нали? В духа на това за рутера за интернета. Което щеше да накара всички присъстващи да се почувстват неудобно и да съжалят Таня. Ето това го е засегнало толкова - доловил е притеснението й, че ще я изложи. И се е засегнал, че тя държи повече на хората в залата, отколкото на него и не оценява подобаващо безспорните му качества и неистовите усилия, които полага тя да се чувства добре /носенето на дамската чанта, непрекъснатата мачкане и бъркането в ушите са само малка част от самоотвержената му отдаденост на тази връзка, не се и съмнявам!/. Да не забравяме, че е тотално лишен от самокритичност и никога не би предположил, че проблемът е в него, че чувството му за хумор е нелепо и че поведението му е неадекватно.

# 1 970
Бе какво се бил обидил, бре(( Няма такова нещо. Заро крои номер на Таня отдавна, още от мебелния магазин се видя отношението му. Стана му ясно, че трябва да живее под наем. Той не иска такъв живот. Човекът е бохем (така той се възприема) не иска да работи, иска на маса, с приятели, да чопли уж политика, да падат пари без труд и да бъде обгрижван. Не сте ли виждали, чували и в обкръжението ви да има мъже-паразити. Те това е Заро. Таня и на 30 години да беше и каквато и да е, той пак така щеше да постъпи. В началото я използва, сега я излага, тя няма това което той иска. пари и имоти.

# 1 971
За Василена сякаш не триеха коментарите във фейса, но за Фазомера го правят. Но успях да прочета коментар от приятелка на Таня, че ще изпрати картичка от друг континент, където ще работи. Това ще е най-добре да се отдалечи от тази история за известно време.
И аз се радвам за Таня, че вече има нов договор за работа. Смятам, че тя няма нужда от съжаление, загриженост за здравето и прочее съчувствия от непознати. Това е почти толкова обидно за една горда и силна жена, колкото и издевателствата на Заро Баро.

# 1 972
  • Sofia
Фазо е представителна извадка за това, какъв НЕ ТРЯБВА да бъде един мъж! Гледайте мъже и никога НЕ бъдете като него! А за жените... Ако някоя от нас попадне на такъв индивид - да бяга с двеста!

# 1 973
  • София
На фона на щенията на Лисан, мрънкането на Никифор за целувки е направо невинно Simple Smile

# 1 974
  • Тра-ла-ла
fanfanito, 5 г. добросъвестно владеене или 10 г. недобросъвестно. Май това бях чела по друг повод. Но мисля, че не е толкова лесно някой за 5г да заграбва имоти. И това "владеене" е по-сложно за тълкуване. Какво ли включва? Плащане на данъци, подобрения ли или само да живееш там е достатъчно...?

# 1 975
Walnuss, благодаря, че ми припомни името на един от приятелите на Фазо, Христо Бойчев. Беше ми интересно да чуя неговото интервю на тема "На какво се смее българинът днес" . На края той  казва, че се опитва да провокира интелигентността на българина, заливан от пошлата телевизия, пошлата реклама. Интересно как се обърна палачинката, и неговият приятел Зарко стана част от същата тази пошла телевизия.
https://www.youtube.com/watch?v=4TnDyGGdyZ0

# 1 976
На фона на щенията на Лисан, мрънкането на Никифор за целувки е направо невинно Simple Smile
Прави ми впечатление, че мъжете в този сезон ни ги представят в много лоша светлина, направо жалки . Все още не са разгърнали образа на Мишо, и слава богу. Той поне успешно се справя с изхранването на екранната си половинка край езерото Комо:)

# 1 977
  • София
Приятели на софра, за обща кауза и във Фейсбук бол! Не му ги приписвайте така лесно приятелствата на Светозар. По-скоро той е въшката, търсеща чиста коса.

# 1 978
Сигурно си права, но беше ги поканил на ергенското си парти.

# 1 979
Няма сложно нищо. Водиш 3 свидетели и те потвърждават, че си живял на този адрес.
50 са апартаментите в този блок, но само 19 не са имали нотариален акт и имотите им са били върнати на законния собственик, който обаче е в чужбина. Нищехме го този казус. Проблемът беше как така съседка (така я нарича той) му е взела чрез измама жилището. Сега се разбира, че е май жена с която е живял там. Да, там е роден, там са били родителите му, но в последните години и тази жена е живяла там наравно със Заро, може и за баща му да се е грижела, не се споменава нищо. Тя просто се е усетила , консултирала се е с адвокат, набавила си е каквото трябва, примерно платени сметки за консумативи на нейно има може да е сменила партидата, не знам, но не е чак толкова трудно и невъзможно, не е и незаконно дори.Заро си е мислил да си живее там без данъци и изобщо свободно, еми...тази му е била шута. Че не е нейно жилището е вярно, че Заро е живял там повече време е вярно, но и тя така погледнато има дял в него, а и възможност да го узакони.
Обаче тези от предаването как го представиха -ЖЕРТВА НА ИМОТНАТА МАФИЯ пиша с главни букви, защото поне мен това ме шокира и много разтревожи. Това пак си е вид заблуждение на зрителите и е ..нямам думи просто, тези са за съд наистина.

Общи условия

Активация на акаунт